Rose18 komentáře u knih
Výborný druhý díl plný akce a napětí. Po celou dobu čtení si autorka se čtenářem hraje a dává mu falešná vodítka. Za mě naprosto skvělá kniha; nemohu se dočkat pokračování! :)
I přes velmi slabý začátek se mi kniha poměrně líbila. Hlavní hrdinku jsem si oblíbila a milostný trojúhelník, který byl možná až příliš okatý, byl také zajímavý. Autorka okořenila knihu tím, že skryla identity dvou vedlejší postav, což je originální nápad.
Série Selekce je za mnou a najednou jsem strašně smutná, že už to skončilo... Někdo by díly o Eadlyn mohl považovat za zbytečné prodlužování příběhu, ale já musím říct, že mě její příběh lásky bavil mnohem víc!♥
Nádherná sbírka básní, která čtenáři skvěle zprostředkovává zážitky z dětství Jaroslava Seiferta. Je to jako vrátit se domů...
Velmi povedená dystopie, která umí zaujmout. Líbí se mi svět, který Veronica Roth vytvořila.
Tahle kniha dokáže svou obálkou zaujmout hned na první pohled. Svou anotací ale zaujme mnohem víc. I já propadla kouzlu této knihy a musela se do ní pustit.
Kniha je skvěle napsaná. Styl psaní spisovatelky Tahereh Mafi je originální, neotřepaný a já si ho velmi oblíbila. Námět knihy je taktéž báječný.
Nádherná, akční, vtipná, čtivá, napínavá a romantická kniha :) Prostě dokonalá. Nemůžu se dočkat 3. dílu! :)))
Úžasně promyšlený děj! Knížka se mi moc líbila, ale na VA to rozhodně nemá. ;) Sydney se mi ze začátku zdála taková divná, ale nakonec se z ní vyklubala holka, kterou jsem si oblíbila. :)
Nejlepší série :)) Je to lepší jak Twilight. Nádherně napsaný ;)
Miloučké pokračování příběhu Lary Jean - na oddech ideální. Musím ale uznat, že mě překvapil konec, protože ho autorka napsala jinak, než asi většina čtenářů očekávala.
Je to strašně naivní a potrhlé, ale i báječně oddechové a celkově pohodové. A víte co? Já snad jdu rovnou začít číst další díl! :D
Nebylo to úplně perfektní, ale tak moc mě tento příběh vzal, že už teď s jistotou mohu říci, že se kniha umístí mezi top knihami za rok 2016.
Moc pěkné, zábavné a romantické čtivo! V knize je sice pár zdlouhavějších pasáží, ale i přesto toto dílo doporučuji všem čtenářům!
Velmi povedené! Po celou dobu čtení této knihy čtenář netuší, jak příběh skončí. A páni - ten epilog!