Renik komentáře u knih
Je to dost dobrá kniha o bylinkách. Rozsáhlý herbář a hodně receptů na všelijaké nemoci a neduhy. Je tu jak je v názvu 500 receptů a většina z nich jednoduchých a účinných.
To samé dámy. Přidala jsem k tomu komentář již u autorky knihy. Vtáhla mně též do děje a je fantazticky napsaná.
Je to delší dobu co jsem četla knížku a Judith Kranz spisovatelka především ženských románů nezklamala, Mistralova dcera se hezky čte, nevšední prostředí a osudy tří generací žen...
Humoru není nikdy dost, k tomu od českého autora a dá se přečíst neuvěřitelně rychle. Doporučuji k přečtení.
Docela to jde. Zajímavý postřehy, třeba, které osobnosti jsou narozeny právě při zatmění a jaký vliv to mělo na jejich osudy. Celé to přečtený nemám jen nějaké stati a je to hezky napsaný a pro zájemce o astrologii v praxi nebo jen v teorii jako šité.
Mě se tahle knížka líbila moc, je psaná stylem, kdy se snadno čte a příběhy, které tam vlastně sbírá Aristo právník tančírny Centaury jsou často vtipné a zábavné. A hlavně je tu tancování a i lásky, seznamování takže pěkné čtení.
Jak už se tady píše je to i uvědomnění toho, že né každý má k drogám racionální postoj. Je tu však vykresleno jak nebezbečné jsou drogy a hlavně tedy jejich zneužití a také na postavách, jak je snadné propadnout narkomanii, která má často hrůzné následky.
Na knihu si matně pamatuji, ale líbil se mi moc děj a nadchla mně a taky četla se sama. Taky, nepamatuji si ji dopodrobna, jen mám v paměti , že se mi líbila i kvůli pěkným citacím.
Další román, který je znám i ve filmové podobě pod stejným názvem tedy Neslušný návrh. Je to hodně čtivý román se zajímavým neotřelým dějem, hrdinka řeší dilema a je to i kniha k popřemýšlení a o tomto příběhu se dá vést zajímavá diskuze. Je to jeden z mých nejoblíbenějších románů.
Je to i zfilmované, zajímavé postavy a jejich psychologie, není to kniha k zahození.
Dobrá základní kniha o auře a je dobrá tedy zvlášť pro úplný nováčky v tomhle a pro začátečníky. K takovémuhle druhu knih se dostaneme většinou až po vlastním neobyčejném zážitku a když chcete vědět o věci více. Ale dá se i doporučit je od dobrýho autora a dobře vše popisuje a nenásilně vás učí auru vidět a rozumět jí.
Četla jsem jen tenhle I.díl, ale dobrý, dáá se číst a je to dobrá četba pro nás ženy a dívky.
Milostná poezie se líbí každému kdo miluje, je zamilován nebo i jen tak pro porozumnění fenoménu láska.
Některé verše mluví do srdce a k duši. Je to dobrý výbor z poezie Dickinsové.
Kniha je jedna z mých nejoblíbenějších mám ji přečtenou 2x a film jsem též viděla. Pravdivý příběh a některý scény v knize nebo filmu zasáhnou vždy a dávají podněty k přemýšlení.
Kniha a seriál dobrý. Pro mladý, zajímavý postavy a příběhy.
Příběh mně zasáhl moc. I prací a životem vytížená žena se může zamilovat. Moc hezky se to čte a navazuje snad i volné pokračování. Někdo v tom vidí přeslazenou romanci, ale není to tak. Film jsem neviděla.
Hezká kniha i film. Krásná láska a příběh, který je realistický a knížka Zemřít mladý dojímá v závěru k slzám. Hlavní postava Viktor umírá na nevyléčitelnou nemoc a autor zde popisuje i o jeho psychických pochodech a chování k druhým.
Napínavý, čtivý i s psycholigickým podtextem postav, román pro ženy. Dokáže se sžít s postavou Laury a tak čtete skoro jedním dechem. Film je taky moc dobrý.
Četla jsem tuhle knihu a i když je to dýl pamatuji si, že zaujala. Děj je často napínavý a špatně odhadnout co bude dál. Je to autobiografický román a toto čtení se dokáže dostat pod kůži.