Pružinka komentáře u knih
Hezké, že někdo shrnul jinak složité příběhy do jednodušších a ilustrovaných příběhů.
Úžasná knížka! Ráda jsem se něco dozvěděla - Adam Ondra je borec. Teď už mi do ní chybí jen podpis.
Poučně zajímavé. Oceňuji hlavně zábavně zpracované informace.
Krásné ilustrace, obsah luxusní - nádherná knížka, kterou stojí za to mít ve své knihovničce!
Zkrátka a dobře - ilsutrace "í - jó!"; děj "í - jó"; prostě naprosto íastická kniha o lásce.
Překvapila mě neobvyklá (ale nádherná) vazba knihy. Obsah mě nesklamal!
Konstruktivní. Vždy tam najdu odpověď
Nádherné ilustrace doplňující konstruktivní a zajímaví děj a plno informací. Super!
Hezká a milá knížečka pro každého malého bludišťáčka ;-)
Knížka se mi líbila, byla hezká a milá - pro děti ideální.
Zase Greg a zase výborná zábava při které se celá rodina nasmějeme hlavně při myšlenkách, že Greg je samozřejmě hvězda i když je to trochu jinak.
Další báječná knížka do celé série od vtipného autora! Jsem nadšená - báječně promyšlená jména (Závistovo zátiší patřící dvojčatům Zábojovi a Závištovi nebo hrad Kočkolit)!
Sarah je můj velký vzor. Její ilustrace mají vtip, ale rozhodně se nezapřou ani komiksové bubliny a scény s mozkem!
To je boží! Má to styl - nádherné ilustrace a hlavně ten Vtip! Je to zkrátka Vtip s velkým V!
Skvělý nápad. Obrázky jsou krásné a knížka se mi líbí. Postavy mi přirostli k srdci, ale Pako je nejlepší!
Knížku jsem pořídila v antikvariátu a uchvátila mě lehkým a nenásilným učením.
Ispirativní příběh a ilustrace! Je to dokonalá knížka pro sourozence s vtipnými částmi!