princesse princesse komentáře u knih

Bretaňské tajemství Bretaňské tajemství Jean-Luc Bannalec (p)

Naprostý souhlas s yellow.
Za mě nejslabší díl ze sedmi přečtených - zatím. Opravdu jsem se špatně orientovala ve jménech podezřelých a bylo to opravdu chaotické a nepřiměřeně rychlé. Nemyslím si, že by to ve skutečnosti bylo vůbec možné s tolika podezřelými a rovněž si nemyslím, že by bylo možné zapojit do vyšetřování z fleku takové množství lidí. I když byl komisař pověřen z nejvyšších míst a případ měl jasnou prioritu. Nevím ... tentokrát jsem trochu zklamaná a nevyvažoval to nějak ani popis míst a tentokrát jsem si ani nevyhledávala fotky. Dám si pauzu a s dalším dílem chvíli počkám.

11.04.2023 3 z 5

Potrhaná křídla Potrhaná křídla Ruta Sepetys

Začátek mi nějak nešel, vypadalo to každou chvíli, že skončím, ale přece jen jsem vytrvala a pokračovala dál. Pak se to nějak zlomilo a dočetla jsem. Ne, že bych si to přímo užila, ale říkala jsem si, že si na autorku musím zvyknout. Byla to první její kniha, kterou jsem četla. Dám jí ještě šanci a uvidíme jestli budu nadšenější.

18.11.2022 3 z 5

India Place India Place Samantha Young

Asi nejslabší zatím. Hanna mi přišla jako někdo jiný ... z předchozích dílů jsme se o ní vlastně nic nedozvěděli a tak jsem byla překvapená kdo vlastně je. Nicméně mi moc sympatická nebyla. Zatvrzelá a nepřístupná, i když chápu její blok vzhledem k okolnostem, které zažila, ale ... Stejně tak chování Marca? Rovněž chápu, že jeho nulové sebevědomí mu moc nepomohlo, ale chování obou hlavních hrdinů bylo pro mě chvílemi nepochopitelné. Možná je to věkem, protože už dávno nejsem stejná věková kategorie jako obě postavy.

19.09.2022 3 z 5

Jamaica Lane Jamaica Lane Samantha Young

Hezká, příjemná a nenáročná oddechovka. Dobře se čte a odpočinek zaručen. Pokud víte co čekat, nebudete zklamaní. Ze série nijak nevybočuje. Určitě dočtu i ostatní, ať se dozvím něco i o zbytku "ansámblu".

16.09.2022 4 z 5

Osudová posedlost Osudová posedlost Klára Janečková

Moc dobře se mi kniha četla. Určitě zajímavě zpracované téma. Sára mi svým chováním neskutečně lezla krkem. Taková povaha, to je síla. Jsem ráda, že s nikým takovým nemám co do činění. Ale i chování některých jiných hrdinů mi místy hlava nebrala. No a Patric? Neuvěřitelný pitomec. U něj skutečně platí, že myslí něčím jiným než hlavou. I když... :-D Některé pasáže méně uvěřitelné, ale co já vím jak se v Tunisku v některých rodinách žije. Každopádně jsem ráda, že mě se to týká pouze v příbězích, které si přečtu. Všechna tuniská místa, která se v knize vyskytují, jsem před dlouhou dobou navštívila, tak to pro mě bylo milé připomenutí a tak trochu návrat.

01.05.2022 4 z 5

Dobře mi tak Dobře mi tak Radka Třeštíková

Tak Osm rozhodně lepší. Nějak to ve mě nic nezanechalo a myslím, že za pár dní nebudu ani vědět, že jsem tohle četla.

01.03.2022 2 z 5

Hvězdy osudu Hvězdy osudu Nora Roberts

Opět čtivé, jako většina knih autorky, ale na mě přece jen moc mystična. Myslím, že další díly oželím.

03.02.2022 3 z 5

London Road London Road Samantha Young

Zas mě to bavilo. Skvělé čtení, výborná oddechovka, pár věcí mi lezlo na nervy, ale to k tomu patří. Určitě mrknu po dalším dílu série. Užila jsem si ...

02.11.2021 5 z 5

Dublin Street Dublin Street Samantha Young

Hezký a čtivá oddechovka, mrknu po další ze série.

25.10.2021 4 z 5

Na ostří nože Na ostří nože Julie James

Jako oddechovka se dá, rychle přečteno, ale určitě se dají vybrat lepší kousky z tohoto žánru.

21.10.2021 3 z 5

Božský milenec Božský milenec Christina Lauren

Opravdu často jsem se zasmála. Moc vtipné hlášky a dobré počtení. Četlo se to téměř samo. Hlavní hrdinové, každý po svém, me občas trochu vytáčeli, ale oddechovka skvělá.

25.09.2021 4 z 5

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Když víte co čekat, tak určitě nebudete zklamaní ... Ve svém žánru určitě povedené, čtivé a rozhodně si u toho oddechnete.

22.09.2021 4 z 5

Vášnivý lhář Vášnivý lhář Christina Lauren

Hezky se to četlo, ostatně jako všechny předchozí díly. Vyložená oddechovka, která splnila svůj účel.

21.09.2021 4 z 5

Vášnivý svůdník Vášnivý svůdník Christina Lauren

Dobře se to četlo, bylo to praštěné, ale čtivé ... oddechovka ideální. Rozhodně dopředu nic nečekat a pak si jen užít.

15.09.2021 4 z 5

Hrej vabank Hrej vabank Emma Hart

Pro mě nejlepší ze série. Nepopírám, že Roxy mi někdy pěkně lezla na nervy svým chováním, ale hodně mladá holka s tolika bolestnými vzpomínkami, asi se to dá pochopit. Rozhodně věkem neodpovídám, takže už se na věci dívám o dost jinak než v jejím věku. Moc dobře se četlo a užila jsem si celou sérii, některý díl více a některý méně, ale čekala jsem nenáročnou literaturu a té se mi dostalo.

14.09.2021 4 z 5

Osvobozená Osvobozená Sylvia Day

Tak a je konec. Dočkala jsem se a vím jak ten neskutečně zvláštní vztah dvou neskutečně narušených osobností dopadl. Opět se kniha skvěle četla a nenudila jsem se. Série celkově povedená. První díl pro mě až neskutečný, ale nutil mě přečíst si další a další ...

27.07.2021 4 z 5

Nenasytná Nenasytná Sylvia Day

Naprosto souhlasím s Ivanka83, hodnocení přesné. Mám to naprosto stejně ... ti dva mě štvou a baví. Když už mám za sebou čtyři díly, tak pátý nevynechám. Takže do toho, ať vím jak to s těmi dvěma dopadne. Všechny díly jsou opravdu čtivé a něco mě nutí číst další a další.

26.07.2021 4 z 5

Spoutaná Spoutaná Sylvia Day

Tak jak jsem předeslala v komentáři u prvního dílu ... možná ... a bylo to silnější než já. Nějak si nemůžu pomoct a chci se dozvědět jako to všechno dopadne. I nadále se mi zdají některé věci až moc a i nadále si myslím, že to je téměř neuvěřitelné, ale ... takže pokračuji a čtu již třetí díl.

22.07.2021 4 z 5

Leova šance Leova šance Mia Sheridan

Četla jsem po přečtení zbývajících knih ze série, kromě poslední. Takže určitě mi příběh z pohledu Lea vůbec nevadil a hezky mi zapadl do toho prvního. Počtení příjemné, věděla jsem do čeho jdu a čeho se bude týkat. Užila jsem si to a doporučuji pro ucelení pohledu.

14.07.2021 4 z 5

Čtyři vteřiny rozhodnou Čtyři vteřiny rozhodnou Kathleen A. Tucker

Opět jsem si skvěle početla. Nečekala bych, že se mi série bude takhle dobře číst a přečtu všechny díly po sobě. Jsem prostě zvědavá jaký bude další příběh a kdo v něm bude "hrát" hlavní roli. Rozhodně jdu na poslední a už teď mě mrzí, že další už mě nečeká. Skvělá oddechovka co frčí. Doporučuji.

21.06.2021 5 z 5