rampapa

Tak tohle bylo krásné a nádherné. Krásně se mi to četlo. Zamilovala jsem si hnedka tenhle příběh. Chase a Mad jsem si hnedka zamilovala. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

Na druhý díl jsem byla hodně zvědavá už z prvního dílu. A jsem jím nadšená. Miluji tuhle sérii. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Na první díl od téhle série jsem byla hodně zvědavá a jsem jím nadšená. Moc se mi líbí styl autorčina psaní. Příběh se mi moc líbil a jsem jím nadšená. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Miluju tuhle sérii. Na poslední díl jsem byla hodně zvědavá a natěšená a teď jsem ještě víc. Miluji tuhle knížku. Annu a Christiana ještě víc mám ráda. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

Na pohled Christiána jsem byla hodně zvědavá a bylo to super. Moc se mi to líbilo. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

Tak tohle byla krása. Na tuhle knížku jsem se hodně těšila a jsem jí nadšená. Miluju fotbalisty. Penna a Dariu jsem si hnedka zamilovala. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a hezké fotbalisty.

Druhý díl je snad ještě lepší než ten první. Jade a Talona jsem si zamilovala už v prvním díle ale teď je mám ještě radši. Už nutně potřebuju další díl jen nevím jestli to vydržím. Knížku doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

Pane Bože tak tohle je pecka. Miluju tuhle knížku a zřejmě budu milovat i celou sérii. Jade je úžasná a Talon je boží. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

Krásný romantický příběh na klidné odreagování. Knížka s mi moc líbila a velmi jí doporučuji.

Na příběh o Dereovi jsem se hodně těšila na ,, pána rozkoše". Jullianu jsem si hnedka zamilovala. Příběh se krásně četl a jsem jím nadšená. ❤️❤️Knížku velmi doporučuji. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky.

Na tamhle díl jsem se hodně těšila a sem šťastná jak to dopadlo. Příběh se mi moc líbil. Knížku velmi doporučuji a už se těším až si přečtu další knížky od této autorky.

Z tohoto dílu jsem nadšená a šťastná .Zamilovala jsem si Ligu pekelníků. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Zamilovala jsem si tuhle sérii a tenhle příběh. Na příběh o Edwardovi jsem se hodně těšila a jsem nadšená. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI všem co mají rádi romantiku.

Na druhý díl jsem se hodně těšila a sem šťastná jak to dopadlo. Abby a Morgana jsem si hodně oblíbila. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl o Sophii. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI všem co mají rádi romantiku.

Zamilovala jsem si okamžitě Prudence a Branda. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl o Abby. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Zamilovala jsem si tuhle rodinu. Knížka se mi moc líbila. Riley a Kai jsou úžasný. Příběh se mi moc líbil a knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Krásná knížka. Přečtena ani ne za 3 hodinky. Moc se mi líbil děj. Knížku velmi doporučuji.

Do téhle ligy je těžké se nezamilovat. Hlavní hrdiny jsem si zamilovala a těším se až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji.

Ta liga pekelníků mě snad zničí. Tenhle příběh se mi moc líbil a už se těším až si přečtu další. Knížku velmi doporučuji.

Dechberouci knížka.Hned bych si jí přečetla znova.Je napínavá a krásná zároveň. Přečtení za jedno odpoledne. Knížku velmi moc doporučuji.