poter | Komentáře u knih | Databáze knih

poter poter komentáře u knih

Himmlerova kuchařka Himmlerova kuchařka Franz-Olivier Giesbert

Za mně moc pěkná knížka,poslouchala jsem ji tedy jako audioknihu,ale je naprosto super vyprávěná,až do konce jsme nevěděla že vlastně napsal muž,a docela mně to překvapilo,nemohla jsem se odtrhnout:-)

06.09.2017

Monument 14 Monument 14 Emmy Laybourne

Knihu jsem původně koupila náctiletému synovi,toho nakonec nezaujala(nerad čte),ale jako milovnice všeho katastrofického jsem byla nadšená(i když zdaleka nejsem vhodná věková kategorie),přečteno za jeden den,stejně tak druhý díl a už se těším až mi přijde třetí

16.11.2022 5 z 5

Teorie podivnosti Teorie podivnosti Pavla Horáková

Příjemná oddechovka,popravdě jsem poslouchala jako audiokniku-to jí také hodně přidalo

20.10.2019 5 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Knížku jsem nečetla ,ale poslouchala,jako mluvené slovo-to jí myslím hodně přidalo,je načtěná skvěle.Hodně mně to bavilo a těšila jsem se kdy se příběhy spojí a víc propletou.....ale bohužel jsem se nedočkala...když to skončilo,koukala jsem jako vrána-tohle je jako všechno??škoda,knížky by si toho zasloužila víc-jinak se mi to moc líbilo

26.11.2017 4 z 5

Holčička, která nechtěla vyrůst: můj boj proti anorexii Holčička, která nechtěla vyrůst: můj boj proti anorexii Isabelle Caro

Smutný,až skoro neuvěřitelný příběh...jako literární počin nic moc,ale chápu,že to nepsala žádná spisovatelka,ale nešťastné dospělé dítě

31.10.2017 4 z 5

Velké holky a sex Velké holky a sex Helena a Klaudie Kamarádky z Letné

Příjemné pohodové čtení, vzala jsem si na doporučení kamarádky na dovolenou a rozhodně jsem nelitovala, se k ní jednou vrátím.Ráda bych si přečetla nějaké pokračování

06.09.2017