princesse

Skvěle jsem si početla. Po delší době další kniha od autorky a opravdu skvělá. Čeká na mě ještě Tsunami a už se moc těším. Čarodějky rozhodně doporučuji.

Thriller jak má být! Hrůza. Hodně ujeté a drsné. Snad ani není možné kolik a hlavně jak moc narušených lidí se na tom severu vyskytuje! Popisy čtvrcení jsem místy opravdu rychle přelétla, protože visící hlava na zádech jako batoh ... tak to chcete číst. Ale četlo se to skvěle, děj ubíhal a autor(ři) ani Joona ani tentokrát nezklamali. Takže další "keplerovku" určitě doporučuji.

Opět velmi čtivá kniha od autorky. Návrat k Lily a Atlasovi se povedl, moc mě to bavilo a i když pár věcí bylo méně uvěřitelných a myslím, že by se tak nejspíš ve skutečnosti nestaly nebo určitě ne tak rychle nebo jednoduše, tak vřele doporučuji přečíst. Samozřejmě nejlépe jako pokračování. Trochu pohádkový konec ... vlastně i průběh. Ruku na srdce, takového chlapa jako je Atlas, těžko ve skutečném světě potkáme.

Yrsa jak má být. Návrat k autorce po x knihách a opět návrat povedený. Vůbec nevadí, že nečtete popořadě. Ničemu to nevadí. Vždy se základ dozvíte v každém dílu a případy jsou každý jiný - nenavazující. Určitě čtivé a děsivé, takže je vše správně. To Yrsa opravdu umí. Doporučuji.

Velmi čtivá a povedená kniha tohoto žánru. Klasická Danielle Steel. Nebyla jsem zklamaná, potřebovala jsem odlehčení a toho se mi dostalo. Kdo zná autorku, ví co čekat a rozhodně nebude zklamán! Takže doporučuji.

Zcela jistě zajímavé a hodnotné čtení! Přiznávám, že jsem se četby tohoto díla trochu bála, protože, co si budeme povídat, téma těžké a ještě faktografie, žádná beletrie. Ale i přes nelehké téma je kniha napsána tak, že se v klidu dá přečíst, i když jsme si musela pár výrazů nebo zkratek vyhledat a občas i něco přeložit.

Skvělé čtení! Opět jsem se trochu ztrácela v postavách a musela jsem se občas zamyslet kdo je kdo. Jmen bylo dost. Jinak nemám co vytknout. Doporučuji.

Opět se kniha dobře četla, jediný problém jsem měla s postavami. Hlavně ze začátku jsem v nich měla trochu chaos. Jinak ale povedený thriller s oblíbenými hrdiny Milem a Alexem. Doporučuji.

Pro mě opět povedený thriller od autora. Dobře se četl a byl dost napínavý. Pár věcí bych vytkla, něco bylo méně uvěřitelné a myslím, že i nereálné, ale děj měl spád. Místy až brutální popisy, ale celkově povedené čtení a určitě doporučuji milovníkům tohoto žánru.

Skvělý thriller, který se moc dobře četl. Určitě si přečtu ještě další od autora. Doporučuji.

Tohle je přesně kniha z prostředí, které ve mě opravdu vyvolává hrůzu a to nejen ten šílený areál opuštěné psychiatrické léčebny, nemocnice nebo podobného zařízení, ale i okolnosti. Manipulátor, který doslova ukecá a dostane kam chce, každého aniž by si toho dotyčný vůbec všiml. Hrůza. Každopádně výborně se četlo a rozhodně thriller povedený. Doporučuji. Ale budete mít místy husí kůži. Počítejte s tím.

Docela to šlo. První knihu od této autorky jsem četla již před mnoha lety a líbila se mi moc. Zkusila jsem i další, ale nadšení již tak veliké nebylo. Nebylo to špatné, bylo to čtivé a vtipné, ale něco tomu chybělo. Další díl už nevyhledám.

Docela povedená detektivka z minulosti i současnosti. Hezky napsaná a vcelku čtivá. Rozhodně zajímavé téma. Oddechovka pro radost.

Kniha se četla dobře, ale nic oslnivého, námět vcelku dobrý, ale žádné excelentní dílo. Hlavní hrdinové nijak zvlášť sympatičtí. Těžko hodnotit, doporučit? Asi ani ne, když si přečtete, tak ok, ale když ne, tak se vůbec nic nestane.

Takové nijaké. Ani se to nijak zvlášť dobře nečetlo, děj nějak pokulhával. Četla jsem na můj vkus dost dlouho a to v mém případě svědčí o tom, že to nebyla ta pravá kniha. Něco tomu chybělo. Byla to moje první zkušenost s autorem a dám mu časem ještě šanci.

Tak ... jsem znechucena, asi poslední cokoliv od této spisovatelky. Skončila jsem na straně 20. Tohle se prostě nedá. Co to je??? Výsměch? Tohle vážně máme číst? Nikdy jsem nehodnotila palcem dolů, ale teď to jinak nejde. Ještě, že jsem za knihu nezaplatila, požadovala bych po autorce vrácení peněz!!!

Opět jsem se přesvědčila, že některé věci na internetu jsou zcela zbytečné pro život, naopak životy ohrožují. Kniha dlouhá, na můj vkus až moc, postav opravdu mnohem více než na orloji a než bylo třeba. Četlo se to dobře, ale bylo to předlouhé a to tlusté knihy opravdu miluji. Zkusila jsem ze začátku jako audio, ale zvládla jsem 19 kapitol a prostě mi to nešlo, asi na vině bylo velké množství postav, které jsem si nemohla pořádně zapamatovat a měla jsem ve všem chaos. Audioknihy asi nebudou pro mě to pravé, zkusila jsem před lety a nyní jsem si tuto skutečnost ověřila. A kdy se konečně prolomí ledy mezi Robin a Strikem? Už by to chtělo něco víc ...

Krásné a příjemné čtení, pár věcí mi tam trochu nesedělo, ale jinak jsem si to moc. Charles byl nesnesitelný, oproti tomu Haakon naopak skvělý chlap. Nemohlo to dopadnout lépe. Pokud se mi dostanou do ruky i další díly série, určitě si je přečtu. Doporučuji. Moc příjemná oddechovka.

Kdysi jsem od autorky jednu knihu četla a i tentokrát jsem byla spokojená. Čtivé a děj měl spád. Určitě si nenechám ujít i další knihy autorky. Našlo by se pár drobností, které bych si představovala jinak a konec byl docela rychlý, ale vcelku spokojenost a doporučuji.

Za mě knihy této autorky jsou bezesporu čtivé, plné různých zvratů a rychlých změn, ale na mě trochu moc přehnané a hnané zbytečně do extrémů. Jejím příběhům zkrátka nějak nemohu uvěřit. A není to poprvé co to tak s její knihou mám. Něco mi tam prostě vždy vadí, nesedí ... Nicméně šance autorce dávám průběžně a třeba to jednou vyjde a budu naprosto spokojená.