Renncha komentáře u knih
Prostě My fair lady,krásně se to četlo....klasika,která zůstává vždy u mě na prvním místě
(SPOILER) Konečně dočtené, kniha je totožná se seriálem, 1.série,kniha končí dílem v seriálu s názvem -Oheň a krev... jsem na sebe hrdá, že po tolika letech je kniha dotčena... měla jsem dlouhou a frustrující čtecí krizi, tak snad už je krize zažehnána
Poslouchala jsem v audio verzi,líbilo se mi to
Kniha velice povedená, od první chvilky mě kniha chytla a byla jsem zvědavá jak příběh dopadne, téma nesmrtelnosti pěkně Čapek vystihl, ale opravdu je tu někdo kdo by chtěl upřímně žít přes 300 let? Kniha se mi líbila a jsem s ní spokojená
Moje nejoblíbenější dětská kniha, pohádky jsem milovala a nyní se těším až budu také číst mému dítku :)
Krásně napsaná kniha, od první věty, mě kniha zaujala a četla se mi velice dobře. Autorka má stejné názory a životní postoje jako já a proto jsem se vžila se čtením s láskou, kniha umí motivovat a je velice pozitivní, doporučuji všem kteří jsou optimisté a mají chuť změnit svůj domov a život k lepšímu :)
Tady je už vtipů více, Garfield mě bavil od začátku až do konce, smála jsem se po celou dobu a musím pravém dát max. počet hvězdiček :)
Příběh je zajímavý, kdysi jsem viděla film. Dobře se mi kniha četla, způsob jak byla kniha psaná mi vyhovoval a byla jsem překvapená jak se tento příběh mohl vejít na 83 stránek. Spokojenost obrovská.
Skvělá, krásná a inspirující. Tolik hezkých jmen. Spokojenost maximální :)
Hezká a pozitivní kniha,dobře se mi četla a moudra v ní napsaná jsem si vryla do paměti. :)
Další oblíbená dětská kniha, jako dítě jsem v ní dokola listovala.Všechny knihy z dětství jsou pro mě citově důležité....Vytvářely mou osobnost a budu ráda pokračovat v předávání na mé dítě. :)
Tuhle jsme měli doma, když jsem byla malá.Najednou kniha zmizela a mě to moc mrzelo.Nyní v dospělosti,jsem si ji musela pořídit znova a jsem velice spokojená. Pro takového Geeka jako jsem já,je tato kniha základ, co se týče fantasy a sci-fi žánru.Moc se mi ta kniha líbí.
Pro zápisky pro vděčnost. Citáty, jedním slovem - dokonalost!!
Dobře, jednoduše napsaná kniha s kolekce Tajemství. Citáty slavných a užitečné rady jak ze svého života udělat ráj na zemi. Doporučuji přečíst! Pro lidi co jsou duchovně založeny je tato kniha ideální. ☺️
Kniha mě moc bavila, od prvního začtení mě to vtáhlo do děje ,těším se na další díly
No čtení hezké, líbezné leč i znepokojující, při čtení jsem přemýšlela, zda sonet věnuje muži a nebo ženě...z 90% to psal muži a chytala mě myšlenka,zda byl Shakespeare gay a nebo bisexuál...dílo krásné, ale spíš analytické a nutí vás přemýšlet,rozhodně to není odpočinková kniha...