Raduska89 komentáře u knih
Pokud chcete dojemný příběh u kterého si pobrečítě , tak určitě Než jsem tě poznala..... Úžasná kniha :)
Více jak polovina knihy opravdu nuda. Děj ze začátku vypadá nijace a musela jsem se až nutit do toho, abych vůbec četla dál. Nakonec jsem ale ráda, že jsem vydržela a dočetla ji. Posledních cca 100 stran mě celkem chytlo a konec se mi líbil. Oceňuji trošku jinou zápletku, než je v Padesáti odstínech,Crossfire atd...kde čtete v podstatě jedno a to samé(alespoň můj dojem). Kvalita sice trochu nižší, ale celkový dojem dobrý.
Předčila mé očekávání. Nádherná kniha, kterou můžu jen doporučit.
O Tudorovcích jsem si toho načetla už dost, ale tady v tom se člověk opravdu ztrácí. Autor tam omílá páté přes deváté :/ Kdybych většinu z věcí, o kterých se tam psalo, už dávno nevěděla, nevím zda bych z toho byla o moc chytřejší. Po pár stránkách už jsem to vzdala a knihu zavřela. Znovu ji číst určitě nebudu.
Krásná kniha. Trošku jsem si u ní pobrečela :) Čte se doslova jedním dechem.
Ze začátku mě příběh moc nezaujal. Čekala jsem ale co se z toho vyklube. Nakonec kniha nebyla zase tak špatná.
Začátek mne moc nenadchnul. Ale jsem ráda, že jsem u ní nakonec vydržela. Ve finále příjemně překvapila. Líbila se mi :)
Krásná kniha žádající si zamyšlení ....