Petula.N komentáře u knih
Nevím, proč jsem čtení této knihy tak dlouho odkládala. Nádherný příběh, který chytí za srdce.
Páni, to bylo nádherný !! U knížek téměř nebrečím, ale tady jsem slzu uronila...
Kdyby to šlo, dám víc jak 5 hvězd. Jojo prostě nikdy nezklame. Úžasný příběh !!
Kniha mi byla doporučená kamarádem, moc se mi do ní nechtělo, ale nelituji. Naprosto skvělý příběh. Knihu jsem četla jedním dechem a nejde se od ní odtrhnout. A pak ten konec...spadla mi brada :-D knihu doporučuji všema deseti :-)
Krásná obálka, krásný příběh. Oddechová kniha. Byla jsem napnutá až do konce :)
Když jsem dočetla třetí díl, tak jsem přemýšlela, zda se pouštět do pokračování...nakonec čtvrtý a pátý díl nebyl tak špatný, ale ten poslední byl fakt pecka :) Jsem ráda, že jsem sérii četla a třeba se k ní jednou zase vrátím.
Nechápu, proč jsem tuto sérii odkládala tak dlouho....Sice nejsem cílovka, ale strašně moc mě to chytlo. 3. díl byl zatím úplně nejlepší a já jsem ani nechtěla jít spát a potřebovala jsem to dočíst. Za mě (zatím) nejlepší díl !!
Jak už bylo níže napsáno - Joy to umí líp. Přišlo mi, že se celou knížku témě nic neděje. Jess mi byla neskutečně nesypmaticka....ale konec byl napínavý a překvapivý.
Čekala jsem, že když se to jmenuje Smrtonosný virus, že se příběh bude odehrávat úplně jinak. Bohužel kniha nesplnila moje očekávání. Jak se říká: nebyl to můj šálek kávy.
Příběh jako takový byl zajímavý, ale ten překlad, to bylo něco strašnýho....kvůli překladu musím dát nižší hodnocení, strašně moc to kazí celkový dojem z knížky. Škoda....
Moje první kniha od Murakamiho....a ještě teď to rozdýchávám, takhle kniha mi zůstane v paměti ještě hodně dlouho. Neskutečný příběh, neskutečně napsaný, nechtěla jsem aby příběh skončil. Opravdu se od knížky nešlo odtrhnout. Určitě to není moje poslední kniha od Murakamiho.
Kniha má celkem vysoké hodnocení, tak jsem se do ní pustila..i přes to, ze má zajímavý námět, mě prostě moc nebavila..škoda.
Opět pecka, nemohla jsem se od čtení odtrhnout. Víc takových knih :)
Nooo tentokrát jsem teda knížku četla dost dlouho, nějak mi to nešlo, nebavilo, pořád jsem jí odkládala. Další díl si už nejspíš nepřečtu, škoda.
Ze začátku mě knížka moc nezaujala. Ale pak jsem se přistihla, že se nemůžu odtrhnout. Jediné co mi trošku vadilo, bylo, že kniha je bez kapitol...možná proto to pak láká číst dál a dál :-D knížku doporučuji !!
No, žádný wow se nekonalo, ale špatné to taky úplně nebylo. Snad poprvé jsem uhádla vraha i já :-D