pip11 komentáře u knih
Příběh je humorný ale zároveň smutně dojemný, díky tajným dopisům z minulosti. Jako vždy se mi kniha Jo Watson moc příjemně četla. Hodně vtipu, ale tentokrát i dojetí. Těším se, až vyjde další kniha.
Tyto autorky čtu poprvé a netušila jsem, jak mi sednou. Příběh to byl hezký a milý, líbily se mi Sadie-iny pošetilosti, které napáchala. Zábavné i dojemné, a spolu s povedeným závěrem knihy to bylo moc pěkné čtení.
Začátek knihy mě poněkud zklamal. S přibývajícími stránkami se ale příběh začal rozvíjet novým směrem. Winnie se konečně začne měnit život od okamžiku, kdy si přinese výhru z tomboly. Je to pro ni bod zlomu, při kterém začne uvažovat nad jiným životem (a za ni jsem opravdu velmi ráda). Začne toužit po vlastním snu a jeho naplnění, i když je to krok nebo možná až skok do neznáma… a tak odletí do Anglie. Příběh v sobě nese naději a odvahu jít za svými sny. Bylo to pěkné, lehce plynoucí, příjemné a pohodové čtení. 4,5*
Cate se v dětství stane obětí zločinu a tato událost bude utvářet a ovlivňovat její budoucnost, neboť minulost ji stále pronásleduje. Podaří se jí někdy najít své štěstí? Rodinné drama, kde zvraty a napětí střídají pohodové a milé části. Pěkná a povedená kniha, psaná lehkým stylem.
Tak jsem se konečně dostala k druhému dílu a moc jsem si užila další část Dianina příběhu. Bylo to krásné a povedené pokračování, které se četlo skoro samo.
Bylo to krásné a smutné zároveň. Annie přijde o celou rodinu a její soužení ji zavede do šťastného místa dětství, kde chce začít znovu. Setká se zde s laskavým introvertem Keatonem, obrem s velkým srdcem na dlani. Noví přátelé, záchrana zvířat a mnoho dalšího v tomto pěkném příběhu.
Závěrečný díl této moc příjemné a velmi čtivé trilogie mě opět moc bavil. Skvěle jsem si užila tento závěr Lukášova příběhu, kdy se z chlapce stane muž. Toto pokračování příběhu už není tak akční, ovšem je stejně poutavé. Jsou zde padouši, přátelství stará i nová, a spousta historie.Těžko se mi loučí s Lukášem a jeho blízkými….
Kniha s nádhernou obálkou a co se týče děje, je to krásný romantický příběh plný knih. Animant má svět vzhůru nohama, od okamžiku co odjede na měsíc do Londýna, aby zde pracovala v univerzitní knihovně. Provází nás každým dnem, kdy zažívá úplně nový rozměr bytí, který ji pomalu ale jistě mění… Bylo to krásné, prostředí i postavy.
Skvělá! Plná vtipu a lidskosti, smutná a dojemná, prostě moc povedená.
Krásný příběh hraběte Alexandra Rostova žijícího v domácím vězení v hotelu Metropol, byl okouzlující a sofistikovaný. Hrabě je džentlmen každým kouskem a kultivovaný estét. Opravdu jen stěží si ho nelze nezamilovat. Zároveň skvělé popisy prostředí, lidských povah a vztahů…. doporučuji.
Knihy jsou báječné, čtou se úplně samy. Škoda jen že nejsou další pokračování. Velmi mě potěšilo, že je celý příběh mnohem obsáhlejší než filmy. Rozhodně si je přečtu znovu :)
Byl to skvělý příběh plný napětí, kde odhadnout pachatele není zase tak snadné. Kate MacKennová nečekaně zažívá jeden šok a nebezpečí za druhým. Tentokrát se mi zamlouval i tajemný pachatel ,Květinář, za jeho morální zásady.
Krásný příběh o rodícím se pevném přátelství několika žen z různých sociálních vrstev. Bylo moc pěkné představovat si, že by to tak mohlo být i ve skutečnosti.
Téma mi přišlo skvělé - malířka, která nečekaně přijde ke zvláštním schopnostem. Od té chvíle se začíná její klidně vedený život měnit. Příjemně odlehčený detektivní příběh.
Klidně plynoucí příběh, ve kterém se nic závratného neděje. Pojednává o běžném životě bohaté Newyorské rodiny a také o jejich nahlížení na méně majetné. Postavy ze začátku nejsou příliš sympatické, ale s postupujícím dějem se dospělým potomkům konečně začnou otevírat oči a se svůj přístup změnit. Je to psáno lehkou a celkem čtivou formou.
Tento díl byl nejslabší, postavy sice byly příjemné, ale moc se toho v příběhu nedělo, až závěr byl svižnější. Také jsem velmi postrádala obvyklý humor, který zde k mému zklamání chyběl.
Moc pěkný příběh vyvíjejícího se vztahu, který se k pozitivnímu konci propracovává dlouhá léta. Nechybí zde spousta citů, nedorozumění a také smutku. Je to krásně zpracovaný příběh jedné osudové lásky.
Opět to bylo zábavné a potrhlé. Pátrání po zmizelém strýčkovi se neočekávaně komplikuje a začíná se to nějak zamotávat. K tomu se přidávají menší akce pro výdělek a samozřejmě nechybí likvidace dalších aut, které se u Stephanie ani neohřejí.
Pěkný, dobrodružně laděný příběh z Cornwallu. Poutavé čtení, ale lehce slabší než ostatní knihy, které jsem od J. K. četla.
V tomto lehkém žánru je to další pěkný a zábavný příběh, skoro stejně dobrý jako předchozí díl. Těším se na následující část.