Král přehled

Král
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495015/bmid_kral-DzV-495015.jpg 4 538 538

Clifton Forge série

1. díl >

Novinářka Bryce Ryanová tuší, že v autoservisu, který vlastní a v němž pracují členové bývalého motorkářského klubu, se toho děje víc než jen opravy aut a motorek. A když dojde k brutální vraždě ženy a vše ukazuje na členy klubu, je odhodlána viníky odhalit. Jenže jejich drsný a pohledný šéf Kingston Dash Slater se stává nečekaným protivníkem. Jeden polibek a Bryce bojuje nejen o příběh do novin, ale především o záchranu svého srdce před „železným králem“.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Beta-Dobrovský

Steel King, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Král. Přihlašte se a napište ho.

Žampion
20.01.2025 5 z 5

Parádní romance z motorkářského prostředí. Detektivní zápletka se spoustou tajemství, které vás nutí číst další díl. Protože to prostě musíte vědět.
"Byla pro mě žena, o které jsem věděl, že ji prostě potřebuju. Můj komplic. Můj důvěrník. Moje srdce."

sidonka
11.01.2025 4 z 5

Když jsem viděla obálku knihy, dlouho jsem zvažovala, anotace mě přesvědčila a čtení to bylo opravdu prima, všeho tak akorát, romantiky, sexu, napětí

petulkapeta
01.01.2025 4.5 z 5

„Věřím ti. Slepě a bezvýhradně ti věřím."
Tak to byl teda příběh..dlouho jsem odolávala...Bryce byla tak statečná novinářka a nezalekla se ani Dashe který nebyl pouhý mechanik..tahle dvojice mě neskutečně bavila a hned musím zjistit co bylo dál..

10 právě čtených knih podle uživatelů (květen)

15.05.2022

Láska a jiná slova, Smějící se bestie a dalších 60 knižních novinek (17. týden)

24.04.2022

Milovat a psát, Mezi psychopaty a další knižní novinky (16. týden)

17.04.2022

Kniha Král v seznamech