Pipi1 komentáře u knih
Nejhezčí knížka, kterou jsem za poslední dobu četla! Přenesla mě do jiného světa, pohladila po duši, poučila, rozesmála, ale i donutila zamyslet se nad sebou samotnou. Úžasný text a nádherné fotografie. Knížka okamžitě vtáhne do děje a člověk musí číst a číst. Díky za tak krásnou knížku!
Báječná knížka pro začínající školáky i předškoláky! Velmi vtipně seznámí se školním prostředím! Všechny věci ze školy tu vypráví svůj příběh a nabádají školáky, aby se k nim chovali tak, jak mají. Chytré a legrační, velké doporučení! Díky za tak hezkou knížku!
Nádherná vtipná a zárověň naučná knížka pro děti, která nemá v české literatuře pro děti obdoby! Malý Človíček ukrytý u maminky v bříšku vypraví velmi poetickým, ale zároveň humorným způsobem vše, co se s ním děje až do jeho narození. Knížka dojme, potěší, rozveselí, pohladí! Krásné spojení textu a chytrých ilustrací! Jedna z nejhezčích knih, co jsem pro děti držela v ruce! Skvělý nápad! Potěší i těhotné maminky!
Velice povedená knížka, jak pro kluky, A-Ž pujdeš do školy pro kluky, co se neztratí, tak pro holčičky. S humorem a zároveň výchovně seznámí žáčky se školním prostředím. Výborný nápad! Abecední uspořádání všech věcí, lidí a dokonce jednoho školního zvířátka:-) , vše vtipně ze školního prostředí. Doporučila bych každému malému školáčkovi!!!
Krásná knížka o přátelství, jednom malém pejskovi, kterého parta dětí ukrývá ve sklepě, knížka o nádherném vztahu dětí ke starším lidem. Hodně napínavé, ale zároveň veselé čtení, které potěší malé i velké!
Vtipný nápad!!! Poučná, krásná knížka o putování malého kamínku světem. Setkává se s různými jinými kameny, na kterých jsou ukázány lidské vlastnosti. Strašně moc chytré, veselé, hravé!
Ani kniha Pavel ze série Třídnice 4.B nezklamala! Je opravdu hodně vtipná. Kluk Pavel se dostává díky své hyperaktivitě a zlobení do různých nesnadných situací, které se s humorem nakonec vyřeší. Je tu krásný sourozenecký vztah se sestrou Aničkou. Jakoby autorka při psaní dětských rozhovorů seděla u nás doma. :-) Vtipné, milé, poučné. Díky!
Kniha se nám velmi líbila, perfektně zvolená metoda psaní střídání ve vyprávění chlapce a děvčete. Knížka nabízí dva pohledy na věc. Rozesměje a poučí, v dnešním světě je milým pohlazením, není falešná a ukazuje opravdový život s jeho všemi stránkami. Myslím, že velmi mile překvapí svou uvěřitelností. I společné smíření sourozenců a vzájemná pomoc je daleko reálnější po vyhrocené hádce, která je velmi jemně, děti totiž často používají daleko horší slovník, a s citem pro dětskou duši, popsána. Výborné dialogy hlavních hrdinů! Kniha dovede děti k tomu , ze štěstí má každý v sobě a jen jen na něm, jak s ním naloží. Takové knížky jsou nezaplatiltelné! Díky za ni.
Úžasně napsaná knížka pro děti, četla jsem jí s dcerou jedním dechem. Napínavá, poučná, řeší aktuální problémy dětí, není plochá a primitivní , nutí k zamyšlení, pobaví, poučí i rozesměje. Moc doporučuji všem školákům! Nezklamaly ani jiné knížky z této série. Konečně někdo velmi hezky a s duší píše nenásilně o problémech současných dětí!