RoseLan komentáře u knih
Byla to dobrá knížka, ale neskončila tak jak jsem doufala a na konci jsem brečela
Je to kniha vhodná i pro děti, přiblíží si tím své vědomosti o tom, co se v té době dělo. Já sama ji četla v deseti letech
Pro mě je to stejně jako pro jiné nejoblíbenější kniha od Johna Greena, a v jednu chvíli to pro mě byla dokonce nejoblíbenější kniha vůbec. Psávala jsem si citáty z Aljašky na lístečky a vylepila po celém pokoji, nebo psala na ruku lihovkou a myslím, že jsem nebyla jediná. Připadá mi, že to je sice román, ale úplně jiný, než všechny ostatní, a díky tomu je o tolik lepší. Také díky tomu, že i přesto, že se odehrává v podobném prostředí jako mnohé další knihy, tak děj je jiný, neočekávaný. O této knize by se dala napsat další kniha, ale já na to bohužel nemám čas, neboť musím jít hledat velké možná.
Je to výborná knížka, četla jsem ji několikrát. Líbilo se mi ukázání lidské i zvířecí povahy. Každý je jiný
Byla to výborná knížka, i pro ty, kdo moc nečtou. Není to moc dlouhé ale výstižné a působivé
Dozvěděla jsem se nové informace o motýlech. Nebylo to moc zdlouhavé, a bylo to i zajímavé. Možná jen trochu moc psycho.