Ráčkajda komentáře u knih
Zdaleka již nepatřím mezi náctileté, knihu jsem si přečetla ze zvědavosti a jsem spokojená, děj ubíhal a byl napínavý, takže super...
Celá série byla naprosto super, všechny díly jsem přímo hltala, takže se těším na další sérii.
jjj, jedu linii, další Bryndza za mnou a další přede mnou, super :-)
Erika Fosterová mě prostě baví a R.Bryndza píše skvěle :-), jdu na další.
Líbily se mi všechny její knížky, ale tohle je naprostá pecka přečtená za dva dny.
Mám ráda knížky vyprávěné z úhlu několika postav. Knížka se četla velmi dobře a když jsem si myslela, že už vím, jak to dopadne, že to je teda fakt psycho, tak konec mě dokázal ještě víc překvapit...to už tedy bylo ujeté psycho.
Přečteno za dva dny, na takové trýznivé téma to byla spíš velmi čtivá oddychovka. Mám ráda krátké kapitoly a vyprávění z pohledu více postav.
Ze začátku mi to přišlo takové strohé, nepropracované, ale pak jsem si na styl zvykla a začetla se. Podezřívala jsem skoro všechny a pachatele jsem zjistila až ke konci, takže jsem spokojená.
Chvilku mi trvalo se začíst, ale pak to nabralo grády a byla to jízda až do konce.
Kniha se mi četla velmi dobře, hlavní postava mi byla sympatická a fandila jsem jí. Nepochybuji o tom, že se člověk klidně dostane do podobných peripetií.
Fantasy prakticky nečtu, ale byla jsem zkrátka zvědavá. Knížka se mi kupodivu četla lehce a svižně, takže já jsem spokojená.
Po detektivkách a thrilerech jsem měla chuť na oddychovku. Od knihy jsem nic moc neočekávala a byla jsem velmi mile překvapená a spokojená. Knížka mě naprosto pohltila.
Od autorky moje první knížka a byla jsem mile překvapená. Knížka se mi moc líbila, i když takový konec jsem asi nečekala:-). Jdu mrknout na další knížky autorky.
Teda to byla taková nádhera.... brilantní zápletka a konec mě překvapil. Musela jsem pořád číst, nemohla se dočkat, jak to dopadne.
Naprostá bomba, děj má spád, švih, napětí.....vraha jsem tušila až daleko za půlkou, takže super. Přečteno za dva dny.
Jedním slovem nádhera, od které se nedá odtrhnout...hltala jsem každé slovo.
Když jsem knížku četla, zdála se mi povědomá...pak jsem zjistila, že jsem viděla film. Je těžko uvěřitelné, že se takové hnusy opravdu dějí. Klobouk dolů před autorkou...