rekon

Za mě super detektivka, vůbec mi nevadil počet stránek, dokonce jsem upustila od svých oblíbených filmů v televizi a raději četla. Krásně popsaný děj, jako bych to viděla před očima. Doporučuji!!!

Na české detektivky jsem zanevřela až do doby, kdy jsem objevila M. Goffu. Našla jsem dalšího autora, od kterého si určitě přečtu i další knihy. Některé pasáže se mi zdály až nereálné, ale pokud si člověk neprožije to, co Miko, neporozumí tomu. Takže občas "uteču" od mých oblíbených severských detektivek i k české.

Knihu jsem přečetla skoro na jeden zátah. Velice poutavá, líbí se mi krátké kapitoly. Podle mě je autor kvalitou stejně srovnatelný s mými oblíbenými severskými detektivkami od Jo Nesboa, C. Läckberg apod. Určitě si přečtu i další jeho knihy.

Detektivek už jsem přečetla spoustu, ale série knih od C. Lackberg je pro mě velmi oddechová, navíc je tam pěkně propojeno i soukromí Eriky, Patrika a celé rodiny. Tentokrát jsem vraha odhalila poměrně brzy, těším se na další díly.

Prostě skvělá kniha-k tomu není co dodat. Četla jsem to jedním dechem. Po Theorinovi a Nesbovi další úžasná autorka severských detektivek.

Skvělá kniha! Zajímavý příběh, četla jsem to jedním dechem.

Zase moc dobrá detektivka, i když jednu hvězdu ubírám za trochu překombinovaný děj.
Mám ráda Rhymovo uvažování a jeho styl humoru.

Nemám co dodat, člověk si myslí, že už je po všem, ale chyba lávky-to by nebyl Jeffery, aby tam nějakou tu zápletku ještě nepřidal. Zkrátka dokonalá iluze!

Knížku jsem našla vrácenou v knihovně a musím říct, že je to povedená detektivka.
Velmi pěkně napsaná, závěr byl překvapivý.

Za mě super čtení, konec byl nečekaný, baví mě styl Minierova psaní, vrhám se na další díl.

Pro mne zatím nejhorší kniha od tohoto dua. Nemělo to spád, kniha je taková rozkouskovaná. Začátek byl slibný, prostřední část nic moc a konec už to nezachránil.

Moc dobrá kniha, má spád a úplně mě vtáhla do děje, člověk skoro nemůže přestat číst. Půl hvězdy ubírám za příliš velké nadpřirozené schopnosti "vetchého a vrásčitého Jurka ". Za mě tedy 4* plus.

Opět skvělá kniha, trochu mi vadila Harryho neustálá opilost-neopilost, ale to k němu prostě patří. Jsem ráda, že boží mlýny v případě policejního "krasavce" a gr..la T. W. už domlely.

Opět skvělá kniha, Nesbo nikdy nezklame.... Je to již má čtvrtá kniha o HH a už se těším na další. Harry je svůj a prostě mě dostal.

Moje první kniha od Nesba... a určitě nezůstane jen u ní. Skvěle napsaná, má spád a četla jsem ji jedním dechem. Už se těším na další.

Opět skvělá detektivka se vším všudy-napětí, humor, zvraty a zdárné vyřešení případu.

Povedená kniha, až na ten konec, to už se mi zdálo překombinované a málo uvěřitelné.

(SPOILER) Knihu jsem dočetla spíš ze zvědavosti. Sedmileté dítě, které nemluví, navíc je z něj malý psychopat a rodiče to neřeší tak, jak by měli-nechápu.... Zvlášť v dnešní době, malá určitě chodila k lékaři a stále se nic nedělo. Přišla mi jako schizofrenik se dvěma tvářemi, ale cizí děti se vychovávají nejlíp... Otec by sám potřeboval vyšetřit. Závěr už nic nespravil, spíš naopak.

Knihy od Camily mám moc ráda, vím, co od ní očekávat. Příběh to byl velmi poutavý, jen ta linie do historie tam být nemusela. A přeskakování mezi příběhem Stelly a současností mohlo být lépe odděleno. Méně je někdy více...