Pružinka komentáře u knih
Miluju ty boží ilustrace a tygr je naprosto skvěle nakreslen! Děj trošinku zaostává ale jinak pecka!
Další super kapesní kniha další zbrusu nové série - prostě fajn!
Skvělé tajemné, super příběh. Malá odchylka od stále stejného a strohého děje série. Super informace. A můžu jen souhlasit - čím menší tím lešpí, super kapesní kniha. Syn je do toho plný blázen!
Asi nejelšpí díl ze série, oceňuji snahu McDonaldu - je to mnohem lepší než ty hračky!
Super pro učení dětí. Vždy nás baví skvělé ilustrace i dkyž děj se trochu opakuje.
Ještě lepší než ta předchozí, hodně skvělým a užitečných informací. Dceři se to líbilo a já musím říct že i mě čtení bavilo.
Strohý děj který se mnohdy opakuje, ale děti to baví, hodně se toho dozví a vždy rádi hledají zadané předměty - super!
Má to vtip! Hlavně ten komix. Ale není dej přece jen trochu slabší? Ano.
Super nejlepší krásná kniha. Kdo ji četl pochopí tento kompliment pro ni: hoří mi za ní lýtka
Musím říct že mi hlavní hrdinové přirostli k srdci. Hodně vědomostí, ale dej trochu pokulhává
Super krásný komix! Dávám za pravdu. Skutečně super sága.
Hezká knížka. Jsem ráda že jsem si ji přečetla. S autorkou soucítím a rovněž mě potěšili i super obrázky.
(SPOILER) Super kniha, nej i ilustrace! Boží zápletka - nenudím se!
Nejprve jsem si myslela že je to jen vražda ale potom - BUM! Čím dál hlubší pointa. Super slovní spojení - například: "Šmik-fik" nebo "a goodbye ježečku!". Naprto úžasné, stala jsem se díky knize vegetariánka - lidi přečtěte si to!!!!!!!
(SPOILER) Super nápad s dírou v knize. Mám k příběhu vztah hlavně ke zkaženému sýru. Opravdu mě pobavilo dělání ze zkaženého ementálu mentála a dementála ;-)
Úžasná kniha! Nádherný příběh ale stejně mě nejvíc uchvátilo jméno hlavního hrdiny. Já se chci taky jmenovat Flek Janovod!!!
Báječná kniha - hodně úžasných faktů! např. Krev sajou jen samičky komárů a ovádů - potřebují je pro svá vajíčka. Děj sice občas strádal, ale jinak SUPER!
Nádherné zpracování. Už ten fenomenální nadpis svědčí za vše! Nádherné obrázky, příjemný děj a když ještě přičteme časovou osu na konci je to výborná kniha!