petulkapeta petulkapeta komentáře u knih

Křižovatka lásky Křižovatka lásky Mary Beesley

„Už dávno tě nemám jenom rád. A to, že mě ty city zaskočily, neznamená, že z nich nejsem příjemně překvapený."

,,Miluju tě tou částí srdce, které se ještě nikdy nikdo nedotkl."

Tak tohle jsem nečekala..Kniha o lásce v několika formach,přátelství a taky o věkovém rozdílu v desítkách.. tento příběh mě dostal,nečekala jsem že se mi bude tak libit a pohltí mě. Tady jen můžu říct,že Claire je úžasná i když už jí není 20,prostě to si musíte přečíst..

27.01.2025 5 z 5

Sladké vyhlídky Sladké vyhlídky Hannah M. Lynn

,,Ale když jsem dnes večer viděl všechnu tu bolest ve tvých očích, příčilo se mi, že se k tobě nemůžu rozběhnout. Udělal bych všechno, abych tě té trýzně zbavil. Věř mi, udělal bych pro tebe cokoli, Holly. A nechci se s tebou jen přátelit. Chci pro tebe být vším."

Druhý díl se mi líbil víc jak první. I když Ben než se rozhodnete trvalo to celou věčnost...taky nešlo jen o ně, ale taky o přátelství...

26.01.2025 4 z 5

V náruči pomsty V náruči pomsty Lucie Kunešová

,,Vzdal bych se všeho jen abych mohl být s ní."
Příběh o lásce,který začal pomstou za milovanou ženu.Vilem muž jehož srdce najednou nebylo jen pro mrtvou ženu,ale i pro dívku, kterou použil jako pomstu Albrechtovi. Mariana dívka,která trpěla a nevěděla ani proč. Ale časem přišla na to, že ji Vilém ublížit nechce.

25.01.2025 4.5 z 5

Knoxova zastávka Knoxova zastávka Jamie Begley

,,Diamond, já tě nikdy neměl jistou. I když jsi mi dala všechno, cos mohla, myslel jsem, že to vzdáš a odejdeš dřív, než se mi podaří urovnat si svoje problémy. Chtěl jsem, abys zůstala, ale zároveň jsem se toho bál. Začínala jsi pro mě být cennější než vzduch, co jsem dýchal. Každý den jsi mi ukazovala svoji sílu a lásku. A já ti tu svou budu dokazovat až do konce života."

Tato série mě často překvapí rozuzlenim ani tentokrát tomu nebylo jinak..Knoxe jsem si moc neoblibila..ale nakonec, ke konci obměkčil moje srdce. (Scénou na hřbitově). Za to Di te sem fandila...

22.01.2025 4 z 5

Vyvolený milenec Vyvolený milenec J. R. Ward (p)

,,Takhle bych se chtěl probouzet každý den, na výsluní tvého pohledu, obklopený tvou vůní."

Tak zpátky za kluky..tato banda se nám rozrostla a dozvěděli jsme se zas něco nového...tihle dva kteří se k sobě sice extra neměli, spíše z jeho strany teda. Ale pak bum!! Mazec jak naráz žárlil...

19.01.2025 5 z 5

Sladké pokušení Sladké pokušení Cora Reilly

„Vnesla jsi mi do života chaos.“ „Vždyť máš ten můj chaos rád.“

Příběh, který sem původně ani číst nechtěla, ale byla sem ráda,že jsem se nechala ukecat..13 let to je dost,ale jim to spolu tak moc klapalo... ale líbilo se mi jak byly semknutí.

17.01.2025 4.5 z 5

Viperova cesta Viperova cesta Jamie Begley

Viper se na ni škádlivě usmál. „Jsem tvůj trest."
„Ne, Vipere," opáčila Winter. „Ty jsi moje odměna."

No ocitla jsem se znovu v tomto světě, protože jinak to nešlo prý lepší než první a ano bylo...tady se mi líbilo jak se mu pomalu dostávala pod kůži a stalo se to co by si nikdy netipl.

14.01.2025 4 z 5

Razerova jízda Razerova jízda Jamie Begley

Čekala sem to horší..kor jak někteří abych to nečetla..byla to rychlovka...pravidla klubu vskutku zajímavá, ale proč ne..
Beth mi chvílemi přišla jako by měla rozdvojenou osobnost,ale postupem času jsem ji začala chápat.. Rázem no to byla kapitola sama o sobě...a v závěru se projevil líp než bych čekala...

12.01.2025 3 z 5

Královna Královna Devney Perry

„Miluju muže, kterého si nezasloužím." Knedlík v krku mě začínal dusit, nicméně pokračovala jsem.,,Lhala jsem ti. Využila jsem tě. A za to se moc omlouvám. Ale nelituju toho, že jsem se do tebe zamilovala. Nikdy toho nebudu litovat."

Příběh o lžích,které měly sílu ničit a pravděpodobně,která je nakonec spojila. Emmett kluk,který byl silný a nespoutany, dokud se neobjevila Nova, smyslá kráska,která ho k sobě spoutala. Zakončení serii byli skvěle a epilog potěšení pro moje srdce...

12.01.2025 5 z 5

Šašek Šašek Devney Perry

Zíráš, zlato."
Zrudla jsem, ale pohledem neuhnula. „Občas se na tebe mu- sím dívat a ujišťovat se, že jsi skutečný."
Tento příběh o Leovi a jeho Zapalce se mi fakt líbil to jak se podceňovat už tolik ne a tato parta mě rozehrává na srdci jak při sobě drží.

07.01.2025 5 z 5

Princ Princ Devney Perry

,,Když je láska tvého života a tvoje budoucnost v ohrožení, člověk nedokáže zůstat stranou a doufat, že to dobře dopadne."

Ní popravdě že začátku jsem si říkala, že tento díl nic moc..ale potom se Scarlett projevila a já ji měla ráda.. Luka, toho fešáka jsem si oblíbila už v minulém díle a můžu říct, že teď má tu správnou sestru.

05.01.2025 5 z 5

Princezna Princezna Devney Perry

„Nejsem dokonalej, Presley. Jsem chlap se spoustou chyb, jako každej jinej. Dokonalost je jenom iluze."

Presley... človíček,který ve vás zanechá ty nejlepší dojmy už od začátku této série.. po ne zrovna nejlepším dětství teď vede život daleko lepší, jedině co ji chybí ke štěstí je chlap co ji s láskou obejme každý den. Shaw, který je stělesnenim chlapa snů,je jeji novy soused,je zhavy,ale jen na skok ve městě. Jak to asi dopadne,když se jejich cesty rozdělí?!

05.01.2025 5 z 5

Rytíř Rytíř Devney Perry

,,Nezasloužím si tě, Ví, ale nedokážu se tě vzdát."
Další člen této party mě chytl za srdce i když si myslel,že jeho srdce bylo na kusy zlomenou už před lety,tak zjistil že tu pravou lásku našel až teď. Jen mě mrzi,že tu musel její otec umřít...

03.01.2025 5 z 5

Král Král Devney Perry

„Věřím ti. Slepě a bezvýhradně ti věřím."
Tak to byl teda příběh..dlouho jsem odolávala...Bryce byla tak statečná novinářka a nezalekla se ani Dashe který nebyl pouhý mechanik..tahle dvojice mě neskutečně bavila a hned musím zjistit co bylo dál..

01.01.2025 4.5 z 5

Příští rok v tento den Příští rok v tento den Sophie Cousens

„Chci si prostě užít jeden silvestr pořádně, chci zakusit silvestr, kdy neuvíznu na záchodě, na letišti a neskončím na pohotovosti nebo doma u televize. Chci, aby tahle půlnoc stála za to, chci začít další rok správně."

Jak se potkávali celé roky a ani o tom nevěděli, moc sem se při tomto příběhu bavila,ale i sem měla slzu na krajičku.

31.12.2024 5 z 5

Psí Vánoce Psí Vánoce W. Bruce Cameron

Autora si všichni spojujeme s báječným psím vyprávěním. Tady byly psí,ale daleko méně než jsme zvyklí...když to člověk pomine,tak to byl krásný a dojemný příběh.

30.12.2024 3.5 z 5

Láska se neptá Láska se neptá Jules Bennett

Nejvíce mě mrzí,že u vás vyšel jako první 4 díl.. tudíž posledni a bůh ví jestli budou předešlé..
Co se týká děje, tak milá pěkná oddechovka s bohatým chlapkem :)

28.12.2024 3 z 5

Den po dni Den po dni Nofreeusernames (p)

,,Nemluvím tady o nějaké epické instalásce a jak jsem hned věděl, že jsi moje spřízněná duše, ale byl tam ten pocit, že jsem právě potkal holku, kterou musím políbit, probdít s ní celou noc, se kterou si chci číst."

Zažít posměch spolužáků no nic moc,ale aspoň ná nejlepšího kamaráda,který odjel pryč. Ale přichystal pro ni adventni kalendář s úkoly atd. Při návštěvě knihkupectví se seznámí s Jaxnem,který ji pomota hlavu a pak už to jede. Nejlepší je poslední část o tok později...

27.12.2024 5 z 5

Největší vánoční přání Největší vánoční přání Louise Allen

,,Dala jsi mi to, o čem sis myslela, že mi od dětství chybí, protože mi rozumíš. A dala jsi mi něco daleko drahocennějšího – svoji důvěru a svoji nevinnost. Jen doufám, že totéž můžu udělat já pro tebe."

Potkaly se náhodou a Tess která měla namířeno úplně někam jinam,skončila tam kde měla.. a Alex brzo pochopil,že lásku nemusí hledat,že ona si ho najde...

25.12.2024 4 z 5

Sezona pomsty Sezona pomsty Elizabeth Morgan

,,Zasloužím si rovnoprávný vztah, a ne dělat chlapovi asistentku. Stačila jedna schůzka s tebou, abych pochopila, že nejsi nic z toho, co jsem o tobě slyšela. Stačila jedna návštěva u Rollarda, abych zjistila, že jsi dobrý člověk. Stačila jedna cesta domů, abych si uvědomila, že ty a já máme budoucnost."

Tak to byla ta nejvašnivější kniha s Vánoční tématikou co jsem kdy četla. Ale, Ano tohle je super čtení. Abbi není dobrý nápad naštvat o tom se přesvědčil její ex..a Danien..paní to je chlap že kterého nejedne spadnou kalhotky.

23.12.2024 5 z 5