Ran komentáře u knih
Děj byl bláznivý a velmi dobře napsaný. Byl čtivý a nebylo v něm zbytečně moc zvratů. Závěr byl sice chaotický, ale jinak velmi dobrý.
Kniha má velmi dobrou myšlenku a záměr. Velkým plusem je, že se tu klade důraz na správné bydlení a třeba i to, že králík není jednoduché a levné zvířátko. Věty sice občas moc nedávaly smysl, ale jinak se kniha četla celkem dobře.
Avšak byla tu spousta věcí, se kterými jsem nesouhlasila. A podle mých zkušeností a znalostí tam spousta informací chyběla. A nejsem si jistá, zda-li to začátečníkovi něco dá.
Kniha má hezké a jednoduché recepty. Návody na recepty jsou velmi přehledně napsané. Na knize se mi nelíbilo rozdělení vzhůru nohama.
Příběh plynul moc hezky a celá kniha se četla výborně. Styl jakým je příběh vytvořen je skvělý a hodně se mi líbila i grafika.
Příběh se mi líbil. Je velmi dobře napsaný a vypointovaný. Celkově se mi četl moc dobře.
Kniha se mi moc nelíbila. Příběh a ani styl jakým byla kniha vytvořena mě moc nezaujal. Celkově si myslím, že by tyto historky zaujaly spíše jako dokument.
Kniha se mi líbila a byla moc hezky napsaná. Také se mi líbilo jaké bylo přátelství mezi hlavními postavami.
Knížka se mi líbila a styl psaní byl dobrý. Problém byl v tom, že se příběh odvíjel neskutečně pomalu. A to místy udělalo příběh nudným a občas bylo těžké se na něj soustředit. Je to škoda, protože se tím se pohřbil dobrý příběh.
Kniha je unikátní svým zpracováním a pojetím. Styl psaní a vyprávění byl moc dobrý. Rychlost čtení byla stálá, až na pár míst, kde to trochu zpomalilo a zakolísalo.
Všechny příběhy v tomto komiksu se mi četli výborně. Byly moc dobře napsané a vypointované.
Styl psaní a vyprávění je úžasný a moc se mi líbil. Četl se moc dobře. Nic není extrémně přehnané a netlačí se na pilu. Závěr byl napsaný velmi hezky.
Celá kniha je taková divná, ale ne takovým způsobem, že by se mi to četlo dobře. Celkově se mi příběhy nelíbily a sotva dávaly nějaký smysl.
Příběh byl napínavý a četl se velmi dobře. Zvraty v ději byly výborně napsané a umístěné. Hodně se mi také líbil styl psaní a vyprávění.
Kniha má skvělý humor a styl psaní. Ten byl příjemně rychlý a konzistentní skrz celý příběh. Příběh byl naprosto úžasný a vztah mezi oběma postavami se krásně vyvíjel.
Příběh byl velmi dobře vypointovaný a zvraty v ději byly umístěny na správných místech. Autor velmi trefně kritizoval špatné povahové vlastnosti lidí. Ale kniha mi moc nesedla a nelíbila se mi. Celkově se jedná o zajímavou sbírku povídek, na které je ale znát doba, kdy byla napsána.
Příběh se mi líbil a byl velmi dobře vytvořený. Systém cestování časem, který je v příběhu, byl velmi zajímavý. Celkově bylo čtení této knihy příjemným zážitkem.
Kniha se mi četla výborně a hodně se mi líbila atmosféra gotického románu. Příběh byl moc hezky napsaný a vypointovaný. Zvraty v něm byly velmi dobře napsané a umístěné.
Kniha obsahuje velmi silný příběh a svědectví o životě a útrapách lidí, kteří žijí v Severní Koreji. Příběh byl velmi smutný a hezky napsaný. A jsem ráda, že se autorka nakonec dostala do bezpečí.
Svět i postavy jsou v tomto komiksu velmi propracované. A i styl psaní a vyprávění se mi hodně líbil. Tempo psaní bylo příjemně rychlé a komiks se četl velmi dobře.
Autorčin styl psaní a vyprávění byl prostě úžasný. Hodně se mi líbilo, jak byly zvraty v ději napsané a i to jak byly umístěné. Vývoj postav byl také velmi dobře napsaný a zvláště u jedné to bylo zajímavé.