reňa30 komentáře u knih
je velmi zajímavé číst knihy o životě B.N. a porovnávat ty z dob minulých s těmi současnými..
Pan spisovatel předložil svou verzi,svůj osobitý pohled...ale proč tak kriticky?
Je velmi zvláštní a zajímavé číst korespondenci někoho cizího a zároveň někoho tolik známého.Jelikož se zajímám o život B.N. ,tak u mne nenastalo žádné veliké překvapení co se týká osobnosti Němcové
Přikláním se ke komentáři níže od aktijnov-místy jsem měla dojem,že čtu odbornou práci na dané téma.Ale zase se člověk něco dozví a o to přece jde,ne? :-D
Zajímám se o život Boženy Němcové a osud její dcery mi rozšířil další obzory.
Velmi dobře napsané!
Velmi zajímavá kniha.Paní Sobková mne ani tentokrát nezklamala.
Dle mého názoru by se s takovým tématem dalo dělat mnohem víc.Jinak se kniha četla velmi dobře
Občas jsem měla dojem,že když přeskočím pár stránek,tak se nic nestane.Nedělám to a i tady jsem vydržela.Děj se místy zbytečně protahoval,ale jinak téma bylo dobré.
Velmi čtivé,ale ten závěr? No,je to kniha a ne realita,že?
Takže jooo,bylo to dobré.
knížka mne nutila číst a číst..obracet stránky a při té poslední si říct..jooo bylo to dobré a je na čase jít něco dělat :-D
Opět vše dává smysl,ta kombinace a logika mne v závěru nutí kroutit hlavou-jak někdo dokáže vymyslet takový děj!? Ano,Coben prostě umí a dokáže!
Jelikož zde uděluji hvězdičky zpětně z velkého množství knih,které jsem již přečetla,tak musím konstatovat,že u Cobena nemám problém si vzpomenout hned podle názvu,jak mne kniha oslovila a v některých případech musím i pátrat v paměti o čem to vlastně bylo...tady mám děj jednoznačně v paměti...ale na 5 hvězdiček to není.Ačkoliv je to velmi dobrá detektivka.
Jooo tak tohle počtení bylo opravdu moc příjemné.
Hodně zajímavé čtení,přiblížení nelehké doby a žití s B.Němcovou
Doporučuji všem milovníkům této krásné země a doporučuji všem,kteří podléhají masáži medií.Skvěle napsané