pip11 komentáře u knih
Kniha má dva příběhy. První byl hezký, ten se mi líbil, ovšem druhý jsem ani přes veškerou snahu nedokázala dočíst.
Jednoduchý, avšak milý a zábavný příběh. Bylo to pěkné čtení.
V druhém díle se všichni přesouvají na Capri, aby mohli pokračovat v boji a v hledání ukryté druhé hvězdy. Opět nebude nouze o dobrodružství, magii a vše ostatní.
Nejslabší autorčina kniha, kterou jsem četla. Je to nenáročný příběh, vlastně dva, které spolu nijak nesouvisí.
Námět na příběh nebyl špatný, ale způsob vyprávění byl poněkud nudný. Ovšem konec, ten se mi už líbil a je škoda, že celý příběh neměl takový rytmus.
Tento příběh mi tak úplně nesedl. Nebylo to špatné, ale taky ne tak dobré jako jiné knihy od této autorky. 3,5*
Tato kniha je jako návod na aktivnější způsob života :D Abi je ustrašená snad ze všeho, přesto chce splnit seznam svého bývalého. Zda jí to nějak pomohlo a k něčemu to bylo si už budete muset přečíst sami. Je to zábavné, odpočinkové čtení.
Zhruba do poloviny tohoto románu, jsem nebyla až tak moc nadšená. Zvrat nastal až později a příběh mě začal velmi bavit. Bylo to zábavné a poutavé, příjemně mě pobavila scéna na velbloudovi. Když jsem dočetla až skoro k závěru, kde se Ruby shledá se svou agentkou u nového rukopisu, tak se mi dokonale vybavila scéna z mého oblíbeného filmu Honba za klenotem Nilu. Předpokládám, že autorka se nechala inspirovat… S klidem můžu tuto knihu doporučit, poznáte zde krásy a chutě Indie tak jako Ruby :)
Nejmladší empatická a křehká Anastázie je léčitelkou, má špatné zkušenosti z minulosti a proto je rozhodnuta žít raději sama. Vše se ale změní, když se do sousedního domu nastěhují noví majitelé, otec s malou dcerkou, kterou si Ana ihned zamiluje. Tento díl se mi líbil nejvíce, bylo to zároveň příjemné završení příběhů všech Donovanových.
Kniha se mi moc líbila, nebylo to nic přeslazeného, byl to spíš hořkosladký příběh. Série Nejcennější dar je velmi pěkná a už se těším na další pokračování o Sophii. Je také příjemné, že postavy z prvního dílu se dále plynule rozvíjí i v tom dalším.
Pěkná klasická detektivka, kde je několik podezřelých. Celý příběh probíhá formou rozhovorů pozůstalých v bohémské sortě 30.let.
Neobvyklá a příjemná kniha, kde se prolíná minulost se současností. Hlavní hrdinka Lux začíná konečně nalézat vnitřní klid až s nečekaným přechodem do minulosti. Je to moc pěkný příběh, plný nostalgie, očekávání, napětí, smutku i radosti.
Byl to moc pěkný historický příběh, slupla jsem ho jako malinu. Je zde napětí, romantika a také humor. Postavy byly povedené, včetně těch vedlejších.
Krásně se rozvíjející pokračování příběhu z Ivy Hillu, kde osudy obyvatel dostávají nový směr a spoustu dalších překvapení. Tentokrát se hlouběji podíváme na životy tří přítelkyň a dalších zajímavých postav. Skvěle jsem si tento druhý díl užila a moc se těším na pokračování.
Můj první Sparks a první polovina mi dala zabrat. Zvažovala jsem, jestli knihu neodložit, ale vydržela jsem a jsem tomu ráda. V druhé půli už je příběh poutavý, a závěrečná část byla moc krásná i když smutná. 3,8*
Velká spousta trapasů a místy také hodně humoru. Takto by se dal jednoduše popsat příběh Annie. Bylo to hezké, romantické a zábavné.
Moc ráda se u knihy zasměju, a tato splnila mé očekávání. Je to zábavná a lehce čtivá oddechovka. Sice nedosahuje 5*, ale 4 už by to být mohly.
Kniha se mi moc líbila, povídky příliš nemusím, ale tady to bylo jiné. Skupina lidí, kdy každý vypráví příběh a ostatní se ho snaží vyřešit. Příjemné a pohodové, užila jsem si to.
První polovina knihy byla opravdu hodně zábavná, místy jsem se smála nahlas. Je to příběh z malého města, o přípravě divadelního představení Pýchy a předsudku, což se povedlo nadmíru vkusně. Bylo to skvělé, vtipné a velmi čtivé.
Roztomilý a bláznivý kocour, který pomáhá lidem, aby nebyli opuštění. Je to úsměvný a nenáročný příběh, který se nese v pomalejším tempu.