Petule.k93 komentáře u knih
Napínavá knížka od začátku do konce. Vůbec jsem netušila kdo za tím vším byl a výsledek překvapil.
Knížku jsem nedočetla, i když jsem se snažila, dlouho jsem číst nevydržela. Nějak jsem se do ní nedokázala začíst :/
Kniha i film spokojenost. Příběh zajímavý, čtivý ale smutný. Největší obdiv má u mě Greta..já osobně bych to asi nedala.. mít takovou trpělivost a toleranci chce hodně sil...Stojí za přečtení.
Super kniha. Jen tak se od ní neodtrhnete. Prostě pecka. Název knihy je výstižný, podtrhuje celý příběh. Některý fotografie jsou vážně děsivý. Doporučuju!
První kniha,kterou jsem od tohoto autora četla a jsem nadšená. Úžasný příběh, úžasná kniha. Přečetla jsem ji jedním dechem.
Noo tak teda nvm..nejspis kdybych knihu cetla jako prvni, a pak az videla film, libila by se mi vic. Takhle kniha nechtela koncit a cetla jsem ji delsi dobu..bavil me jen ten konec. Takze 4 hvezdicky jen proto ze se mi libilo zfilmovani.
Kniha nezklamala, urcite stoji za precteni. Povidky jsou zajimave a zaujmou. Pro me zajimavejsi nez ,,Zed vzpominek,,. Ale ,,Svetla,, vedou.
Naprosto uzasna kniha. Lou byla neskutecna - jak se dokazala vypracovat, zmeny jeji osobnosti byly znatelny, stejne jako Willovy. Jeho postoj se nemusi libit vsem, ale neni se cemu divit, ze to melo smutny konec. Ne vsichni se dokazou smirit s timhle zivotem. Ke konci pribehu se mi uz rozmazavaly pismenka, jak jsem bulela. Knizce a hlavne pribehu neni co vytknout. Uzasne napsany a hrozne prociteny. Doporucuju!
Kniha bavila od zacatku do konce. Lila byla uzasna, stejne jako jeji prace.
Tesila jsem se az kniha vyjde a nezklamala me. Sice jsem cekala vetsi ,,bum,, jako u ,,Svetel,, ale rozhodne to neni ztrata casu :-) Nektere povidky jsou zajimavejsi vic, nektere min. Pekne se u nekterych zamyslite a treba i zadoufate, ze neskoncite podobne jako nektere postavy. Proste kdyz uz zacnete cist, proste docist musite ;-) A ted zase natesena na ,,Sberatele musli,, :-D
Knihu jsem si pujcila od kamaradky. A uplne me nadchla. Uzasne se cetla, strhne vas do pribehu. Az do posledni chvile nevite, kdo za tim vlastne je. Proste se od knizky jen tak neodtrhnete :-) muzu jen doporucit
Kniha se cetla dobre, ale cely pribeh me zacal bavit az nekde za polovinou.
Mam rada pribehy o upirech a i tentokrat jsem se bavila. :-) Tesim se na pokracovani :-)
Napinavy pribeh od zacatku do konce, ktery se i dobre cetl.
Rozhodne stoji za precteni. Narazi na sebe jine kultury, zvyky. Samozrejme velka laska, mladik ktery se zda ve vsech smerech uzasny a ani ve snu by vas nenapadlo, ze by vas s nim mohlo potkat neco hrozneho. Ale zdani klame. Ne vzdy je vsechno zalite sluncem a kdyz si to clovek uvedomi, uz je vecinou pozde. :( Nejhorsi na tom je, ze to vzdycky odnesou deti a ikdyz se snazite sebevic, pomoci se nedockate. Bylo a bude to ve svete porad a kdyz vidite tu bezmoc je to smutny :-\
Čekala jsem od knihy trošku víc. Jako třeba víc nahlédnout do jeho dětství a zabývat se jím samotným. Byl to spíš jen přepis předešlé série. Ale nemůžu říct, že by mě jinak kniha zklamala nějak moc:) Dobře se četla a některé pasáže byli i celkem zajímavé. Zkrátka taková oddechovka :)
Tu to knihu jsem si vybrala do maturitní četby. Nakonec jsem si ji i vytáhla :) Je to zábavný příběh, který se i dobře četl.
Kniha se dobře četla. Ale že by mě to nějak vtáhlo do příběhu se říct nedá.