Roman Joska komentáře u knih
Dílo mrazivě ale velmi přesvědčivě zobrazující krutost v táborech hrůzy. Autor nešetří sebekritikou při popisování přeměny svého chování a narůstající lhostejnosti i k nejbližším osobám. Na sto stránkách není snad zbytečného slova.
Úžasné zápletky a obraty v ději. Deaver je skutečný mistr. Napínavý a naprosto nepčekávaný konec...Napínavá a úžašně čtivá.
Doporučuji všem fanouškům TRILLERU,DETEKTIVEK,... :)
Jsou čtyři,jsou staří a už nedrží tak spolu...nicméně román se mě líbil ještě víc než první díly
Bohužel jen opakování staříka v jiném kabátě....nicméně je pohodová a doporučuji ji
Krásná satira ! Ovšem jestli někoho nezajímá historie ani se nedokáže u knihy zasmát - tak to bude pro něj zklamání
Ačkoliv je román skoro již 70 let stár,tak se čte pěkně a nenajdete tam žádná zastaralá slova
Vůbec mě nevadilo vrátit se 15 let časem a číst o Jacku když sloužil v US army...naopak,byl jsem potěšen. Autor to bude muset asi dělat častěji neboť Reacherovi táhne na 60...
Kniha se snadno čte,ale je propagandisticky podložená. Nicméně má velká písmena a doporučoval bych jí všem co se zajímají o výcvik tvrďáků SEALs
souhlasím s astrowebem...kniha byla slabá a ke všemu byla tištěná nepěkným písmem
Autorův styl psaní mě moc nesedl. První díl mě přišel nejlepší.Myslím si,že zde je jeden z několika případů,kdy film přesáhl knihu.
Kdo nemá rád v knihách krev jako to bylo v LEVHARTovi a SNĚHULÁKovi tak doporučuji tuto knihu