Pingu komentáře u knih
Netušila jsem o čem kniha je, pro příště musím přečíst alespoň obálku. Příběh sice předvídatelný, ale zajímavý. Překladatel by se ale mohl více snažit, sem tam nespisovná slova, agramatismy.
Romantika, na odpoledne k vodě super čtení. Nejvíce mě pobavily vtipné hlášky.
Lepší než 1. díl, pobavila, opět krátké čtení na odpoledne k vodě. Námět zajímavý, neotřelý. Opět dávám plus za děj, kde to autor zná.
Svým námětem zajímavé, plus - české prostředí, český autor. Pobavila, neurazila. Zábavné čtení na odpoledne k vodě.
Čtivá, romantická, erotiky až zas tak moc nebylo. Je to oddechové čtení. Už se těším na díl druhý.
Ještě lepší než první díl. Krásně napsaný romantický příběh s dramatickou zápletkou
Perfektní příběh, který se četl jedním dechem jednu noc. Knihu nešlo zavřít a jít spát. Jsem zvědavá na třetí díl.
Romantika, které by stačila polovina stránek. Svým způsobem jsem zklamaná. Jedinou nadějí tomu dává postava babičky a její vtipné poznámky
Určitě jsou v této řadě o rodině Cynsterových mnohem lepší kousky. Do půlky nuda, pak už to ubíhalo mnohem rychleji. Lady O. příběh oživila, ale i tak to bylo moc rozvláčné.
Příběh perfektní, jen ten konec mi přijde až moc kýčovitý. Jedna z mých nejoblíbnějších.
Příběh zajímavě napsaný, četl se velmi dobře, na detektivky s Alexem však nedosahuje.
Proti předcházejícímu dílu lepší dialogy, příběh napínavý jak je u tohoto autora zvykem.