Pružinka komentáře u knih
Nádherně ilustrovaná kniha dodává příjemné spojení a ukotvení informací o historii
Nádherné informace, které se z knihy snadno čerpají - problém ovšem je, že kniha váhově připomíná spíše auto než knihu (:-D). Není divu že je tak obsáhlá!
Knížku jsem dostala k vánocům. Pokud potřebuji najít nějakou informaci ohledně historie, většinou vsázím na ČASOPEDII!
Knížka se mi líbila - fajn pro nejmenší. Nyní z ní však (za roky používání) je jen chomáč izolepy :-D - což jen svědší o její oblíbenosti.
Hezké čtení rpo děti. Syn na téhle knížce vyrostl! Milé a hezké doplňující informace.
Nádherná stará knížka. Pana spisovatele obdivuji, protože popsal obyčejné školní situace s humorem a i pan ilustrátor si dal záležet. Nejvíce se mi líbil Džouzef!
Jako fanda klasického R.U.R jsem se rozhodla, že využiji příležitosti a přečtu si ho i v komixu - nádherné ilustrace (zvláště se mi líbila Helena)! Nachlo mě to!
(SPOILER) Nejkrásnější komiks! Ty detailní kresby a ten humor! Ulhaný mluvící kocour, který má vlastní specifické názory (nejen na sex), které neváhá zužitkovat.
"Chci barmicva!"
"Jsem bůh a přišel jsem tě prověřit."
"To s tím boehm byl vtip, vztaň!"
Dlouho jsem se u komiksu takhle nsmála.
Ráda se podívám, co bych od dnešního dne mohla očekávat. Někdy to úplně nesedí, ale i tak je to zábava!
"Ha! Ha! Ha!" - to je nejspíše ta nejvtipnější kniha na celém celičkém světě: "Hej kemo, buď tak benevolentní a ufakči mě malůvku - malýho bákavýho!"
Doporučuji!
Hezká knížka! MIlé příběhy - vždy jsem se zasmála!
Ráda jsem se dočetla o svém znamení - zajímavé a poučné, ale myslím, že se spíše obrátím ke své skutečné povaze než k té, kterou sjem vyčetla z knížka. I tak zajímavé čtení a většina i odpovídala.
Knížka na kterou si vždy najdu čas po velkém úspěchu. Je milá a přátelská, vejde se do kapsy.
Hezká a milá knížečka doplněna milými, často rozesmívajícími obrázky. Hezké na krátké oddechové počtení.
Nejlepší kniha na světě, příjemně nutí k zamyšlení nejen humorem.