Petule.k93 komentáře u knih
Napínavý příběh od začátku do konce. Opět překvapivé rozuzlení, jak už to u knih s Harrym Holem bývá. SUPER počteníčko.
Musím říct, že první díl byl více zábavnější. V té Paříži se Charlott opravdu ,, ztratila ,, a nebyla tak zábavná. Ale jako oddechovka taky dobrý :)
Kniha je příjemnou oddechovkou. Charlottiny příhody pobaví, až jsem si chvilkama říkala, že to není možný, jaký má ta holka ,,pech,, . Těším se na další díl.
Z knihy jsem nadšená. Líbilo se mi zpracování. Autorka si na knize dala opravdu záležet a stálo to za to. Je to všechno krásně popsáno až do nejmenších detailů historie.
Kniha se mi hodně líbila, i když mi místy přišla zbytečně zdlouhavá. Děj byl napínavý až smutný. Žít v té době muselo být plné strachu. :/
Neskutečný. Nedokážu si představit, co bych dělala být na místě všech tří žen. Přijít o miminko je hrozný, stejně hrozný ho dát i pryč a vědět, že tam někde je. A pak následně zjistit, že je všechno jinak? Pro mě silný příběh s krásným koncem. Doporučuji
Čtivá kniha s překvapujícím koncem. Líbila se mi, i když místy to bylo zbytečně zdlouhavé.
I tento dil je napinavym poctenickem. Myslela jsem si, ze to bude mit jiny konec. Pro me cela serie Sirotcince je povedena
Zajimave tema. Sice jsem knihu cetla delsi dobu,ale libila se mi a nejak si nedovedu predstavit, ze by se neco takoveho mohlo stat.
Ze začátku jsem se do knížky nemohla začíst. Ale tak od poloviny, mě začla bavit. Je to taková kniha na pohodu :)
Úžasná kniha, napínavý příběh od začátku do konce. Konec mě dostal a překvapil.
Kniha mě vůbec nebavila..Co řádek tak sprostý slovo..Došla jsem do poloviny a dál už jsem se k ní nemohla dokopat.
Pro mě byl druhý díl zajímavější než ten první. Asi od poloviny knížky to začíná být pěkně napínavý a to až do samotného konce, kdy to už prostě dočíst musíte. Těším se na další díl.
Napínavý příběh od začátku do konce. Ikdyž místy zbytečně zdlouhavé. Ale aspoň se nepřečte tak rychle. :)
Neskutečná kniha s překvapivým koncem. Úplně mě pohltila. Muselo být hrozný, žít s neustálým strachem. Už jen to, že jste se na někoho třeba jen divně koukli mohlo znamenat kdo ví co.. Hl.hrdina a jeho náhlé ocitnutí se na ,,druhé straně barikády,, a jak se k tomu následně stavěl, mě taky celkem dostalo. Jako prostě celý příběh. Nedovedu si představit, že bych byla v té době. Doporučuji přečíst.
Krásná oddechovka :) Prostě další super knížka od Nory Roberts.
Hezký příběh. Sice už není tak strhující jako první díl, ale ničemu to nevadí. Hrozně mě bavila Lily. Ta tomu celýmu dávala pořádnou šťávu. Na takový poklidný den pro čtení určitě doporučuju :)