rtesarova88 komentáře u knih
dříve jsem Ronnieho moc nemusela, ale po přečtění této knihy, před ním smekám. Zde je jasně vidět, že peníze nejsou všechno.
Druhý díl je podle mě z nich nejlepší.. jinak super kniha. Před autorem smekám.
začátek mě moc nezaujal, ale potom jsem byla ráda, že jsem to nevzdala. Napínavý, úžasný. dlouho jsem tak dobrou knihu nečetla.
Moc pěkná. Když jsem si přečetla, že autorce se přezdívá Slovenská danielle Steel, tak jsem měla celkem obavy. Ale úplně zbytečně. Před touto autorkou klobouk dolů. Výborná a už se těším až otevřu její další knihy.
Kdybych mohla, tak bych této knize dala mnohem víc než jen 5 hvězdiček. Je skvěle sepsaná. Sarah si prožila opravdu krutý život. Když se konečně vymaní ze zneuvání otce, tak se dostane do rukou odporných lidí.
Doporučuji přečtění, ale pouze lidem se silným žaludkem.
Moje druhá kniha od této autorky. Na rozdíl od Knihy mrtvých je to slabší, ale super oddychovka vzhledem ke 140 stránkám se ani nic jiného čekat nedá.
Pro mě opravdu oddychovka na jedno odpoledne, která se čte sama :-)
Další skvělá severská krimi.
Od začátku napínavé, skvěle psychologicky propracované (deník vraha). Vřele doporučuji všem, kteří ujíždějí na severských thrillerech jako já.
Líbí se mi dějové linie současnosti a minulosti, kniha velmi dobře napsána. Četla jsem jedním dechem.
jednoduchá, nenáročná kniha na odpočinkové odpoledne :-) Účel ale splnila.
knihu jsem přečetla během jednoho dne.. Drsný a šokojící příběh.
Stejně dobrý jako předešlé 2 díly. Na odreagování suprový :-)
Ideální na odreagování. Můžu říct, že mi snad líbil ještě o něco víc než první díl.
příběh podle skutečné události.
I přesto, jak je život krutý, tato kniha je perfektně napsaná.
Poutavý děj, velmi doporučuji.