sabanka

Tak tato kniha mě naprosto dostala. Kéž bych měla takový sesterský vztah a talent pro jazyk jako autorka a hlavní hrdinky.

Prohoďte to někdo oknem. Hlavní hrdinka naprosto nesympatická, naivní káča.....A ten styl psaní ? To bych napsala i já levou zadní

Dříve by to asi bylo hrozně napínavý, ale dnes ? Málokdy se stane, že by se mi u čtení zavírali oči z důvodu nudného děje.

Jedna hvězda za obálku a druhá za prostředí děje. Jinak mě nic dalšího na knize nepřijde zajímavé. Ještě se mi nestalo, abych za dne usínala u knihy a únavou to nebylo

Já tuhle autorku prostě miluju :) Ona příběhy plní emocí psát prostě umí

Kai z toho opět vytřískal co mohl a je to pecka. Napětí je na každé stránce, v každém řádku, slovu a slabice. Úžasná četba a Kai můj nejoblíbenější autor.

Skvěle napsaná kniha a co se týká tohoto tématu, tak zatím nejlepší co jsem četla. Připomíná mi to chvíle, kdy hlídám své mladší sestry.

Nic extra, ale autor má skvělé hlášky a humor.

Průměrná kniha s velkým avšak nevyužitým potenciálem.

Skvělá kniha. Jen už mě pak vlastně ani nedojímalo když někdo umřel, protože se z úmrtí stala vlastně úplně obyčejná věc.

Ne, že by kniha byla špatná, ale zůstává tu až moc věcí nedořešených. Proč je tři čtvrtě knížky omáčka, která tam být nemusí. Myslím, že tohle bude asi nejslabší článek této série a modlím se, aby Zrcadlení nezklamalo.

Jsem vážně překvapena perfektním slovenským překladem. Opravdu špičková kniha. Více na mém blogu

Už nikdy víc. Možná se k ní za rok vrátím, ale to je taková kopírka prvního dílu, až je to k pláči.

Tak tahle knížka je úžasná... Něco mezi románem a kuchařkou u čehož se nasmějete, pobrečíte si, budete občas slintat a užijete si každý odstavec

Slabší začátek, ale celek je vcelku fajn. Opravdu tam není nic složitého, ale sem tam to napínavé je.

Knihu se mi podařilo přečíst, až na podruhé. Je vidět, že jsem na ní předtím jen nebyla připravená. Neboť je to naprosto úžasná kniha a hned dnes musím do knihovny pro další díl neli díly

Nevim proc je kolem toho takoveho halo....To je jak skolni svickova ........Plnej talir omacky ale jinak kde nic tu nic.

Úžasná hrdinka s ještě lepším jménem a skvělou povahou... Stává se že mě skalní fanoušek téhle série :)

Super knížka
Svižný děj, super postavy a zápletka v úžasně provedeném obalu