Princezna22 Princezna22 komentáře u knih

Nejkrásnější - Příběh Levany Nejkrásnější - Příběh Levany Marissa Meyer

Asi budu jedna s mála,kdo Levanu má rád,v knize mi přišla děsně sympatická a bylo mi ji líto. Její sestra byla poměrně krutější než ona,což mě dost překvapilo.... Levanu mám ráda,jako postava v hlavních knihách je úžasná a perfektní! To co provedla Evertovi je kruté,ale na druhou stranu ji chápu. Přeci jen chtěla lásku. Konec knihy mě příjemně překvapil a myslím,že Evert k ní musel chovat nějaké city... Máme tu i malou Winter a miminko Cinder, které jsem v knize uvítala. Kniha podle mě rozhodně není zbytečná a k příběhu prostě patří!!! :) je to čtivé, sice knížka je poměrně malinká ale čte se strašně dobře. Já jsem ji četla delší dobu jelikož jsem si příběh chtěla pořádně vychutnat. Doporučuji

12.08.2017 5 z 5

Scarlet Scarlet Marissa Meyer

Kniha je vyprávěna s pohledu více osob, takže se mi příběh líbil o mnohem více než CINDER... Nejvíce se mi líbilo, jak příběh do sebe zapadá a jak se vyvíjí dal.... V knize jsem se dozvěděla odpovědi na pár otázek.. A těch pár kapitol na konci bože to byla jízda!!!! Upřímně nevím proč,ale miluji postavu vlka a postavu kapitána,který je děsně sympatický... Levana je perfektní, líbí se mi její zla povaha (jsem zvědavá co na ní budu říkat až si přečtu nejkrásnější) je to prostě zla "ženská", která musí být v každé "pohádce" ... sakrá strašně se mi ta série líbí!! A teď šup na třetí díl.

30.07.2017 5 z 5

Cinder Cinder Marissa Meyer

Dlouho jsem knize odolávala, ale nakonec jsem ji stejně podlehla... sakra, proč jsem ji nečetla už kdysi, když jsem ji po prvé uviděla.. Nechápu se.. Tohle byla naprostá úžasná kniha,ten příběh prostě..... Skvělé napsané,čtivé, absolutně jsem se nemohla odtrhnout a vždy se těšila, kdy zase ke knize budu moci usednout a číst... Cinder je kouzelná naprosto jsem si ji zamilovala hned u pár stran.. U jedné scény mi bylo dost smutno... A sakra ten konec,proč.. No musím teď sáhnout po dalším díle a pustit se číst dál... Uf.. tuhle knihu fakt doporučuji je to kouzelné a opravdu úžasně zpracované!! i těch pět hvězd je pro tohle málo.... Spokojenost,dostala jsem přesně to co jsem od knihy nečekala, že až takhle dobrá je.. Ale ona je více než dobrá!! Je úžasná.....

26.07.2017 5 z 5

Bez srdce Bez srdce Marissa Meyer

"Proč je havran,jako psací stůl??? Lary,fary...." kloboučnik v téhle knize je naprosto okouzlující. :D i když není šílený až pak...Sakra, takhle úžasnou knihu jsem nečetla dlouho. Moje první setkání s autorkou, na její měsíční kroniky se chystám také. Ale tohle wow. Pokud jsou kroniky lepší tak je to sakra málo hvězd na hodnocení,jelikož musím dát plný počet... Nápad napsat něco před Alenkou a navíc, ještě o srdcove královně prostě bomba,takhle postava mi přišla v říši divů dost málo popsána. Ale teď, když prakticky můžeme si myslet,že tohle byl důvod její zloby, tak to celkem chápu.. Já bych se na jejím místě asi zachovala stejně!! Mno a co jiného dodat než.. "Sražte mu hlavu!!"

22.07.2017 5 z 5

Krycí jméno Verity Krycí jméno Verity Elizabeth Wein

Velice čtiva,zajímavá a smutná kniha. Tohle bylo maximálne úžasné. Četlo se mi to samo. U pár řádků jsem skoro brečela,ale dalo se to. Kniha je to opravdu čtiva a já si ji oblíbila.. Hlavní hrdinka knihy má můj respekt, já bych na jejím místě asi byla zastřelena na místě.. doporučuji.

16.07.2017 4 z 5

Kronika města Kocourkova Kronika města Kocourkova Ondřej Sekora

Po letech znovu přečteno a určitě ne naposledy. :-) kdo knihu přečte bude chápat, proč lidé používají "tady je to jako v kocourkove". Krásná knížka. :-)

11.05.2017 5 z 5

Jak Krtek ke kalhotkám přišel Jak Krtek ke kalhotkám přišel Eduard Petiška

Krteček prostě nezklame. Myslím, že všichni tento příběh známé a je asi povinnost si knihu pročíst. Mé dcerce se líbila. Krtecka má moc ráda. :-)

11.05.2017 5 z 5

Čáry života Čáry života Veronica Roth

Já se do knihy nemohla začíst.. Nějak mi to celé přišlo nudné a měla jsem co dělat,abych knihu nezaklapla. A nějak nechápu proč to má mít tři díly,jelikož tohle bylo ta šíleně dlouhé a moc natáhle a tlusté. Že nechápu proč tři díly? Na co? mě nejspíš stačil první díl. Jsem přesvědčena, že další díly číst nebudu. Škoda.. Přitom to má tak krásnou obálku. :-)

01.05.2017 2 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

No rozhodně to aspoň u mě nebylo žádné jo hele úžasná detektivka to fakt ne.. Byl to průměr,rozhodně jsou lepší knihy na podobné téma.. Četlo se to dobře. Ale čekala jsem trošku od knihy více,kord jak byla vychvalovana... za mě tři a půl hvězdičky..

07.04.2017 3 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Dokonalost!!! Prostě dokonalost,co víc ke knize napsat! Konečně jsem se i já ke knize doprazovala.. I když přišlo mi to takové nějaké,pak jsem hltala stránku po stránce a knihu dočetla ve tři ráno!! Takovou kamarádku jako má ona v podobě princezny chci hned taky!! Jednu nebo dvě osoby by h c téhle knížce nakopla přímo do kouli,a tu strašně otravnou ženskou co chce prince bych taky nejraději zabila. Ale nakonec to dopadne na výbornou a moje pocity s knihy se změnili!!! Tato kniha je prostě něco co mi ještě ke přečtení chybělo a strašně ráda se pustím do dalšího dílu.

15.03.2017 5 z 5

Stmívání / Život a smrt: druhý pohled Stmívání / Život a smrt: druhý pohled Stephenie Meyer

Upřímně mi takhle kniha přijde jako zbytečnost... Dej měl zůstat tak,jak ho autorka napsala a ne pozměnit role a napsat prakticky to samé... Ufffff.. Myslím si,že kdyby autorka napsala něco třeba o pár jiných upirech v téhle sérii a nebo se zaměřila na JAkoba a REnesme udělala by větší radost více fanouškům.. Mnu co stalo se,jako fanynka této ságy jsem tuto knihu přečetla a znovu sem si dvakrát připomněla ten sami příběh..... Ehm... Opakování matka moudrosti, ale co je moc to je moc.... Tato kniha byla chyba...

11.03.2017 2 z 5

Sága Stmívání: oficiální ilustrovaný průvodce Sága Stmívání: oficiální ilustrovaný průvodce Stephenie Meyer

V knize se dooooooost opakoval text což mě pěkně štvalo,jelikož mi přišlo že čtu furt jedno a to samé... Ilustrace v knize jsou naprosto boží!!! V rodokmenech jsem se nějak moc nevyznala (obzvlášť v tou vlkodlačím) jelikož mi přislo zbytečné tam psát kdo kolik měří( zapomněli připsat i váhu :D ) .... Jinak kniha se mi poměrně líbila. Pár zajímavých informací jsem dostala,ale většinou jsem se stejně ocitla na začátku....

04.03.2017 4 z 5

Tlukot mého srdce Tlukot mého srdce Alf Kjetil Walgermo

Knihu jsem přečetla za jediný večer. Že začátku mi kniha přišla poměrně dětská,ale dala jsem ji šanci a milé mě překvapila.. Chvílemi jsem měla opravdu na krajicku abych se nerozbrecela. I když je to čtení pro náctileté, já si knihu poměrně užila.. Strašně krásná knížka!! Doporučuju všemi deset.

20.02.2017 5 z 5

Přítelkyně smrti Přítelkyně smrti Bernhard Aichner

Nemohla jsem přestat číst. Kniha je strašně čtivá,místy nechutná.. I když je psaná poměrně jinak tak to pravé knihu dělá jinou. U knihy mě překvapil konec,nečekala jsem to. Kniha je poměrně dobře a super ukončena.. Ale i tak hrozné rychle potřebuji druhý díl:-D

14.02.2017 5 z 5

Ty, já a ti druzí Ty, já a ti druzí Fionnuala Kearney

Kniha se mi líbila díky jejímu obalu,ale jaksi nesplnila účel který jsem od knihy čekala.. Řešit zamindrakovaneho chlapa, který neudrží....na to jsem opravdu zvědavá nebyla... Kniha byla prostě divná.. Určitě už se ke knize vícekrát nevrátím..obal klame :-(

04.02.2017 1 z 5

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Něco tak úžasného jsem nečetla ani nepamatuji. U knihy jsem probrecela. Určitě všemi deseti lepší než film!!!

09.01.2017 5 z 5

Dánská dívka Dánská dívka David Ebershoff

Kniha se mi líbila a strašně jsem obdivovala Gretu,já na jejím místě bych to asi nedala. Opravdu emotivní čtení i když po shlédnutí filmu jsem usoudila že film je poměrně více smutný než samotná kniha.. Ale to je asi tím koncem jináčim.. Ale obě varianty se mi moc líbili. Film jsem dost probrela,knihu ne. Ale i tak zažitek s knihy mám pozitivní. Po prvé se mi snad stalo,se filmové spracovani pro mě bylo lepší než knižní.. Ups.. Ale i tak hodnotím plným počtem hvězd. :-)

16.12.2016 5 z 5

Fantastická zvířata a kde je najít Fantastická zvířata a kde je najít Mlok Scamander (p)

Krásné,krásné,krásné!!!! Příjemné počteni. Příjemný relax u této dá se říci učebnice. Krásné!!!

25.11.2016 5 z 5

Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Toto je kniha, na kterou zkrátka nezapomenu. Ať už chci nebo ne. Slzy mi taky tekli jako želvě

29.09.2014 5 z 5

Ester Ester Markéta Prášková

Posloucháno jako audio kniha a musím říct, že moc pěkné namluveno.. Příběh je poutavy, ale i smutný.. Moc doporučuju

25.11.2024 5 z 5