rodak rodak komentáře u knih

Číhání Číhání Eric Rickstad

Dobrá,čtivá,zajímavá,nápaditá detektivka.

30.01.2018 4 z 5

(M)Učednice (M)Učednice Ali Land

Od začátku to bublá že se něco stane.Stane,čekal jsem to dříve.Jinak dobré -je to taková sonda do života mladých se vším co k tomu patří plus vražednopsycho zápletka.

22.10.2017 4 z 5

Omerta Omerta Mario Puzo

Takže jasně vede Kmotr pak Poslední kmotr pak Omerta a Sicilian to podle mne uzavírá.Nádherné čtení jen škoda že jich Puzo s touto tematikou nenapsal více...

05.10.2017 4 z 5

Znesvětitel Znesvětitel Paul Finch

Tak jsem se rozmýšlel jestli 4 nebo 3 hvězdičky.Ale čtyři dávám když mne kniha více zaujme.Strašně přítažené a přehnaně nerealistická zápletka.Snaha co nejvíce šokovat s celkovým vyůstěním příběhu se minula účinkem.Ano čtivé to je -ale občas na hraně parodie.Třeba zahradní traktůrek demoluje dveře v kabinetu.

02.08.2017 3 z 5

Báječné dny Báječné dny Raphael Montes

Milostný příběh to tedy byl se vším všudy .Připomínalo mi to knihu TY od Caroline Kepnes. Hlavní postava ,stejný magor.Ale dobře se to četlo.

25.05.2017 4 z 5

Vězeň noci a mlhy Vězeň noci a mlhy Anne Blankman

Hezký příběh na pozadí před válkou vycházející z historických pramenů.

09.03.2017 5 z 5

Řekni lituji Řekni lituji Michael Robotham

Budu sice v menšině ,ale zas tak mne to nezaujalo .Ano čte se to rychle ,má to spád a děj ,je to napínavé ,něco tomu ale chybělo.Více se mi líbila kniha V podezření.

17.02.2017 3 z 5

Dům hedvábí Dům hedvábí Anthony Horowitz

Nečetl jsem od Doyla žádného Holmese . K této knize jsem přistupoval jako k jiné detektivce.Veliké a milé překvapení to bylo.Tak vystavěná zápletka a celkové rozuzlení příběhu mne posadilo na zadek .Super.

10.02.2017 5 z 5

Král lží Král lží John Hart

Trošku zdlouhavější vyprávění nicméně hlavní rozuzlení příběhu mi vyrazilo dech.Určitě si přečtu další přeložené knihy.

10.10.2016 4 z 5

Podfuk Podfuk Janet Evanovich

Veselá pohádka pro dospělé přečtená za dva dny. Z knihy ve mne nic nezůstalo .Budu věrný svým thrillerům.

12.09.2016 3 z 5

Grayova hora Grayova hora John Grisham

Příběh hezky napsaný v tradicích Grishama .V hlavní roli tentokrát žena a vážnější společenské téma-uhelné společnosti .Závěr přímo kříčí k pokračování...

11.06.2016 5 z 5

Polámané panenky Polámané panenky James Carol

Pěkné dobře se četlo Spokojený.

13.04.2016 5 z 5

Čtvrtá oběť Čtvrtá oběť Peter May

Stejně dobré čtivé napínavé jako 1 díl.Těším se na další.

11.12.2015 5 z 5

Podzimní vražda Podzimní vražda Mons Kallentoft

Opět jsem dostal co jsem čekal všechny knihy prostě super

25.07.2015 5 z 5

Bez víry Bez víry Karin Slaughter

Celkem čtivá serie baví mne Až na to rozebírání vztahů jinak fajn

05.11.2014 4 z 5

Zavři oči Zavři oči John Verdon

Takové roztahané .Smrsknout do poloviny tak to šlo .Chování Guineiho manželky mi fakt lezlo krkem .Lepší se četla Vražedná čísla.

11.10.2014 3 z 5

Nenávist Nenávist Bernard Minier

Tíživá,temná dvoupřípadová detektivka se zajímavou hlavní postavou.Za necelý týden přečteno a jako klasicky já se poohlížím po prvním dílu...

16.02.2025 5 z 5

Spolek katů Spolek katů Tony Parsons

Nějak mi to nesedlo.Na konci jsem se úplně ztratil.

08.09.2019 3 z 5

Křik Křik Nicolas Beuglet

Velmi čtivé,zhltal jsem za 3 dny a byl moc spokojený.

04.04.2019 5 z 5

Červená Kobra Červená Kobra Rob Sinclair

Čerstvý závan špionážního thrilleru.Těším se na další.

06.01.2019 4 z 5