petulkapeta komentáře u knih
,,Znáš toho kluka, kterému všechno jde, ve všem vyniká, je příliš geniální na to, aby se někdy učil, příliš vysportovaný, než aby to byl skutečný člověk? Kluka, který dokáže jediným pohledem aktivovat každou buňku ve tvém těle, kluka, který ti zcela okupuje hlavu i srdce, až nemůžeš uvěřit, že je tvůj?"
Láska která i po tolika letech nezmizela a taky humoru. Tento příběh se mi moc líbil. Vyznání Eliho bylo nádherné a jeho včelka která po dlouholetým chování myslela,že vyletí z kůže, nakonec podlehla a konečně byly ve správný čas na správném místě.
Musím říct tohle sem nečekala. Nebyla to pohodová pohádka Vánoční lasky,to obal klame..jde o příběh lasky na první pohled,který trvá několik let,než dojde k cíli.
Mě to bavilo a dost pobavilo..nejen o kočičí dohazovačce,ale taky o první lásce,naději a taky o včelkach.
Souhlas,tato kniha není jen o vánocích..jen se tam velká část odehrává. Evie se potýká s velkou ztrátou a s bolavym srdcem se ocitá ve Francii,kde ji zachrání Didier..a pokud chcete milý příběh co na vás foukne trochou vánoc, přečtěte si ho...
Pohodový Vánoční příběh a jakmile proběhla výměna holek,tak jsem si ho užila...kdo by se nechtěl vyměnit a podívat se před vánoci na druhou stranu světa. Seznam úkolů byl fakt dobrý. Hlavně číslo 5 :)
,,Ve skutečném životě se chovám jako naprostý magor. V rozhodujících chvílích nenalézám správná slova a pak už bývá pozdě. Ale snažím se to napravit. Pamatuješ, co jsem ti řekl? Že bych si přál, abys příští Vánoce prožila s někým, s kým budeš šťastná. Febe, chci být tím někým. Chci, abys byla šťastná se mnou, protože já jsem šťastný s tebou."
Toto byla ta nejúžasnější vánoční kniha za poslední dobu. Febe mi přirostla k srdci a Liam a ten jejich polibek..prostě wau to byl teda týden...nechci moc prozradit,tak šup číst..
Moc pěkný příběh o ochotě a lásce...prostředí kde se odehrává vás úplně vtáhne do vánoční atmosféry a pohody....
,,Na věci, které jsou pro tebe důležité, si vždycky najdeš čas."
Tak tahle verze Vánoční koledy milá a moc pěkná...ano sice je tu i natočený film. Ale kniha je kniha ne? Oddechový příběh plný nalezení lásky k Vánocům a taky k lidem...
,,Budu tu pro tebe."
Taková milá,pohodová kniha. Líbili se mi ty recenzene na knihy,některé mě i zaujaly. Jinak ti dva po výměně telefonu,to teprve bylo něco..
„Nechtěla jsem se do něj zamilovat," zamumlala Serena. „A teď ho miluju k zbláznění.“
V rámci výzvy jsem si tuto knihy vybrala,ja prostě potrebuju romantiku a kde jinde zkombinovat s tímto tématem než ve Skotsku. Serena byla odvážná a trošku mi ti připomnělo Zkrocení zlé ženy..a I když si tato válka vyžádala nejeden život,nakonec to dopadlo tak jak mělo.
,,Pro opravdovou lásku neexistuje žádný plán, nedá se určit, co bude dál, můžeme jen naslouchat svému srdci a věřit, že Amor pro nás ten plán zosnoval. Vím, že to všechno do sebe zapadá, protože v hloubi duše cítím, že TJ zařídil, aby tento muž vstoupil do mého života."
Tento příběh, tak jako předchozí nemá romantickou linku jako hlavni. Deník od TJ byl srdcervouci a nádherný. Krásný odpočinkový příběh, občas vám i koutky zacukaji..
,,Kvůli tobě..." Znovu polkl. „Kvůli tobě si přeju mít duši, abych si tě zasloužil.“
Tahle jizda se mi líbila,zakončení série bylo takové jaké jsem si přála..Roth hýřil vtipem a taky dokázal spolupracovat se Zaynem a Layla..ta udělala nemožné aby odvrátila apokalypsu..
,,Ať se stane cokoliv. Miluju tě!"
Pokračování začíná,tak kde první díl zkončil. Tu se víc dere do popředí milostná linka se Zaynem.Nechybi tu akce a ani šokující konec. A já zvědavě jdu na pokračování.
,,Byl jsem ztracen ve chvíli,kdy jsem tě poznal."
Wau,další dilu z péra této skvělé autorky,její příběhy jdou čtivé a akční. Tady dokonce bych se odvážil tvrdit že máme milostný trojúhelník velké tajemství a taky spoustu akce. Já jsem si zamilovala Rotha snah už od začátku..a vy??
„Budu tě milovat tak dobře a tak dlouho, až tě přesvědčím, že to, co nás svedlo dohromady, nemohlo být nic pozemského."
Tak příběh nám pokračuje a tentokrát přišel na řadu V. No řeknu vám ,že šly bezduší tak trochu stranou mi vůbec nevadilo i když to co je vyměnilo byla smutná minulost. Stvořitelka tentokrát teda pořádně šokovala a mě tak 3x ( takové zásadní momenty). A konec a taky začátek vztahu s doktorkou byl dosti šokující...
„Zlo mě nikdy nepřemůže... Mám totiž tebe: světlo svého života. Protože přesně to pro mě jsi, Marisso."
Butch, typek, který mě zaujal už na úplném začátku a poté jsem byla zvědavá na jeho cestu Bratrstvem..Marisa upirka,kterou okouzlil už při prvním setkání se nám tu proměnila že zakřiknute dívky v úžasnou ženu. Tato dvojice byla kouzelná.
„Zaslíbení je víc než to, Jakeu. Je to víc než zásnuby nebo kus papíru. Je to navždy opravdu navždy."
Usmál se. „Některé věci bych navždy nechtěl. Ale navždy s tebou? Ano, prosím."
Krásné zakončení série. Druhá šance na lásku této nebojacné ženy a muže který na ni nikdy nezapomněl. Přišel do světa o kterém neměl ponětí,ale pro no,pro ni by položil život...
,,Chci tě milovat. Chránit tě. Ctít tě až do konce svých dnů."
Kdo by se netěšil na toho sexy morouse a vlastně i vrchniho této party. Silas, mocný drak,kterému nejde jen o kameny duchů jak se Cassandra mírně domnívá. Jde mu o ní,což vycítil jeho drak a nedá si to vymluvit. Nebojacna Cassandra mu pomůže doslova za minutu 12 a to on ani nečekal..
,,Život je nádherný. Láska je nádherná. Stačí jen věřit."
Tak tohle byl velmi zajímavý začátek a taky bych řekla nejžhavější díl (zatim). Jejich seznámení.. no velmi zajímavé...pro ni byla rodina vše a pro něj zase nenávist vůči lidem,kteří mu rodinu zabili. A tak se Cruz velký nelida zamiloval do dívky.
,,Bylo to něžné,neuspěchané laskání rtů,které chutnalo jako šťastný tanec na louce plné květin,jako radostný pocit z návratu domů po dlouhé,předlouhé době."
Tak příběhy jako by byly stejné ( kameny,osudové družky) a přesto jiné. Tihle dva vás dostanou pokukují po sobě roky a jsou zamilovaní jen to tomu druhému jaksi nerekly. Akce tu též nechybí a i když ji jeho pofoba dosti vyděsila, brzy pochopila,že se není čeho bát..Huntra nejde nemilovat.