pip11 Online pip11 komentáře u knih

Rozum a cit Rozum a cit Jane Austen

Tento příběh je odlišny od Pýchy a předsudku. Není ani horší ani lepší, je jiný. Byl hluboký a krásný, prožívané pocity byly věrně vyobrazeny. Veškeré to zoufalství, naděje, smiřování se s realitou, je tak skutečné…
Rozhodně je to krásná kniha a příjemně strávený čas.

26.04.2018 5 z 5

Nemůžeš mě milovat Nemůžeš mě milovat Julie Garwood

Skvělé! Bylo to poutavé od prvních do posledních řádků. Tato série je super.

28.12.2024 5 z 5

Nevěsta, která se nevzdala Nevěsta, která se nevzdala Janna MacGregor

Díly této série mají spíše vzestupnou tendenci. Bylo to pěkné a příjemné čtení, kdy March ze dne na den musí sourozencům nahradit rodiče.

14.12.2024 4.5 z 5

V ohrožení V ohrožení Julie Garwood

Tento díl série Buchananových patří mezi ty nejlepší. Zápletka povedená, nechybí dobrodružství, humor a celkově je kniha hodně zábavná.

01.11.2024 5 z 5

Uteč, dokud můžeš Uteč, dokud můžeš Rebecca Zanetti

Snad lepší průměr…Očekávala jsem, že Laurel bude výrazněji používat svou vysokou inteligenci…

12.10.2024 3 z 5

Úniky Úniky Julie Garwood

Příjemně napínavý příběh zaměřený na hackerství, se sympatickými hlavními postavami. Tento odpočinkový díl jsem si moc hezky užila.

19.09.2024 5 z 5

Dom druhých šancí Dom druhých šancí Diana Biller

Krásný příběh, ve kterém Alva, kolem které se šíří kruté společenské fámy, utíká z Evropy zpět do rodné Ameriky. Koupí si tady zchátralý dům, o kterém se později dozvídá, že v něm straší. A to oprávněně. Přijímá nabídku profesora Sama Moora, aby se pokusil dům očistit, protože jinak řemeslníci nezačnou pracovat na renovaci. Kniha je poutavá od začátku do konce, nechybí zde ani drama a intriky. Obě hlavní postavy mi byly velmi sympatické. Záhadný duch jim vše pořádně zkomplikuje, avšak nejen on.

14.08.2024 5 z 5

Noc s Audrey Hepburnovou Noc s Audrey Hepburnovou Lucy Holliday

Bláznivý příběh o neúspěšné Libby, která ve svém životě zápasí snad se vším. Svěží, odlehčený a zábavný příběh, kde o trapasy není nouze.

11.08.2024 4 z 5

Perfektní partneři Perfektní partneři Jayne Ann Krentz

Vyklubal se z toho příjemně čtivý a zábavný příběh, kde se v závěru dostavilo i trochu napětí. 4,5*

07.08.2024 5 z 5

Jak odradit vévodu Jak odradit vévodu Alexa Aston

Mě se to líbilo… Pěkný, nenáročný a oddechový příběh svého žánru. Prostě si jen užijete příjemné čtení.

31.07.2024 5 z 5

Alexandra Alexandra Irena Kellerová Dibelková

Byl to příjemně strávený čas, kniha byla pěkná, moje první od této autorky. Příběh se nese v klidném a plynulém tempu.

26.07.2024 4 z 5

Neznáma vo Fellsworthe Neznáma vo Fellsworthe Sarah E. Ladd

Annabelle utíká před nežádoucí budoucností, kterou jí naplánoval bezohledný bratr. Útočiště hledá u strýce na venkově, kterého viděla pouze jednou v dětství. Krásné zakončení této série.

23.05.2024 5 z 5

Úsvit nad panstvom Emberwilde Úsvit nad panstvom Emberwilde Sarah E. Ladd

Tato trilogie má jedno společné, a to naprosto nečekanou zradu hlavní hrdinky. Isabel prožila většinu života ve škole pro chudé děti, až jednoho dne dostane dopis od její tety. Tak nastává pro Isabel a její malou sestru velký zvrat a nový životní směr. Velmi pěkný příběh, líbil se mi trochu více než první.

23.05.2024 5 z 5

Nevěsta, kterou potkalo štěstí Nevěsta, kterou potkalo štěstí Janna MacGregor

Tento příběh je už podstatně lepší než první díl. Téma se dost zabývá právy žen v daném období.

29.04.2023 4 z 5

Nezvaný host Nezvaný host Nora Roberts

Jednoduchý, ale příjemný a snadno plynoucí příběh, který se hezky četl.

16.02.2023 4 z 5

Ztracené klenoty Ztracené klenoty Kirsty Manning

Zajímavý příběh odehrávající se v několika časových rovinách a místech. Styl psaní autorky mě moc nechytil, ale celkově to bylo pěkné. Nejvíce jsem si oblíbila Essie.

03.02.2023 4 z 5

Nezabudnuteľná Nezabudnuteľná Mary Balogh

Konečně došlo i na Matildu, moc jsem jí přála vlastní příběh. Je to sice jen krátká novela, ale jsem ráda i za těch pár stránek. Bylo to krásné.

11.01.2023 5 z 5

Láska v nebezpečí Láska v nebezpečí Julia Quinn

Slovní přestřelky s princem byly skvělé a předčítání knihy u Olivie v salonu bylo velmi zábavné :D U příběhu jsem se dost nasmála.

05.01.2023 5 z 5

Zima, kdy jsme se poznali Zima, kdy jsme se poznali Samantha Tonge

Milý a pohodový příběh, ve kterém se setkají různé generace postav. Vánoce lehce plynou celým příběhem, ve kterém jde hlavně o přátelství a porozumění.

17.12.2022 4 z 5

V pravou chvíli V pravou chvíli Nora Roberts

Skvělý a napínavý příběh o policejní vyjednávačce Phoebe McNamara. Děj se odehrává jak v náročné pracovní, tak i soukromé rovině, které poté splynou dohromady. Rozhodně se nebudete nudit, je to velmi čtivé a kniha se těžko odkládala.

04.12.2022 5 z 5