Poeta.kno komentáře u knih
Důkaz o existenci manipulativní ženy. Nedivil bych se, kdyby byl příběh inspirován reálným životem. Zajímavé čtení, nedalo se přestat, pořád mne zajímalo, co bude dál.
Přečteno během krátké doby. První polovina knihy mi přijde silnější, než ta druhá. Za mne průměr se silnou hlavní hrdinkou.
V této knize je všechno. Smrt, život, utrpení, láska, chaos, policie, loutka, oběť... Přijde mi lepší než Hadrový panák, takže pokud tady dám 4*, tak musím Hadrovému panákovi snížit na 3*. Konec mi přijde takový uplácaný na rychlo.
Napívané čtení od začátku do konce, ikdyž konec má trochu rychlejší spád, než bych čekal. Originál každého díla, podle kterého vrah aranžoval vraždy, jsem si vždy vyhledal, abych měl přesnější představu o místě činu.
Napínavé od začátku do konce, pořád se něco děje. Jen ten konec mi přijde trochu rychlý.
Příběh se snaží tvářit abnormálně vážně, ale není to tak "ostré".
Spousta omáčky okolo a hlavní příběh se místy pomalu ztrácí. Čekal jsem od této knihy mnohem mnohem více.
Mne se tento napínavý příběh líbil, ikdyž občas jsem si musel zkontrolovat nadpis kapitoly, abych věděl o které hlavní hrdince se v té kapitole píše.
Ulovit kohokoliv ze seznamu smrti není hračka. Všechno musí do puntíku vyjít a Stopař musí být vždy o několik kroků napřed. Přijde mi, že se autor nikde zbytečně nerozepisuje, děj pekně odsýpá, další kniha přečtená za pár dní.
Moc dobrý nápad sepsat takový zajímavý příběh z pohledu obou stran. Kniha přečtena za pár dní, ptž se od ní nedá odtrhnout. Chvíli jsem byl sám součástí světa graffiti, tak jsem od začátku fandil hlavní hrdince. Moc příjemné počtení
Přečetl jsem první dva příběhy a do dalšího čtení jsem nedostal chuť a knihu vrátil do knihovny. Nebylo to špatné čtení, ale prostě mne to nechytilo.
Druhý díl mi přijde ještě o kousek lepší, než první. Děj pěkně plyne ze stránky na stránku, přičemž hlavní postavy si ponechaly svůj přirozený styl. Za mne docela pěkné počtení, jen na pár dní
Kniha obsahuje spoustu barevných fotografií z cesty Michaela za prvním titulem ve Formuli 1.
Dopředu nevíte, co se stane na další stránce. Dobře promyšlený a uvěřitelný příběh.
Krásný příběh, kde ještě pár stránek před koncem nevíte jak to celé dopadne a chvílemi si říkáte, co vše ještě je či není možné.
První kniha, kt jsem od autora četl a věřím, že ne poslední.
Moje nejoblíbenější kuchařka. Každý milovník pálivého, kt nemá problém si doma sám uvařit by ji doma měl mít!
Děj knihy je opravdu jednoduchý a závěr docela rychlý. Knihu jsem přečetl během pár dní a nelituji jejího výběru. Hlavní hrdinové, agentka a lupič, je přijatelná kombinece a oba působí sympaticky.
Vtipy od Petra Urbana mám rád už hrozné dlouho, tato kniha se mi dostala do rukou náhodou. Některý vtip lepší, jiný horší, to už tak bývá, že každému sedne jinak.
Taková vlčí bible. Závěr jsem čekal napínavější, ale jinak je příběh moc krásný, nedá se přestat číst.
V knize je opravdu do podrobna rozepisována deprese kolem Otce. Ale já sám jako otec dokáži pochopit jeho myšlenkové pochody a činy, kt musí provést, aby dceru našel. Snad nás nečeká tak krutá budoucnost, jak je v knize popisovana