petulkapeta | Komentáře u knih | Databáze knih

petulkapeta petulkapeta komentáře u knih

V pokušení V pokušení J. D. Hawkins

kniha a i přiběh za mě super,pohoda a tak a kdo bude pozorně čist tak tam potka zname z dalších dvou knih autora...tak schvalně kdo si toho všimne..

19.04.2020 5 z 5

Nesnáším tě Nesnáším tě Vi Keeland

Nádherný přiběh...kniha se četla sama autorky jsou prostě super :)

12.03.2020 5 z 5

Plán Plán Elle Kennedy

Krásně zakončena série a i vtipné momenty byly super...

04.03.2020 5 z 5

Láska mezi vločkami Láska mezi vločkami Tonia Krüger

,,Ve skutečném životě se chovám jako naprostý magor. V rozhodujících chvílích nenalézám správná slova a pak už bývá pozdě. Ale snažím se to napravit. Pamatuješ, co jsem ti řekl? Že bych si přál, abys příští Vánoce prožila s někým, s kým budeš šťastná. Febe, chci být tím někým. Chci, abys byla šťastná se mnou, protože já jsem šťastný s tebou."

Toto byla ta nejúžasnější vánoční kniha za poslední dobu. Febe mi přirostla k srdci a Liam a ten jejich polibek..prostě wau to byl teda týden...nechci moc prozradit,tak šup číst..

07.12.2024 5 z 5

Námi to začíná Námi to začíná Colleen Hoover

,,Když dostaneme šanci někým se stát, má to vždycky i svou odvrácenou tvář."

V pokračování čelí Atlas s Lily Rylovi. Ten nikdy nezkousl co mezi sebou ti dva měli. Setkáme se tu s novou postavou,kterou budete mít rádi. Řekla bych že tato kniha je určena pro milovníky epilogu a šťastných konců bez velkých dramat.

15.08.2024 5 z 5

Eleanor a Grey Eleanor a Grey Brittainy C. Cherry

,,Lidé nemuseli mluvit o lásce, aby věděli, že existuje. Láska nebyla skutečná jen tehdy, když to někdo vyslovil nahlas. Ne, právě naopak. Láska tiše čekala ve stínu, aby mohla zhojit rány v našich srdcích."

,,Naše životy jsou příliš krátké a zítřek je bez záruky. Pokud existuje něco, co si všichni zasloužíme, pak je to právo na štěstí. "

Tento příběh to bylo teda něco, ale úplně jsem si ho zamilovalala,tak jako Eleanora a Greye ti dva se našly vždy v pravý okamžik a pomohly si navzájem. Jejich Láska byla silná a neskutečná.

04.08.2024 5 z 5

Jen mezi námi Jen mezi námi T. L. Swan

,,Protože taková je podstata lásky. Že upřednostníš jednoho člověka před všemi ostatními. Úplně se mu odevzdáš. Svěříš mu své srdce."
Cestovat s Chrisem byl opravdu zážitek, zvláště na výletní lodi. Hayden divka totalně odlišná, ale s tak čistým srdcem...prostě protiklady se přitahují.

09.02.2024 5 z 5

Drahý nepřítel Drahý nepřítel Kristen Callihan

,,Většina z nás předstírá, že jsme něco, co nejsme. Svoje skutečné já ukazuje jen několik málo vyvolených."

Právě tohle mě na tom ničí, Kroketko. Myšlenky na tebe mě hnaly dál. Díky tobě jsem se necítil osamělý. Řekla jsi, že v duchu slyšíš můj hlas, který ti povídá, co nejsi. Chci však, aby ti můj hlas říkal všechno, co jsi. Nadaná, vtipná a zatraceně odvážná.

Ten příběh mě dostal. Sice jsem Malcoma poznala na jeho svatbě ( prvni jsem si totiz přečetla Sladkeho nepřítele). Ale i tak,jejich láska i když spíše nasakla nenavisti od prvopočátku byla tak emotivni a u některých scén jsem sice měla nakrajicku,ale u jinych jsem se zase naplno smala. Skvely pribeh.

21.05.2023 5 z 5

Manažer Manažer Kristen Callihan

,,Vratila jsi mi do života teplo."

,,Kdykoliv mi zmiziš z očí, chci tě zpátky ta, kde na tebe uvidím."

Tak trochu bych tvrdila že je dala dohromady Brena, nebo se o to aspon zasloužila. Gabriel se hodně dlouho držel zpátky, než pochopil, že láska je silnější a Sohpie je na tom stejně. Tuhle partičku mám ráda.

08.05.2023 5 z 5

Idol Idol Kristen Callihan

,,Klidně bych se mohla rozpadnout na kusy a Killian by je do jednoho posbíral a složil mě zas dohromady."

,,Jsi Liberty Bellová. Žena, jejíž hra na kytaru a hlas mě srazily na kolena. Jsi zrozená pro hudbu."

Miluju knihy z hubebniho prostředí. Seznameni Killa a Libb mě hodně pobavilo. A pak ta jejich laska a hudba,ktera je spojila a vyvedla z jejich temnych dnů. I zbytek skupiny jsem si moc oblibila.

07.05.2023 5 z 5

Vzduch, který dýchá Vzduch, který dýchá Brittainy C. Cherry

,,Chci tě políbit. Chci políbit tvé skutečné já. Tvé smutné já. Tvé zlomené já.

I slza mi ukapla a kdo to četl se mi nemůže divit..pribeh Tristana,Liz a Emmy vas chytne za srdce a nepusti...a i to co začalo tragédii, může mit šťastný konec.

17.04.2023 5 z 5

Vzdej se mi Vzdej se mi J. Lynn (p)

„Zlato, já vím, jaké je se bát. Viděl jsem kamarády za mořem umírat. Vracím se
domů a každý den chodím do práce s tím, že vím, že to může být
naposledy. Myslím na svého bráchu, protože vím, že se setkává se
stejným svinstvem jako já. A bojím se, že ztratím tebe.“
Zalapala jsem po dechu. „Mě?“
„Jo, tebe. Tebe, Roxy. Někdo tě sakra pronásleduje. Jsem kvůli tobě podělanej strachy.“

Tento příběh místy hodně napínavý kvuli tomu co se dělo Roxy a místy tak romanticky, když zjistíte, že se ti dva milují už tak dlouho. Každopádně moc se mi libí když příběh pokračuje a ti s předchozích dílů se tu objeví :)

09.07.2022 5 z 5

Osudový dopis Osudový dopis Vi Keeland

Dlouho hleděl na naše spojené ruce. „Chci, abys byla moje, Sadie."
Srdce se ve mně rozbušilo. „Já myslím, že jsem tvoje od začátku."

"Když je dvěma lidem souzeno být spolu,bůh to zařídí."

Miluju knihy s dopisy a tahle patří mezi ně,úžasný příběh. Jak ja jsem se do blaznive Sadie zamilovala byla skvělá tak jako Sebastian a kouzelná Birdii.

29.11.2021 5 z 5

Knihomolka Knihomolka M. K. Hardy

„Nejsem hrdina, jako jsou ti z tvych knih. Nejsem dokonalej, jenže to není nikdo. Přestaň hledat svého jednorožce,takový chlap neexistuje.“

Tato kniha má u mě několik jedniček, tak za prve obálka je naprosto fantastická. Dál děj se mi líbil, vztah mezi sourozenci a i vztah mezi Lukem a Nikol. I to tajemství, které nakonec vyplulo napovrch. Jak to tak v příbězích bývá a taky to co ke konci udělal Luke pro Nikol...

27.10.2021 5 z 5

Milovaný soused Milovaný soused Penelope Ward

„Nejsem si jistá, jestli existují různé úrovně lásky, nebo jestli jeho
odchod znamenal, že mě nikdy nemiloval. Nechápu, jak je možný přestat
někoho milovat. Sama se tím snažím prokousat. Ale jedna věc je jistá: když
tě někdo podvádí, tak tě nemiluje.“

Jedine čeho lituju, že jsem nečetla ty dvě knihy po sobě. Byl to skvělý zažitek. Psi byli skvělí stejně jako jejich sexy majitel a kdo by v prvnim dile pomyslel na to jak asi byla na tom Chelsea. A ten epilog byl užasný, nejvic mě dostaly ty maily. Prostě skvělý přiběh s takovým koncem jaký měl být...

23.10.2021 5 z 5

Jedna malá lež Jedna malá lež K. A. Tucker

Livie byla skvěla holka,ale jakoby zapomněla si ten život i uživat...k tomu ji stačilo potkat kluka(jak to tak byva), ale tahle kniha neni jen o tom jak kluk potka holku..je to mnohem vic, o minulosti o rodině o přaní rodičů..

28.09.2021 5 z 5

Chlap snů Chlap snů Kim Jones

Touha je jenom touha. Touha zintenzivňuje danou chvíli.
Zvýrazňuje zážitek. Vytváří sexuální přitažlivost, která vede
k sexuálnímu aktu, kvůli kterému pak ženská sice vtipně chodí,
ale zároveň už netrpělivě očekává, až ho do ní zase zaboří. Touha
je však zároveň něco, co se dá hodit za hlavu. Něco, nad čím se
člověk může pousmát, když si na to chce vzpomenout. Nebo něco,
co jde zapomenout.
Láska?
Dejte někomu svoje srdce a budete toho litovat. Ať už to bude
dnes, zítra nebo až za sto let, jednoho dne poznáte tu stinnou
stránku. Nic tak úžasného nemůžete prožít bez následků. A právě
proto je láska tak mocná.
Znate to?Co na srdci,to na jazyku? a přesně taková byla Penelope,žrala jsem ji a smala se tomu co děla,fakt se člověk u knihy hodně pobaví to se musi nechat..a jeji Chalap snů?Jake byl super to se musi nechat a jeho hlaška :Mě jebne :D to mě pobavilo

26.08.2021 5 z 5

Válka s láskou Válka s láskou Winter Renshaw

Včerejšek je pryč. Zítřek neexistuje. Jediné, co máme, je teď a tady, tohle
ticho před bouří.

„Ale chci, abys věděla, co je podstatný. Něco jsi
ke mně cítila? To bylo skutečný. Cítil jsem to taky.“

Chybí mi její nenasytné ruce na mém těle, když si ráno čistím zuby.
Chybí mi teplo jejího těla pod studenou přikrývkou.
Chybí mi její nakažlivý smích. Prohlubně nad jejím dokonalým zadečkem.
Chybí mi její pihy na levé ruce, které dohromady vytvářejí srpek měsíce.

Fakt užasna kniha, pro mě nejlepší od autorky...
Bylo videt ze Love videl byvaly jinak nez jaka ve skutecnosti byla...Jude ji poznal a vedel jaka byla doopravdy...

23.08.2021 5 z 5

Království hříchu Království hříchu Meghan March

Zavrtím hlavou. Mýlí se. „To si myslíš, ale já vidím to, co je schované pod
povrchem. Je v tobě krása, kterou neuvidíš, dokud se na ni nepodíváš
mýma očima.“
No posledni dil pro mě byl pecka libila se mi ta akce a vzrušení všeho...paradni zakonceni serie

10.07.2021 5 z 5

Výzva Výzva Elle Kennedy

Občas se všichni rozhodneme špatně a skončíme na nesprávném místě,
a přesto se ocitneme přesně tam, kde máme být. Conora jsem poznala
díky jedné šťastné náhodě. Byla jsem ve špatný čas na špatném místě
a poznala přesně toho správného muže. Naučil mě, jak se mít ráda,
a ukázal mi tu moji stránku, o níž jsem do té doby neměla ani ponětí.
Ukázal mi, že jsem silná, krásná a sebevědomá.
Byla to vyzva,to rozhodně ne,byla to nutnost,tohle si nepřečist by snad byl hřich,tolik skvělych a vtipnych scen a taky setkani s oblibenci..Brenou,trenerem...
Proste kdo mate radi tuhle autorku,serii proste neslapnete vedle to ani nahodou...

06.06.2021 5 z 5