Radous79 Radous79 komentáře u knih

Černý dům Černý dům Stephen King

No začal jsem koukám s Temnou věží od konce, ale o to víc mně to na ní nažhavilo :-)

10.12.2019 5 z 5

Let číslo TPA 545 Let číslo TPA 545 Michael Crichton

Perfektní kniha! Donutila mě hledat informace o fiktivním Nortonu N-22 na internetu. :-))

11.07.2017 5 z 5

Vesmír Vesmír Zdeněk Horský

Jedna z prvních knih o vesmíru, která se ke mně ještě na základní škole z veřejné knihovny dostala. Čestné místo v mojí knihovně :-)

Kontakt Kontakt Carl Sagan

Naprosto nejlepší scifi co jsem kdy četl. Kniha je podstatně lepší než film. Film to celé trochu překrucuje.

Černé díry a zborcený čas Černé díry a zborcený čas Kip S. Thorne

Neskutečně čtivá a pro laika snadno pochopitelná kniha. Super.

Jitro kouzelníků Jitro kouzelníků Jacques Bergier

Po přečtení ve mně zůstala spousta otazníků. Taková pěkná záhadná knížka plná náznaků.

30.06.2017 4 z 5

Carrie Carrie Stephen King

Z nostalgie 5 hvězd. První co jsem od Kinga četl.

To To Stephen King

Nikdy jsem nevěřil, že bych dokázal přečíst knížku, která mám víc než 1000 stran. Stalo se mi to v případě TO a Svědectví. Dvou knih mistra žánru!

Kmen Andromeda Kmen Andromeda Michael Crichton

Rozhodně to nejlepší co jsem od Crichtona dodnes přečetl

30.06.2017 5 z 5

Cesta slepých ptáků / Runa Rider / Sluneční jezero Cesta slepých ptáků / Runa Rider / Sluneční jezero Ludvík Souček

Když se člověk přenese přes tu "propagandu", je to super scifi počtení. Ale tomu se v té době asi vyhnout nedalo...

Krotitelé ďáblů Krotitelé ďáblů Ludvík Souček

Jedna z nejlepších knih od p. Součka. Zhltnul jsem to jako malinu.

Po stopách bludiček Po stopách bludiček Ludvík Souček

je to opravdu bohužel jen "torzo"

30.06.2017 3 z 5

Dracula Dracula Bram Stoker

Naprosto dokonalá záležitost, především tou deníkovou formou!

Neobyčejné dědictví Neobyčejné dědictví Dean Koontz

Poslední kapitolu bych tedy klidně vypustil, ale jinak je to pěkné počtení, od kterého jsem se jen těžko odtrhával. Přečteno ve volných chvílích za 4 dny - to v mém případě mluví za vše.

30.06.2017 4 z 5