saez saez komentáře u knih

Fantastická zvířata. Grindelwaldovy zločiny: Původní scénář Fantastická zvířata. Grindelwaldovy zločiny: Původní scénář J. K. Rowling (p)

Mám ráda ten magický svět a baví mě se do něj vracet. A protože příběh ještě neskončil, netrpělivě čekám pokračování.

06.05.2019 5 z 5

Kvadratura pomsty Kvadratura pomsty Pieter Aspe (p)

Z těch jmen jsem měla noční můry, než jsem si zvykla. Nicméně je to dobře napsaná detektivka.

07.02.2019 4 z 5

Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Taková drsná pohádka pro teenagery.

16.01.2019 5 z 5

Koruna Koruna Kiera Cass

A žili šťastně až do smrti...to se asi dalo čekat, že?

15.10.2018

První První Kiera Cass

Konečně nějaká akce. Bylo to sladké, ale bylo to i napínavé.

01.10.2018 3 z 5

Poslední paní Parrishová Poslední paní Parrishová Liv Constantine

Málokdy se mi stane, že bych neměla ráda ani jednoho z hlavních hrdinů. Příběh byl ale konstruován pěkně, čtivě, byť trochu předvídatelně.

04.09.2018 3 z 5

Květy na vodě Květy na vodě Kathleen E. Woodiwiss

Taková přeslazená slátanina. Nic dalšího si od autorky nepřečtu. Ale na oddech dobré.

27.08.2018 1 z 5

Jeden za druhým Jeden za druhým Chris Carter

Čtu celou sérii za sebou a zatím to nemá příliš sestupnou tendenci. Hunter je sice trochu superman, ale pořád sympaťák.

21.06.2018 5 z 5

Noční lovec Noční lovec Chris Carter

Pořád bych se v hodnocení opakovala. Čtu celou sérii a zatím u mě dobrý :-)

29.05.2018 5 z 5

Promarněná šance Promarněná šance Erich Segal

Mám ráda Segala, mistrně vykresluje i ty nejobyčejnější situace lidského života. Ač u mě vedou jiné jeho knihy i tahle je skvělá. Po dočtení mám pořád pocit, že Elliot na konci získal víc, než si zasloužil.

19.03.2018 5 z 5

Co by můj syn měl vědět o světě Co by můj syn měl vědět o světě Fredrik Backman

Tak to byla první kniha od Backmana, kterou jsme se musela doslova prokousat. Byly tam světlé okamžiky, ale taky spoustu textu, který mě neoslovil. I přesto dám autorovi šanci napravit si reputaci další knihou.

07.03.2018 2 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Četlo se to výborně, krátké kapitoly mi vyhovovaly, děj se odvíjel rychle, postavy byly zajímavé, prostředí bylo promyšlené, jen ten konec přišel trochu rychle a pro mě malinko nedotaženě.
Mimochodem, jedna z otázek nápadně připomínala zápletku českoamerického filmu The Bridge/Most.

31.01.2018 4 z 5

Fantastická zvířata a kde je najít: Původní scénář Fantastická zvířata a kde je najít: Původní scénář J. K. Rowling (p)

Mám ráda svět stvořený fantazií J. K. Rowlingové. Scénář byl báječný, film ještě báječnější a já doufám, že příběh Mloka ještě neskončil.

20.11.2017 5 z 5

Zmizela v mlze Zmizela v mlze Michaela Klevisová

Má první kniha od autorky a musím říct, že psát skutečně umí. Zřejmě se nevidíme naposledy :-)

15.11.2017 5 z 5

Kdo má pod čepicí Kdo má pod čepicí Marie Rejfová

Příliš kratičké, ale Josefína Divíšková mě docela baví, takže jí rozhodně dám další šanci mě pobavit.

02.10.2017 5 z 5

Osm Osm Radka Třeštíková

Mám-li hodnotit, pak nemohu napsat víc než Marca-M. Naprostý souhlas. Autorka se nám trochu posunula, ale pořád to nějak není ono.

10.08.2017 3 z 5

Predtucha Predtucha Gillian Flynn

Typická Flynnová, napětí na pár stránkách a po přečtení si říkáš "Cooooo?" :-)
Tímto děkuji svému báječnému muži, který ví, že mě knihou potěší. Zvlášť když ji moc chci a nemohu sehnat :-)

07.08.2017 5 z 5

Do vody Do vody Paula Hawkins

Čekala jsem trochu více, ale jako odpočinková četba na léto, kniha splnila svůj účel.

24.07.2017 3 z 5

Blažené údolí Blažené údolí Fan Vavřincová (p)

Mám prostě ráda Fan Vavřincovou, pro její laskavé příběhy, pro krásnou češtinu a pro nostalgii starých časů, která na mě dýchá z každé stránky.

17.07.2017

Kat Kat Martin Moudrý

Na to, že to není od Kulhánka, to nebylo zlé. Ti kdo potřebovali dokončení, ho dostali, ti kdo nic nečekali, nebyli zklamáni.

22.05.2017 5 z 5