rampapa rampapa komentáře u knih

Kennedy Kennedy Lauren Layne

Na tenhle příběh jsem se velmi těšila a jsem jim nadšená. Moc jsem si ho zamilovala. Miluji tuhle sérii. Knížku vřele doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Matt Matt Lauren Layne

Na Matta jsem se hodně těšila a předčil všechna očekávání. Moc se mi jeho příběh líbil. Knížku vřele doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se těším na příběh o Kennedy.

Ian Ian Lauren Layne

Moc krásná knížka. Určitě vřele doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se těším na další díl.

Láska mezi řádky Láska mezi řádky Lauren Asher

Moc krásný příběh a nádherná romantika. Příběh jsem si hnedka zamilovala a už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku vřele doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Rozvodové hry Rozvodové hry C. D. Reiss

Tak to byla úžasná jízda. Začala jsem číst a najednou haem u konce. Fakt super.

Manželské hry Manželské hry C. D. Reiss

Za mě pohodová knížka na odreagování. Mě se Asie velmi líbila a těším se na další díl.

19.11.2024 5 z 5

Neodolatelná Neodolatelná Melanie Harlow

Anoo. To je super knížka. Už se těším na další díl. Knížku vřele doporučuji.

Podkoní, nebo vévoda? Podkoní, nebo vévoda? Valerie Bowman

Tahle autorka nikdy nezklame. Moc krásná knížka a už se těším na další díl.

Král hněvu Král hněvu Ana Huang

Moc krásná knížka. Danteho jsem si hnedka zamilovala. Knížku vřele doporučuji. Už se těším na další díl.

Železný plamen Železný plamen Rebecca Yarros

Tak tohle bylo boží. Na druhý díl jsem se hodně těšila a předčil má všechna očekávání. Miluji Xadena a Violet. Draky samozřejmě taky. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Doufám že to čekání vydržím.

Čtvrté křídlo Čtvrté křídlo Rebecca Yarros

Moc krásný příběh. Úplně jsem se do toho zamilovala. Draci jsou prostě boží. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.

Skandální polibek Skandální polibek Sophie Barnes

Moc krásná knížka. Tahle autorka nikdy nezklame. Moc se těším na další knížky od této autorky. Knížku vřele doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Polibek v měsíčním svitu Polibek v měsíčním svitu Cathy Maxwell

Moc krásný příběh o lásce. Moc se mi knížka líbila a vřele jí všem doporučuji co mají rádi romantiku.

Můj statečný rytíř Můj statečný rytíř Hannah Howell

Moc krásný příběh a nádherná knížka. Všem vřele doporučuji co mají rádi romantiku.

Vzácná výsada Vzácná výsada Adrienne Basso

Za mě velmi krásná knížka. Moc se mi příběh líbil a vřele doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Skotský ochránce Skotský ochránce Vanessa Kelly

Nic krásná knížka. Moc se mi líbila.

Výhodný sňatek Výhodný sňatek Eloisa James

Možná v krásný příběh. Tahle autorka nikdy nezklame. Moc knížku vřele doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Horalova přísaha Horalova přísaha Amy Jarecki

Moc krásný příběh. Knížku vřele doporučuji.

Osamělý vévoda Osamělý vévoda Christi Caldwell

Moc krásná knížka. Moc se mi líbila a vřele doporučuji všem co mají rádi romantiku.

17.02.2024 5 z 5

Začalo to polibkem Začalo to polibkem Ella Quinn

Miluji tuhle rodinu a mám moc ráda styl jakým autorka píše. Na třetí díl jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Louisu a Gudeona jsem si hnedka zamilovala. Jejích příběh se mi moc líbil. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až vyjde další díl.

17.02.2024 5 z 5