Ryšava komentáře u knih
Tahle kniha byla pro mě jak horská dráha. Někdy jsem se musela nutit do čtení a jindy jsem se od ní nemohla odtrhnout. King má skvěle závěry, ale začátek byl pro mě nuda.
Můj šálek čaje to není a musela jsem se knihou spíš prokousat...
Přečteno během dvou dnů a nemůžu se dočkat třetího dílu. Celkem dost jsem se nasmala a nejvíc se mi líbí, že je kniha věcná. Žádné dlouhé popisování událostí. Prostě pohodovka =)
Mám ráda pověsti. Moc mě potěšilo, když mi manžel koupil Palavu a já se mohla dočíst a zjistit odkud pochází Čech
Upřímně lituju, že jsem tu knihu koupila. Situace popsané v knize jsou vyhnané do extrému...
Zamilovala jsem se do kuchařky a mám všechny díly :) začalo mě vaření bavit a manželovi chutna a ten je proti zdravým jídlům =D
Mám rozporu plné pocity. Seriál Dexter znám a moc se mi líbí, ale kniha mě ze začátku nebavila. Nakonec mě nadchla a už čtu druhý díl =)
Kniha pro mě byla nic moc. Originální byli zavorky s budoucností. Kdyby mě zaujala, tak bych si určitě přečetla další díly jen abych zistil, zda budoucnost v závorkách sedí =D
Určitě to není moje poslední kniha od Dicka Francise =) konec mě mile překvapil =) těším se na další jeho knihy.
Vždy mě příběh Krysaře zajímal. Přečetla jsem to během dvou dnů a kniha nezklamala =)
Nečekala jsem, že by mě zaujala, ale nakonec jsem ji přečetla na jeden dech a ještě nějakou dobu jsem o ní přemýšlela. Moc se mi líbil příběh.
Tuhle knihu bych doporučila všem, které začínají s pletením. Základní vzory jsou dobře popsané a skvěle jsou tam popsany rady, neviditelné stehy atd.
Tahle kniha mě mile překvapila. Tenhle žánr vůbec nečtu a jsem ráda, že jsem si tuhle knihu přečetla a dostala se mi do ruky. Moc se mi líbí hlavní hrdina, hlavně že se snaží dodržet slovo a pomoc všem. Je trochu smutné, že nepatří nikam (není indián ani běloch)...
K téhle knížce se ráda vracím. Když jsem knihu četla poprvé, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Moje oblíbené povídky je Čokoládový duch, Děti na mostě a Zrcadlo. Nevíte jestli jsou další takové knihy od více autorů?
Od téhle autorky se mi zdá lepší kniha Sestra. Moc se mi líbí nápad a styl knihy. I když se mi zdálo, že občas moc dlouho a zbytečně popisu pro mě nedůležité věci a pasáže.
Přečetla jsem si ji na doporučení kamarádky a jsem z ní nadšená. Pro mě to bylo něco nového a konec mě překvapil.