sabanka komentáře u knih
Parádní hartlovka jako obvykle. Vážně nechápu, jak může mít chlap takový náhled do světa žen se všemi detaily a podrobnostmi. Oddechové čtení
Svým způsobem mi to přišlo mnohem zajímavěji napsané než Tatér, ale na druhou stranu autorka zase z toho dělá strašně sluníčkový prostředí, i když musím uznat, že depresemi hlavní hrdinky si u mě šplhla. Nicméně je to poslední člověk, od kterého bych nechala sepsat svůj příběh - oba hrdinové obou dílů této "série" z toho vycházejí téměř špatně a to byly sakra v Osvětimi. Jako četlo se to jedním dechem, ale jinak je to s prominutím brak.
Velmi dobré, čtivé dílo, dostalo mě z roční knižní kocoviny. Oceňuju pasáže Nimbusu - občas dosti k zamyšlení.
Na to že je to jedna z těch blogerských knížek, tak se to četlo dobře, ačkoliv děj je naprostej kýč.
Zvláštní knížka, rozhodně vybočuje z toho, co čtu běžně, ale to skoro vše z maturitního seznamu...
Tenhle autor rozhodně patří mezi ty přední, co se teď YA týče, jen mě mrzí, že tato jeho kniha u nás nemá takovou publicitu. ačkoliv dle mého si ji zaslouží stejně jako Smrtka. Autor má občas mírné sklony sklouzávat k takovému tomu "amíkovství", ale jinak jsem si to zase užila a byla to jízda.
Líbí se mi lehké tóny stereotypu, které mě hodily právě do role hlavní hrdinky, dokážete se do toho celkově naprosto skvěle vžít. Nikde se nechodí kolem horké kaše, super uspořádání, co se týče střídání kapitol Přítomnost a Minulost, hrozně hezky to vykresluje děj a zároveň udržuje čtenáře ve střehu. Hlavní hrdinka není žádná ufňukaná blbka, ale celkem vypočítavá a inteligentní bytost. Chválím, povedený thriller.
Jedna z pěti knížek, ke kterým se budu vracet pořád dokola, protože mi vždy dokážou zvednout náladu, je to napsané tak vtipně, tak výstižně a ty občasný citáty, co tam v tu chvíli prostě pasujou ? Dokonalý !!!
Taková ta kniha, po jejímž dočtení absolutně nevíte, co říct... Dostala mě, naprosto
Colleen zase všem ukázala, jak se to dělá. Ano, takhle má vypadat erotický román - nejen sex, ale i příběh, děj, který nesklouzává k trapnosti i přes emoce Tate a Milese.
Co se týče kategorie, tak splňuje očekávání, dokonce v tom je Lou, ale prostě já nevím....
Pane bože, jsem z tý knížky totálně rozdrcená všemi těmi emocemi...Knížka, co mě donutila ječet, brečet, nespat a do finále nemoci dospat.
Nepopsatelný ! Já vůbec nemám, co vytknout a to mě třeba taková Vampýrská akademie vůbec nechytla....
Skvěle jsem se pobavila u každé stránky, brilantní oddechovka, po které lze sáhnout když Vám doma dojde čokoláda.