pip11 komentáře u knih
Další z příběhů série ‚těch, co přežili‘ se mi moc líbil. Všichni si odnášejí pozůstatky z války a po dlouholetém léčení se snaží najít nový smysl života. Každoroční setkání přátel se tentokrát odehrává na panství Vincenta, neboť se mu právě narodil potomek. Bylo to opět pěkné a pohodové čtení.
Zajímavý příběh, ale v podstatě jsem ho vnímala jako celkem smutný. Sice je prokládaný zábavnými částmi a konec je pro většinu postav pozitivní, ale i tak…
Flora nedobrovolně odjíždí z Londýna na rodný ostrov, kde má pracovní záležitost. Postupně, i přes nevoli usedlíků, se začíná její pobyt obracet k lepšímu… S přibývajícími stránkami je příběh lepší a poutavější. Také zde byla krásně vykreslená příroda spolu s počasím, a to mě nadchlo. Kniha mi pěkně sedla a hned se pouštím do pokračování.
Pěkné zakončení této trilogie, bylo to dojemné i smutné, ale též velmi milé. Kdo jste četli předchozí díly, tento si nenechte ujít, je to pěkné završení příběhu.
Tak to byla krása, všech pět vánočních příběhů. Sice krátké, ale moc pěkně jsem si je užila. Úplně nejvíce se mi líbily zábavný první a kouzelný poslední příběh, ale pěkné jsou i všechny ostatní. Těším se, až se ke knize jednou opět vrátím.
Kniha ve mě vyvolala rozporuplné reakce a usoudila jsem, že víc než 3,5* nedám. Příběh se sice vyvíjel slibně a měl i poutavé části, ale autorka mi celkově nijak zvlášť nesedla.
Tentokrát to byl příběh Stephena, nejmladšího z rodiny Huxtableových. Pěkný příběh, který se lehce četl a já si to příjemně užila.
První část trilogie, byl to hezký, oddechový a zábavný příběh. Těším se další díly.
Ze začátku se příběh slibně vyvíjel, ale s postupujícími stránkami mě nadšení trochu opouštělo. Bylo to celkem příjemné čtení, ale spíše průměrné 3,5*.
Příjemný a napínavý příběh, plný všemožných zvratů, tajemství a občas i smíchu. Celkově to byl hezký příběh a těším se další díl.
Tak tento příběh mě zrovna nenadchl. Prostředí ani postavy mě nezaujaly tak, jak jsem očekávala. Místy to bylo ucházející, avšak celkově jen průměr.
Moc pěkné a plynulé pokračování, tentokrát o Gwen, která potřebuje najít vraha své postarší přítelkyně. Tento díl se mi opět líbil, bylo zde napětí při pátrání po sériovém vrahovi, příběh nic nepostrádal. Škoda jen, že není třetí část.
Opět příběh s nadsmyslovým vnímáním, které hrdince umožňuje pracovat se starými zakódovanými knihami. Abby má neobvyklý talent, kvůli čemuž ji rodina považuje za blázna a chovají se k ni příšerně. Od cizích lidí se jí dostává více pochopení. Příběh mě vtáhnul hned na začátku, děj byl příjemně napínavý a hezky mi sedl.
Toto je druhá kniha, kterou jsem od autorky četla, ale opět mě skoro vůbec nezaujala. Příběh jednoduše plynul a až v závěru přišel zvrat, který mě docela překvapil.
Opět poutavý díl o dalším ze členů této rozvětvené rodiny, mladší dceři zesnulého hraběte z Riverdale Abby.
Postavy mi byly sympatické stejně jako v předchozích dílech. Příjemné, hezké a pohodové čtení.
Má první zkušenost s touto autorkou. Příběh mě moc neoslovil, ale zkusím nějakou další knihu, snad to bude lepší.
Oddechový fantasy příběh z planety Harmonie, kde na odlehlém ostrově žije hrstka podivínů. Spousta dobrodružství, tajemství, para schopností a samozřejmě prachových králíčků :) Je to čtivá kniha, i když chvíli mi trvalo zorientovat se. Skoro 4*.
Tento příběh byl příjemný a čtivý, ale mě až tak moc neoslovil. Autorka napsala rozhodně lepší. 3,7*
Hledání druhého klíče se mi opět velmi líbilo. Pěkné prolínání mýtu s realitou. Snad jen, první díl se mi díky ústřední dvojici líbil o kapku více.
Nenáročný příběh, který se mi do poloviny dost táhl. Až později to začalo být trochu více čtivé a místy i vtipné. 3,5*