Resi Resi komentáře u knih

Jak Krtek ke kalhotkám přišel Jak Krtek ke kalhotkám přišel Eduard Petiška

Nádherná knížka, klasika u které vydrží má malá poslouchat a ještě se směje na obrázky.

23.12.2019 5 z 5

Honzíkova cesta Honzíkova cesta Bohumil Říha

Další knížka mého dětství. A jak šťastná jsem, že dcera poslouchá a těšila se vždy na další dobrodružství Honzíka.

26.12.2020 5 z 5

O zvědavém štěňátku O zvědavém štěňátku Iva Hercíková

Další z oblíbených pohádek. Líbí se dceři i mě. Jak zfilmované tak i kniha.

24.02.2020 5 z 5

Krtek a Vánoce Krtek a Vánoce Hana Doskočilová

Vánoční dárek, který potěšil nejen dceru ale i mě. :-) Vždy se těším na čtení a na další příběhy o krtečkovi.

25.12.2019 5 z 5

Přišli jsme na svět proto, aby nás pronásledovali Přišli jsme na svět proto, aby nás pronásledovali Tomáš Bursík

Kniha přesně vystihla to co jsem potřebovala zjistit. Jáchymov a "pracovní tábory", třídění vězňů dle kriminalizace, zacházení s politickými vězni. Strava podle pracovních výkonů, korekce, vzpomínky vězňů.... Určitě stojí za přečtení.

18.12.2019 5 z 5

Krtek a kouzelná slovíčka Krtek a kouzelná slovíčka Jiří Žáček

Doporučujeme, nejlepší hodnotitel je dcera, které musím knížku číst každý den před spaním.

11.12.2019 5 z 5

Sofie První Bezva kniha o Sofii Sofie První Bezva kniha o Sofii Walt Disney

Přečteno najednou. Dcera chtěla vědět jak dopadne pohádka. Moc se jí libila.

12.02.2022 5 z 5

Ariel – malá mořská víla Ariel – malá mořská víla Walt Disney

Zavřené knihovny a tak vybíráme knížky dávno zapomenuté z mého dětství. A jak jsem za ně ráda. Děkuji za pohádky,kde dobro a láska zvítězí nad zlem.

21.01.2021 5 z 5

Máj / Kytice Máj / Kytice Karel Jaromír Erben

Jsem ráda že jsem si mohla knihu v rámci výzvy přečíst.

11.11.2020 4 z 5

Rumcajs Rumcajs Václav Čtvrtek (p)

Opět se vracím do mého dětství,kdy mi moje maminka četla oblíbené pohádky. Rumsajs je jednou z nich. O to víc se těším že teď tyto pohádky mohu číst své dceři.

26.09.2020 5 z 5

Kocour Vavřinec a jeho přátelé na cestách Kocour Vavřinec a jeho přátelé na cestách Dagmar Lhotová

Narazila jsem na knihu úplně náhodou, dávno zapomenutá v knihovně. Knížka mého dětství a nyní jsem ji mohla přečíst i dceři.

16.04.2020 5 z 5

Neposedná surikata Neposedná surikata Amelia Cobb

Další příběhy Emy a lemurka Montyho. Tentokrát s rošťákem Maxem, malou surikatou.

20.01.2022 5 z 5

Čtyři roční období s Medvídkem Pú Čtyři roční období s Medvídkem Pú Walt Disney

Dcera poslouchala, dívala se na obrázky a ani nedutala. Takže obě dáváme 100 procent. Skvělá knížka!

01.01.2021 5 z 5

Moje abeceda Moje abeceda Josef Lada

Pro mě nezapomenutelné, ať už z dětství a i nyní, když mi malá řekla svoje první říkadlo právě z této knihy.

20.08.2020 5 z 5

100 slov s medvídkem Pú 100 slov s medvídkem Pú Walt Disney

Krásné obrázky které se dceři líbí. Knihu si vybrala sama a prohlížíme a čteme pořád dokola.

23.02.2020 5 z 5

Předčítánky Předčítánky Stanislav Juhaňák

Krásné leporelo, nejvíce se malé líbí naše kočka strakatá.

02.02.2020 4 z 5

Nádherné úterý čili Slečna Brambůrková chodí po světě Nádherné úterý čili Slečna Brambůrková chodí po světě Daisy Mrázková

Krásný příběh, který mě velmi dojal.

02.02.2020 5 z 5

Pohádky bratří Grimmů Pohádky bratří Grimmů Andrea Popprová

Pěkné pohádky, klasika o Sněhurce a příjemné překvapení o Bělince a Růžence. Malá poslouchala, takže spokojenost.

23.01.2020 4 z 5

Kočka je tu šéf! Kočka je tu šéf! Helen Exley

Nejen pro milovníky koček....

25.12.2019 4 z 5

Krtkovy Velikonoce Krtkovy Velikonoce Zdeněk Miler

Leporelo velikostně akorát pro malé ručičky, krásné ilustrace.

25.12.2019 5 z 5