Pilulka89 komentáře u knih
Co všechno může život přinést, a co všechno může člověk přežít.
Vyposlechnuto ve velmi vydařeném podání Evy Josefíkové.
Kapesní průvodce, kterým by nepohrdla ani Nombeko Mayeki. Nikdy nevíte, kdy se vám bude hodit :)
,,Hygge nám pomáhá, protože nás učí vychutnávat každodenní prosté radosti. Hygge tkví v přítomném okamžiku, přitom svými kořeny pevně vrůstá do minulosti, aby byla zachována přirozená kontinuita.”
Pro mě kniha graficky moc hezky zpracovaná. Číst ji zachumlaná v dece s šálkem čaje onen zážitek z ní posunulo ještě o kousek dál.
Milé rychlé podzimní čtení, s kterým si člověk uvědomí, jak málo stačí k tomu být šťastný, a že radovat se z maličkostí není tak málo :)
Pokud mám knihu definovat jedním slovem, je tím slovem laskavost. Milé čtení.
Film jsem neviděla a knihu četla jen díky ČV - Kniha vydaná před sto a více lety. A bylo to parádní! Je možné, že bych nehodnotila 5* nebýt ovlivněna/roztoužena/naladěna právě dokoukaným Bridgertonovi na Netflixu :) Nicméně, kniha má nepopiratelný šmrnc, drzost a vtip. Skvělá práce paní Austenová
Deset puberťáků se ocitne ve starém lunaparku. Deset puberťáků má tajemství. Kdo to své udrží nejdéle?
Kniha se četla svižně, žádný složitý jazyk. Nejvíc mě hnala kupředu zvědavost, jaká tajemství postavy skrývají.
MOŽNÝ SPOILER: Taky vás rozptylovalo, že jsou na ostrově několik dní a vůbec nic nejí? :D
Svižný, trapný, a až moc okatě podobný Padesáti odstínům šedi. 2* za skvělou propagaci knihy.
Čtení mezi řádky. 4*. Věřím, že číst ji starší a moudřejší, uviděla bych víc. Ukládám do knihovny na pozdější přečtení.