prcek19 prcek19 komentáře u knih

Najtemnejší úsvit Najtemnejší úsvit Aly Martinez

Tak to byl mazec..sice ještě žádné děti nemám, ale nedokážu si představit, že by se mi něco takového stalo..docela obdivuji hlavní hrdinku, jak se se vším vyrovnala a ten konec..nemůžu se dočkat, až si přečtu pokračování

10.05.2019 4 z 5

Navždy s láskou, Lara Jean Navždy s láskou, Lara Jean Jenny Han

Asi do půlky knihy sem měla chuť Laru něčím přetáhnout tím, jak se chovala..občas sem uvažovala i o tom, že knihu odložím a nedočtu, ale sem ráda, že sem vydržela a dočetla ji, protože od druhé poloviny to bylo zase jako dřív a já se nemohla odtrhnout..navíc se mi moc líbí, jak to autorka zakončila, že si v tom každý najde to, co chce..

27.02.2019 4 z 5

Kulti Kulti Mariana Zapata

Nemám slov..jelikož sem sama 10 let hrála fotbal a samozřejmě mám svého idola, tak sem díky Sal prožívala svůj vlastní sen..nedokážu si představit, jaké to pro ni muselo být, když ho poprvé uviděla naživo, kdy si ji postupně začal všímat a poté ji pořád buzeroval..ze začátku sem Kultiho opravdu neměla v lásce, ale potom..opravdu těžce hledám slova, protože tohle byla bomba..nedokázala sem knihu odložit.
Za co musím autorku vyzdvihnout je epilog..čekala sem, že se tam bude zmiňovat o tom, kam Sal odešla, jak se jí vedlo, třeba zmíní i osobní a rodinný život a ono tam bylo něco jiného..nechci prozrazovat co, ale bylo to super, i když musím dodat, že sem doufala, že zdůvodnění toho epilogu bude i trošku z jiných důvodů.
Za sebe můžu říct, že to byla jednoznačně nejlepší kniha, kterou sem četla a doufám, že se brzy dočkáme i jiných knih od této autorky.

27.02.2019 5 z 5

Macbeth Macbeth Jo Nesbø

Poslední knihu od Nesba sem četla Syna a touto knihou si u mě Nesbo nastavil laťku hodně vysoko, takže se obávám, že všechny ostatní už nebudou tak dobré..určitě tím neříkám to, že by byl Macbeth špatná kniha..to ne..byla to skvělá kniha, jejíž čtení mě bavilo, ale Syn je prostě Syn..

11.02.2019 4 z 5

P.S. Mám ťa rada P.S. Mám ťa rada Kasie West

Další příjemná oddechovka od této autorky..kniha přečtená za necelý den..věřím, že se ke knize někdy vrátím, až zase budu chtít číst něco, při čem nebudu muset tolik přemýšlet..jednoznačně doporučuji

20.01.2019 4 z 5

My proti vám My proti vám Fredrik Backman

Nemám slov! Kniha mě bavila daleko víc než první díl..možná to bylo tím, že sem se už lépe orientovala, ale opravdu mě bavila od začátku do konce..sem ráda za to, jak dopadl Benji, protože sem se bála, že dopadne daleko hůř..fakt nevím, co víc říct..autor vše skvělé popsal a dokázal mě vtáhnout do děje, až sem nerada knihu odkládala..stoprocentně doporučuji

08.01.2019 5 z 5

Svatba o Vánocích Svatba o Vánocích Melanie Moreland

Příjemná, krátká oddechovka..chvilkama možná až přeslazená, ale proto tyto knihy čteme..jen v některých případech, kdy autorka psala z pohledu Braydena, bylo poznat, že to píše žena..myslím si, že moc mužů nezná různé odstíny bílé :-D

15.02.2023 3 z 5

Ten den Ten den Blanka Lipińska

Trošku sem se této knížky bála, protože už sem viděla první díl zfilmovaný a to byla hrůza, takže sem se obávala, co mě v knize bude čekat..ale byla sem mile překvapená..erotické scény komentovat nebudu, to už sem očekávala po prvním dílu, ale jinak se kniha četla dobře, nemusela sem se k ní nutit..jenže zase ta Laura..ty její změny nálad, to jak by šla pomalu s každým, protože je přece těhotná..taky mi přišlo, že kniha ubíhá a nic se neděje a najednou je konec a tam to největší drama..autorka ví, jak lidi donutit číst i poslední díl..no..přečtu si ho, když už mám sérii rozečtenou, ale spěchat na to určitě nebudu

28.04.2022 3 z 5

Dvanáct vánočních schůzek Dvanáct vánočních schůzek Jenny Bayliss

Hvězdičku dolů sem dala za to, že už od začátku pro mě bylo jasné, jak to celé skončí..jinak se ale kniha četla příjemně, díky tomu počasí za oknem mi ani nevadilo, že čtu knihu s tématikou zimy..jen si říkám, jestli někdy Jenny byla na nějaké seznamce, protože někteří chlapi stáli fakt za to :-D

26.05.2021 3 z 5

Pozdrav z Itálie Pozdrav z Itálie Jules Wake (p)

Do poloviny mě kniha moc nezaujala, ale poté se to rozjelo a nechtělo se mi knihu odkládat..líbila se mi proměna Laurie, která se poté nebála mít vlastní hlavu a neposlouchat jen ostatní..navíc vše se šťastným koncem..příjemná oddechovka, jen příště by to chtělo rychlejší rozjezd

18.02.2021 3 z 5

Věčná vášeň Věčná vášeň Audrey Carlan

Poslední dobou vyhledávám čtení, u kterého můžu vypnout, což tato kniha splňuje..i když byla hlavní hrdinka občas trošku nudná, zahleděná jen do toho, co musí udělat pro svoje sourozence, tak se mi líbilo, že Trent dokázal, aby na to chvíli zapomněla..chápu, že pro někoho jako je Genevieve, bylo těžké si pustit Trenta do života, ale po tom všem, čím si prošla si to zasloužila..jinak vyzdvihuji doplnit téma o jógu..moc mě to bavilo

09.11.2020 4 z 5

44 kapitol o 4 mužích 44 kapitol o 4 mužích B.B. Easton

Čekala sem od této knihy něco jiného..už ze začátku sem se do knihy hodně nutila a v průběhu se to moc nezměnilo..myšlenky na to, že bych ji nedočetla sem neměla, ale nějak moc sem s ní nespěchala..B.B. za mě byl někdo, kdo si neváží toho, co má..nevidím důvod v tom, proč by měl mít můj chlap moje jméno nebo přezdívku někde viditelně vytetovanou, proč by mi musel dávat přezdívky atd...navíc už jen to, jaké chlapy si vybírala, mluví za vše..kniha mě vůbec nezaujala a dost váhám, zda číst další pokračování..určitě vím, že na seriál se dívat nebudu

09.11.2020 2 z 5

Reportér Reportér Sandra Brown

(SPOILER) Opět autorka nezklamala..mám její knihy ráda a vždy se k nim s radostí vracím..chvílemi sem při čtení kroutila hlavou, že se něco takového může dít..jak může někdo být tak ovládaný svým otcem, že je schopný zabít i svou bývalou manželku, se kterou má dvě krásné děti..nicméně to aspoň vylepšovaly scény s Dawsonem..příjemné čtení

09.10.2020 4 z 5

Žízeň Žízeň Jo Nesbø

Díky čtenářské výzvě sem se vrátila k tomuto autorovi a opět mě nezklamal..i když mám radši romantiku, tak ji ráda prokládám detektivkama a Nesbo to splňuje skvěle..ale nebudu lhát, že občas mi při čtení stoupaly chlupy hrůzou..je neskutečné, jak dopodrobna je děj popsán..samozřejmě sem pak ráda za šťastný konec..těším se, až se pustím do dalších jeho knih

09.10.2020 4 z 5

River Wild River Wild Samantha Towle

Když sem začínala číst, tak sem moc nechápala, jak může mít kniha tak vysoké hodnocení..musela sem se do knihy nutit, nemohla sem se začíst, ale asi ve čtvrtině knihy se to změnilo a já nechtěla knihu odkládat..četla sem v každý volný chvilce..myslím si, že příběh musí zasáhnout každého, protože tohle máme okolo sebe všichni..no a ten konec..tam mě Samantha dostala..málokomu se povede mě takhle nachytat

17.09.2020 4 z 5

Kluk odvedle Kluk odvedle Kasie West

Další výborná oddechovka od Kasie..asi je každému od začátku jasné, jak to dopadne, ale stejně Vás to nutí číst dál..až mě mrzí, jak rychle mám knihu přečtenou..těším se na další knihu

14.09.2020 4 z 5

Žár Žár Maya Banks

Za mě výborná kniha..nejlepší z celé série..Ash mi strašně přirostl k srdci..i když nejsem fanynka toho, že chlapi takto ovládají ženy, tak se mi líbilo, jak Ash dával najevo své city..kniha přečtená za víkend, takže určitě doporučuji a pustím se do další série od této autorky

18.05.2020 4 z 5

Sexy hoteliér Sexy hoteliér Alice Clayton

Zase ta stará Alice..minulý díl mě dost zklamal, proto sem moc ráda, že se Alice vrátila zpátky ke svému skvělému psaní jako u všech předchozích knih..knihu sem hltala od začátku do konce, líbilo se mi jiskření mezi hlavními hrdiny a to překvapení na konci, kdo se tam objevil..nechci prozrazovat, ale tím mě autorka mooc potěšila..rozhodně nelituji koupě a doporučuji

15.04.2020 4 z 5

Malum – část druhá Malum – část druhá Amo Jones

Zatím poslední část této série a za mě druhá nejlepší kniha hned po prvním dílu..líbilo se mi, že tady autorka již odkryla trochu citů u Nata..nedokážu si představit, jaké to pro Nata a Tillie muselo být, vyrovnat se s takovou ztrátou, ale autorka to popsala skvěle a nemusela sem žádnou část knihy přeskočit, jak na začátku doporučovala..už teď se nemůžu dočkat dalšího dílu, který by měl být o Brantleym, tak snad se brzy dočkáme

19.02.2020 4 z 5

Malum – část první Malum – část první Amo Jones

Docela sem se bála toho, jak budu knihu vnímat, když je o někom jiném než o Bishopovi a Madison, ale i tady se autorka trefila a já knihu hltala..i když musím říct, že předchozí díly se mi líbily přece jen více

19.02.2020 4 z 5