petshopačka petshopačka komentáře u knih

Linda, kočka zahradní Linda, kočka zahradní Markéta Zinnerová

Líbily se mi obrázky a jak se Linda nastěhovala na zahradu. Tatínek byl superman, protože za jedno ráno postavil dům.

23.05.2020 4 z 5

Dobrou noc, koťátko... Dobrou noc, koťátko... Věra Vlčková

Kočky miluju, tak se mi tahle knížka líbila. Kotě zažívá různá dobrodružství.

29.04.2020 5 z 5

Superhrdina ze základky Superhrdina ze základky James Patterson

Kenny žije sám s babičkou, které říká Bejbyčka. Ve škole ho šikanují a on si představuje, že je Nerezzák. Za pomoci nové ředitelky a kamaráda, kterého učí hrát šachy, se naučí bránit. Něco jsem nepochopila, plno cizích jmen. Dobré jsou vložené komiksy.

29.04.2020 3 z 5

Billy - odvážné štěňátko Billy - odvážné štěňátko Jenny Dale

Líbilo se mi, jak Billy přemohl strach.

30.09.2019 5 z 5

Nové příhody kocourka Zrzečka Nové příhody kocourka Zrzečka Tereza Davídková

Líbilo se mi, jak Zrzeček vysypal Klárce na hlavu rybičkovou konzervu. Druhý díl je stejně vtipný jako první.

08.02.2019 5 z 5

Bella Mourková má potíže! Bella Mourková má potíže! Daisy Meadows

Líbí se mi pěkné obrázky, vtipné příhody holek, mluvící zvířátka i hloupí Strašbahňáci. Těším se na další díl.

27.01.2019 5 z 5

Příhody kocourka Zrzečka Příhody kocourka Zrzečka Tereza Davídková

Vtipné příběhy o zvědavém kocourkovi. Nejvtipnější bylo, jak Zrzeček vypil babičkám punč. Těším se na druhý díl.

31.12.2018 5 z 5

Lily - ztracené štěňátko Lily - ztracené štěňátko Jenny Dale

Líbilo se mi, že Lily zase našla svou rodinu i nového psího kamaráda. Měla štěstí, že se stěhovali jen o pár ulic dál.

07.12.2018 4 z 5

Pohádky o princeznách Pohádky o princeznách kolektiv autorů

Docela vtipné pohádky o princeznách. Líbily se mi.

04.11.2018 4 z 5

Králíček Káťa Králíček Káťa Lily Small

Knížka vypráví o berušce Barče, která má jen jednu tečku a stydí se za to, ale Káťa ji pomůže, aby na to byla hrdá.

04.11.2018 4 z 5

Čich na záhady Čich na záhady Kate Finch

Karlík a Magda pátrají, kdo v hotelu krade krmení pro zvířátka. Pomůže jim policejní pes. Tenhle díl mě moc nebavil.

26.08.2018 3 z 5

Líný kocour Josef Líný kocour Josef Franziska Biermann

Knížka je moc vtipná, hlavně jak se Josef zbavuje blechy.

26.08.2018 5 z 5

Zrzečka pod hvězdami Zrzečka pod hvězdami Michaela Hrachovcová

Veverka Zrzečka si chce jen hrát a nebaví ji dělat zásoby na zimu, jak jí radí maminka. Ke konci zimy už nemá co jíst, ale kamarádi divočáci, jeleni a sýkorky veverkám udělají hostinu.

19.08.2018 3 z 5

Kočičí tajemství Kočičí tajemství Kate Finch

Dvojčata mají v hotelu nové hosty: korelu, pejsky a novou kočičku. Líbilo se mi, jak si udělala pelíšek ve výtahu.

25.07.2018 4 z 5

Pro lásku štěněte Pro lásku štěněte Kate Finch

Dvojčata s rodiči a pratetou zařizují hotel pro zvířátka. Líbil se mně pejsek Niňo, Amigo i králice Hopsa.

16.07.2018 4 z 5

Veverka Viki Veverka Viki Lily Small

Veverka Viki nacvičuje s kamarádkama taneční vystoupení na pouť. Bojí se, že to zkazí. Ale povede se jim to. Moc hezké obrázky. Těším se na další díl.

13.07.2018 5 z 5

Kocourek se vrací Kocourek se vrací Michaela Hrachovcová

Kocourek Mourek je zvědavý a vydá se do lesa, kde zabloudí. Zvířátka mu pomůžou vrátit se za maminkou na statek. Moc se mi líbily obrázky.

13.07.2018 4 z 5

Ježeček Jája Ježeček Jája Lily Small

Jsou Vánoce a ježeček Jája jde na Vánoční slavnost. Rychle se čte a má 112 stran.

17.01.2018 5 z 5

Kocourek Klubko Kocourek Klubko Lucienne Erville

Knížku znám už skoro nazpaměť. Má krásné obrázky.

29.12.2017 5 z 5

Kam se vydala Hvězdička Kam se vydala Hvězdička Holly Webb

Líbilo se mi,že se Hvězdička neztratila a narodila se jí koťátka.

29.12.2017 5 z 5