Rolada88 Rolada88 komentáře u knih

Znamení run Znamení run Joanne Harris

Na to ze to je četba pro mládež tak mi to přišlo docela náročné. Nevím co napsat poradně. severskou mytologii znám jen letmo. Takže někdy jsem se ztrácel ve jménech. Jinak pro mě hrozně těžko hodnotit asi musím přečíst více podobných knih na toto téma a možná že se budu cítit lépe. Za mě děj moc neutikal přišlo mi ze se cele vleče takový celý nezáživný

25.04.2024 3 z 5

Dlouhý sprint s ozvěnou Dlouhý sprint s ozvěnou Miroslav Žamboch

Tak tohle bylo slabší od Žambocha mě to přišlo jako (hovadina) . Ozvěnu jsem už ani nečetl

16.04.2024 1 z 5

Speciality, které vás proslaví Speciality, které vás proslaví kolektiv autorů

Super lehké sportovní recepty

17.02.2024

Tanky a obrněná vozidla - druhá světová válka Tanky a obrněná vozidla - druhá světová válka Jim Winchester

Encyklopedie a kdo se zajímá o techniku druhé světové války tak bude potěšen mě vadilo že 3/4 knihy jsou jen německé. Moc tipů techniky tam nehledejte . Je jasné ze v té době převažovala Německa výroba a technologie ale i tak si mohl autor dat více práce

30.01.2024 4 z 5

Tma Tma Ondřej Neff

A jaká je lepší ?

27.01.2024 5 z 5

Ďáblova kolonie Ďáblova kolonie James Rollins (p)

Další dobrodružný dil sigmy. Opět historie na zamyšlení a počtem faktu ale zároveň i fikci . Je pravda ze mě sigma baví a kvůli ni se dozvím hodně zajímavých věci a skutečnostem a faktům . Ale jednání sigmy jako takové tak si myslím ze je to veliké scifi ale baví mě to čím dal víc

17.01.2024 3 z 5

Divoké karty II: Trumfová esa Divoké karty II: Trumfová esa George R. R. Martin

Stejný jako první díl.
Za mě otřesná kniha co se nedala číst a člověk se úplně trápil v povídkách opět jako v první díle knihu jsem samozřejmě nedočetl , ale dal jsem ji šanci i když se sám sobě divím po přečtení jedničky že jsem vůbec do toho šel. Ztráta času

11.01.2024 1 z 5

Divoké karty I Divoké karty I George R. R. Martin

Dám ze slušnosti jednu hvězdu. Přečetl jsem s námahou dvě povídky. Nedalo pomalu číst mám tu ještě druhý díl tak snad bude lepší

11.01.2024 1 z 5

Když Duben přichází Když Duben přichází Jaroslav Foglar

Jedny z nejlepších knih mého dětství

23.12.2023

Boží oko Boží oko James Rollins (p)

U rollinse miluji že se v jeho knihách z 90% opírame o fakta a o doložené zprávy. A zbytek je tak příjemná fantazie a scifi od autora. Kniha se krásně četla a je pravda ze ještě dlouho v sobě budu střebávat věci které do sebe tak hezky zapadly. Jsem rad že díky autorovi mohu nahlédnout do tak neprobádané krajiny a státu

14.12.2023 4 z 5

Umrlčí cesta Umrlčí cesta Peter May

Super čtení

04.10.2023 5 z 5

Šachové figurky Šachové figurky Peter May

Tak do třetice všechno dobrý opět bravurní případ

24.09.2023 5 z 5

120 dnů Sodomy 120 dnů Sodomy Donatien Alphonse François de Sade

Film jsem videl už dávno ovšem kniha je lepší grindcore

28.08.2023 5 z 5

Kati a popravy v českých dějinách Kati a popravy v českých dějinách Vladimír Liška

Fascinující řemeslo ten popravčí (kat). :)

07.08.2023 5 z 5

Doživotí: Autentické výpovědi doživotních vězňů Doživotí: Autentické výpovědi doživotních vězňů Luboš Xaver Veselý

Knížka nebyla špatná jen bych možná někde kladl jiné otázky. Samozřejmě nějaké případy jsem už znal z médií viz. Kájínek , Černý. Ale co mě zaráží nejvíc když pominu případ Kájinka je to ze jsou tam všichni omylem a ze jsou obětí justičního omylu. Vím že naše soudnictví je zkorumpovaný ale nechce se mi věřit ze u cca 80% případu co je v knize. A to je kniha rok 2007 tuším . Takže další případy které ani nevíme. No každopádně kniha dobrá

20.07.2023 5 z 5

Bez citu Bez citu Neal Shusterman

Bez šance jsem četl cca 3 roky na zpět ale i tak sem si hned po otevření pokračování série vše vybavil ale nebylo to ono jako první díl vůbec mě to nebavilo chyběla tomu akce bylo to hodně utahaný..

04.05.2023 3 z 5

Krysy Krysy James Herbert

Takový jednoduchý horor s krysami hezký odreagování ….. 60%

08.02.2023 3 z 5

Ochlazení: Špionážní thriller z blízké budoucnosti Ochlazení: Špionážní thriller z blízké budoucnosti Daniel Wolf (p)

Nedočteno …….
V necelé pulce jsem to vzdal

06.02.2023 1 z 5

Sucho Sucho Neal Shusterman

Kniha nebyla špatná shustermana mám rád ale sucho mi přišlo takový moc nereálný. A přitom se jedná o dost možný budoucí problém. Ale nějak mě to úplně nevtáhlo do děje jako jeho jiné knihy. Škoda protože jak říkám tohle je budoucí problém s vodou a určitě se jednou to nebude o moc lišit od knihy

04.02.2023 3 z 5

Krysí ostrov a jiné povídky Krysí ostrov a jiné povídky Jo Nesbø

Harry hole je harry hole. Povídky nebyli špatný ale zase na plný počet to taky nebylo takový průměr myslím ze povídky v knize Zarlivost byli určitě lepší

09.01.2023 3 z 5