Petule.k93 Petule.k93 komentáře u knih

Levhart Levhart Jo Nesbø

Až na ten občasný anglický text ( mohl být překlad), to bylo zase bezva počteníčko. Harry nezklamal. Opět jsem se sekla v tom kdo za tím vším byl :D

02.05.2018 5 z 5

Medová smrť Medová smrť Hanni Münzer

Kniha se mi hodně líbila, i když mi místy přišla zbytečně zdlouhavá. Děj byl napínavý až smutný. Žít v té době muselo být plné strachu. :/

07.01.2018 5 z 5

Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Čtivá kniha s překvapujícím koncem. Líbila se mi, i když místy to bylo zbytečně zdlouhavé.

01.12.2017 4 z 5

Bývalá přítelkyně Bývalá přítelkyně Alexandra Campbell

Oddechové čtení.

20.10.2017 3 z 5

Čas zapomnění Čas zapomnění Sharon Guskin

Zajimave tema. Sice jsem knihu cetla delsi dobu,ale libila se mi a nejak si nedovedu predstavit, ze by se neco takoveho mohlo stat.

28.07.2017 4 z 5

Podivné město Podivné město Ransom Riggs

Pro mě byl druhý díl zajímavější než ten první. Asi od poloviny knížky to začíná být pěkně napínavý a to až do samotného konce, kdy to už prostě dočíst musíte. Těším se na další díl.

03.05.2017 5 z 5

Sladká pomsta Sladká pomsta Nora Roberts

Krásná oddechovka :) Prostě další super knížka od Nory Roberts.

03.04.2017 5 z 5

Katova dcera Katova dcera Oliver Pötzsch

Knížku jsem nedočetla, i když jsem se snažila, dlouho jsem číst nevydržela. Nějak jsem se do ní nedokázala začíst :/

13.02.2017

Alchymista Alchymista Paulo Coelho

První kniha,kterou jsem od tohoto autora četla a jsem nadšená. Úžasný příběh, úžasná kniha. Přečetla jsem ji jedním dechem.

30.11.2016 5 z 5

Zeď vzpomínek Zeď vzpomínek Anthony Doerr

Tesila jsem se az kniha vyjde a nezklamala me. Sice jsem cekala vetsi ,,bum,, jako u ,,Svetel,, ale rozhodne to neni ztrata casu :-) Nektere povidky jsou zajimavejsi vic, nektere min. Pekne se u nekterych zamyslite a treba i zadoufate, ze neskoncite podobne jako nektere postavy. Proste kdyz uz zacnete cist, proste docist musite ;-) A ted zase natesena na ,,Sberatele musli,, :-D

02.08.2016 4 z 5

Experiment Experiment Ken McClure (p)

Kniha se cetla dobre, ale cely pribeh me zacal bavit az nekde za polovinou.

25.05.2016

Doušek věčnosti Doušek věčnosti Petra Neomillnerová

Pekne se Tina rozjizdi. S chuti na dalsi dil :-D

03.05.2016

Lakomec Lakomec Molière (p)

Tu to knihu jsem si vybrala do maturitní četby. Nakonec jsem si ji i vytáhla :) Je to zábavný příběh, který se i dobře četl.

09.01.2016

Výkřik do tmy Výkřik do tmy Manuela Martini

Kniha se dobře četla. Ale že by mě to nějak vtáhlo do příběhu se říct nedá.

09.01.2016

Bratrstvo run Bratrstvo run Michael Peinkofer

Kniha mě ničím nezaujala. :/

31.03.2019

Dům smrti Dům smrti Bernhard Aichner

Ani druhý díl mě nijak nenadchl. Přečetla jsem půlku a pak po knížce nějakou chvilku nesáhla. Dočetla jsem ji až teď. A to proto abych zabila čas strávený ve vlaku :D

12.02.2019 2 z 5

Přítelkyně smrti Přítelkyně smrti Bernhard Aichner

Kniha není špatná, ale ani trhák. S hl.hrdinkou bylo něco už špatně od začátku, jinak by tak lehce neprováděla své ,,úkony,,. Myslela si, že mít rodinu ji pomůže, ale pak stačil mžik a probudila se v ní druhá osoba. Na jednu stranu obdivuju, že šla tvrdě za odhalením neštěstí, ale na druhou stranu vidím v tom i ohrožování rodiny.

02.01.2019 3 z 5

Dům U Tří borovic Dům U Tří borovic Hana Marie Körnerová (p)

Konečně jsem knihu dočetla :D Hezky napsaný, čtivý příběh. Každá doba má své a v tomhle příběhu to vás do té doby úplně vtáhne.

27.11.2018 4 z 5

Povídky podivných Povídky podivných Ransom Riggs

Celá kniha je takovým zpestřením trilogie Podivných. Pěkně se to všechno přestavuje v hlavě jako byste do toho už úplně viděli :D

21.10.2018 5 z 5

Probuzení Probuzení Daniel M. Annechino

Ne a ne se do knížky začíst. A to mě tyhle žánry baví.

03.10.2018