Rafa-P komentáře u knih
Pro mě značně zmatený příběh. Příliš mnoho zvratů a nečekaných změn v chování některých postav. Celý příběh jsem nevěděl, kdo je na čí straně a nakonec vlastně hlavní hrdinka zůstala sama proti všem, ale zvítězila :)
Od Heye jsem četl obě knihy s inspektorkou Ledermacherkou, ale ani jedna mě příliš neuchvátila, v obou příbězích jsem se ztratil a proto nic moc.
Krásná kniha a nesmírně zajímavě a poutavě popsán celý život rodiny Čapkových, včetně jejich přátel.
Pro mě osobně to tedy výjimečné dílo nebylo, ale nevadí, jiný může mít jiný názor.
Snad to bude humorné.....Jo dalo se to číst a humor v tom byl také :)
Některé příběhy byly docela dobré, i vtipné, jiné slabší. Ale celkově to ušlo.
No hodně těžko se ten starý jazyk četl a celkově ani příběh nic moc.
Příjemně mě tato kniha překvapila. Není to podle mého názoru "Dívčí román". Je to několik poetických příběhů o mladých lidech a jejich trampotách s životem a rodiči.
Jééé, jako malý jsem téměř denně poslouchal audiokazetu Kocourovy pohádky a to je ono. Tak to si musím přečíst :)
Velice zajímavá kniha o boxu od jeho počátků do roku 1977. Popsáni jsou všichni velikáni a všechny nejslavnější zápasy. Kniha vyšla v roce 1977, je napsána moc pěkně a i když se v ní popisuje převážně situace v USA a američtí boxeři, je psána bez "rudého" podtextu tehdejší doby, až na poslední stránce je "socialistický" dovětek, ale nijak to kvalitu knihy nesnížilo. Těm, kteří se o box zajímají, možná i těm, kteří ne, knihu doporučuji přečíst.