Romžiry Romžiry komentáře u knih

Tandaradei! Tandaradei! Andrzej Sapkowski

Po přečtení trilogie Zaklínače, nastal hon na Tandaradei! A stálo to za to. Skvělé.

Zaklínač: Stříbrný meč Zaklínač: Stříbrný meč Andrzej Sapkowski

Tento Zaklínač byl můj "první" a srdcový. S velkým napětím jsem číhala na další díly. Krásně napsaná fantasy.

Básně Básně J. R. R. Tolkien

Určeno pro Tolkienofili.

Pohádky Pohádky J. R. R. Tolkien

Moc pěkné pohádky.

11.07.2017 5 z 5

Tolkienovy říše - Obrazy Středozemě Tolkienovy říše - Obrazy Středozemě J. R. R. Tolkien

Nádherné obrázky. Zajímavý pohled na jednu věc vícero očima. Fantasy nemá hranic. Moc pěkné doplnění Tolkienovy kolekce.

11.07.2017 5 z 5

Kletba von Krumpelsteinů a jiné hrůzy Kletba von Krumpelsteinů a jiné hrůzy John Morressy

Kniha se dá číst, ale Kedrigern je klasika.

11.07.2017 3 z 5

Trocha práce vznešeného druhu Trocha práce vznešeného druhu John Morressy

Morressy opět nezklamal. Sice to není klasický Kedrigern.... Pěkně napsané, čtivé.

Kedrigern: Čaroděj na roztrhání Kedrigern: Čaroděj na roztrhání John Morressy

John Morressy a jeho Kedrigern je moje srdcová záležitost. Byla to moje první fantasy série. Četla jsem ji už před lety a pořád se k ním vracím. Kniha se krásně čte, moc příjemné a oddechová.

Pozornost pro Kedrigerna Pozornost pro Kedrigerna John Morressy

Mladý Kedrigern: Zrození mistra Mladý Kedrigern: Zrození mistra John Morressy

John Morressy a jeho Kedrigern je moje srdcová záležitost. Byla to moje první fantasy série. Četla jsem ji už před lety, tak jak u nás vycházely a pořád se k ním vracím. Tato kniha byla jedna z posledních a opět nezklamala.

11.07.2017 5 z 5

Mladý Kedrigern a pátrání po minulosti Mladý Kedrigern a pátrání po minulosti John Morressy

Dokonalá harmonie Dokonalá harmonie Barbara Wood

Woodová má moc pěkné romány s trochou tajemna a napětí. Pokud si chci přečíst něco nenáročného, sáhnu po jejích knihách. Doporučuji.

Plamen duše Plamen duše Barbara Wood

Knihu jsem přečetla jedním dechem. Tak jako skoro všechny knihy od Woodové.

Pod africkým sluncem Pod africkým sluncem Barbara Wood

Trochu zdlouhavé čtení, ale pěkné, dojemné. Woodová nemůže zklamat.

Sedm démonů Sedm démonů Barbara Wood

Mám ráda knihy s egyptskou tématikou a Woodová má moc pěkné romány s trochou tajemna a napětí. Pokud si chci přečíst něco nenáročného, sáhnu po jejích knihách. Její popis Egypta je úžasný. Doporučuji.

Hra osudu Hra osudu Barbara Wood

Zavržený Zavržený Becca Fitzpatrick

Z knihy mám rozporuplné pocity. Tento žánr mám ráda, beru ho jako oddechovku, tato kniha mně nenadchla. Dobře napsané, přeložené, celkově čtivé, ale tak nějak plitké. Přes léto ráda čtu série, nemusím pak přemýšlet a vybírat co budu nebo chci číst. Sérii Nora Greyová, si asi nechám ujít, do dalších dílů se mi moc nechce.

11.07.2017 3 z 5

Pád Pád Lauren Kate

Z knihy mám rozporuplné pocity. Tento žánr mám ráda, beru to jako oddechovku, ale Pád mě zklamal. Přes léto ráda čtu série, nemusím pak přemýšlet a vybírat co budu nebo chci číst. Sérii Andělé, si asi nechám ujít, do dalších dílů se mi moc nechce. Kniha se dokonce stala předlohou pro film ...

11.07.2017 2 z 5

Případ nevěrné Kláry Případ nevěrné Kláry Michal Viewegh

Oddechová kniha, ale moc mne nenadchla. Viewegh má lepší.

10.07.2017 3 z 5

Sestra Sestra Rosamund Lupton

Po vyloženě prokousaném začátku, se mi kniha líbila. mám v plánu si přečíst i jiná díla od autorky.

10.07.2017 4 z 5