Ráčkajda komentáře u knih
Nedokážu říct, jestli se mi líbil víc první nebo druhý díl, prostě pecka. Přečetla jsem od Bryndzy všechny knížky a jsem nadšená, jeden z mých nejoblíbenějších autorů.
Naprostá pecka.... Robert Bryndza nezklamal. První sérii s Erikou jsem zhltla, druhé jsem se trochu bála, jestli bude aspoň tak kvalitní jako první....a předčila moje očekávání. Bylo to naprosto perfektní a hned jdu na druhý díl.
Jeee to bylo pěkné, líbil se mi jak první díl, tak druhý a těším se na třetí.
Od knihy jsem toho moc neočekávala a byla jsem velmi mile překvapena. Děj ubíhal, nenudila jsem se a mám ráda vyprávění z pohledu více osob, takže super...a krátké kapitoly pro mě bonus. Jdu na druhý díl.
Moc se mi to líbilo, knížku jsem zhltla pomalu na jeden zátah a těším se na druhou ze série :-)
Tak tohle byla pecka, miluju, když mě knížka chytne hned od začátku a tahle mě držela od začátku až do konce.
Mám ráda knížky Joy Fieldingové, ale do téhle jsem se teda nemohla začíst. Bojovala jsem s tím a knížka mě začala trošku bavit až tak po 1/3. Pachatele jsem teda neodhalila, podezřívala jsem prakticky všechny :-). Konec mi ten začátek vynahradil.
Přišlo mi, že tato kniha je nejmíň děsivá z celé série.....což jí samozřejmě nijak neubírá na čtivosti. Opět jsem ji zhltla jedním dechem, Hunter a Garcia je nejlepší detektivní dvojice, co jsem kdy četla.....a je mi líto osobní ztráty Chrise Cartera:-(
Naprosto super, Carter je pan spisovatel a jeho vypravěčské schopnosti vás připíchnou ke knížce, od které se nedá odejít. Už mi zbývá jen poslední "Napsáno krví". Jen doufám, že to není poslední díl Roberta Huntera.
Hunter a Garcia.... miluju tuhle dvojici a miluju knihy Chrise Cartera. Jak se do nich pustíte nemůžete přestat. Přes všechnu tu brutalitu, násilí a zvrácenost se těšíte na každou stránku.
No....miluju sérii Davida Rakera, celou jsem ji zhltla,ale tahle knížka mi dala trošku zabrat. Dalo mi práci se začíst, pak děj sice nějak ubíhal, ale i tak mi přišla tahle desátá knížka ze série asi nejslabší, přesto dávám 4*
Neuvěřitelná série, čtu ji tak jak jde za sebou a už mi zbývá jen jeden díl :-(….doufám, že bude série o Davidu Rakerovi dál pokračovat. Díl mě pohltil jako vždy, nemám co vytknout.
Tak tenhle díl se opravdu povedl, krásně se to četlo, těšila jsem se na každou stránku.
Čtu celou sérii hezky popořadě a opět jsem byla velmi spokojená. Chvilkami mě tedy moc nebavilo číst o režisérově životě, ale jinak super,David je bezva sympaťák:-)
Trošku jsem měla problém se začíst, ale pak děj ubíhal....poklidně,ale ubíhal. Kniha plná lží a tajemství, která mě tak úplně nepohltila.
Celá série se čte krásně, David je sympaťák a jsem zvědavá co bude dál s Healym.
Neměla jsem moc velká očekávání,ale jsem mile překvapena. I když jsem tušila jak to dopadne, knížka se mi líbila.
Je neskutečné, jak někdo dokáže tak čtivě psát....přestože je v tom neskutečná brutalita, nemůžete se od knížky odtrhnout. Absolutně všechny knížky Cartera stojí za to.
Byla to příjemná oddychovka, přesně to jsem potřebovala k proložení mezi Cartrovinami:-)
Mezi Cartrovinami je třeba si dávat pauzu:-). Po delší době jsem si přečetla další kousek a opět jsem byla nadšená a uchvácená. Přes zvrácenost a brutalitu je kniha jako vždy neskutečně čtivá. Po nějaké oddychovce se vrhnu do dalšího dílu.