Pomejanci Pomejanci komentáře u knih

S láskou z parku S láskou z parku Jules Wake (p)

Během první kapitoly jsem se bála, že knihu zase zavřu, ale pak mě moc mile překvapila nečekaným směrem příběhu a zápletkami. Skvělé čtení.

06.11.2024

Sama sebou Sama sebou Jojo Moyes

Druhým dílem jsem se prokousávala těžko. Možná to bylo tím, že sama nemám zkušenost s tím, když někomu zemře milovaná osoba, jak je těžké se s tím vyrovnat. Málem jsem knihu i odložila. Ale byla to pro mě takové internezzo pro třetí díl, do kterého jsem se začetla s chutí a příjemně mě překvapil. Užila jsem si ho. Díky.

29.10.2024 5 z 5

Notting Hill pod sněhem Notting Hill pod sněhem Jules Wake (p)

(SPOILER) Zaprvé mě potěšilo, že jsme se vrátili do prostředí londýnské opery z předchozího dílu. Ten se mi kvůli tomu moc líbil. Tato kniha mě příjemně překvapila, že se lišila od těch ostatních - méně vášně, žádné nedorozumění na závěr, jak je "zvykem" u ostatních dílů. Za to mě pohltil příběh a vztahy spojené s malou Grace. Často jsem měla skoro slzy v očích. Nádherné čtení! Díky! No a ta vánoční atmosféra k tomu teda! ;)

24.08.2024 5 z 5

Jeřabinový dům Jeřabinový dům Marie Hajdová

Ani příliš nenadchla, ani neurazila. Četla se mi dobře, protože tento kraj je mému srdci blízký. Ale čekala jsem na závěr rozuzlení, případně smíření nějakých vztahů, které se tam prolínaly a ono nic. Ale tak zbytek už je na naší fantazii. Díky za příjemnou četbu na jarní prázdniny.

15.03.2023 4 z 5

Annin vysněný domov Annin vysněný domov Lucy Maud Montgomery

Už jsem si myslela, že po Anniných zásnubách se čtením přestanu, ale tento díl se mi nakonec asi líbil nejvíc. Spoustu nečekaných a nových zápletek a zvratů. Posledni třetinu knihy jsem dočítala jednim dechem. Nádherný díl.

07.11.2021 5 z 5

Restaurant na konci vesmíru Restaurant na konci vesmíru Douglas Adams

U prvního dílu jsem se parádně bavila. Tady jsem se přestala bavit po první stránce a celou knížku jsem byla absolutně ztracená! Až v poslední kapitole mi to začalo dávat trochu smysl, jinak vůbec netuším, o čem to celé bylo. Bylo to celé zmatené.

27.01.2017 2 z 5