salča | Komentáře u knih | Databáze knih

salča salča komentáře u knih

P.S. Stále Tě miluju P.S. Stále Tě miluju Jenny Han

Zrovna tak dobrá jako první díl.Otáčela jsem stránku za stránkou a najednou mi bylo líto,že už jsem ji přečetla.Opět moc hezký obal.

03.03.2017 5 z 5

Božský milenec Božský milenec Christina Lauren

Tento díl se mi zdál ze všech nejslabší.

23.02.2017 3 z 5

Květy z půdy Květy z půdy Virginia Cleo Andrews

Moje první pentalogie od teto autorky.Velmi silný příběh.Četla jsem jeden díl za druhým a nešlo přestat.Později jsem si přečetla další její pentalogie a všechny jsou prostě bezvadné.Doporučuji.

25.02.2016 5 z 5

Dokážeš udržet tajemství? Dokážeš udržet tajemství? Sophie Kinsella (p)

Zábavná,vtipná,odpočinková četba.
Už se těším na filmové zpracování.

23.11.2019 4 z 5

Topím se v tobě Topím se v tobě Jasinda Wilder

Příběh zajímavý...zpočátku plný lásky,radosti a příslibů,ale v zápětí poznamenán tragédií,smutkem a nevýslovnou bolestí.Kniha se mi četla dobře dokud nepostihla Kyla tragédie.Ten přechod z kamarádství do zamilovanosti, první polibek...bylo to sladké a bavilo mě to.
Coltnova část už byla jiná.Plná bolestí a strastí... Autorčin styl psaní mě moc neoslovil.To důležité,co mohlo být více rozepsané nahradily podrobně popsané erotické pasáže, které mi k tomuto příběhu moc nesedly.Knihu si víckrát nejspíš nepřečtu.

09.04.2019 3 z 5

Nádherná svatba Nádherná svatba Jamie McGuire

Tohle mi přesně chybělo v předchozím dílu.
Popis toho,co vedlo Abby k tak náhlému rozhodnutí,jak prožívali obřad ve Vegas,jejich cesta zpátky...
Nemuselo to už vycházet samostatně.Ale i tak to bylo příjemné čtení.

08.11.2017 4 z 5

Za hranicí nevinnosti Za hranicí nevinnosti Abbi Glines

Opět se kniha četla sama.
Děj sice předvídatelný,ale jinak moc hezká nenáročná oddychovka u které nemusíte moc přemýšlet.Líbilo se mi,že autorka druhý díl píše z pohledu obou hrdinů.

27.09.2017 5 z 5

Navždy s láskou, Lara Jean Navždy s láskou, Lara Jean Jenny Han

Příjemné,pohové,odpočinkové čtení.
Zakončení celé série se mi moc líbilo.

23.09.2017 5 z 5

Rychle a smyslně Rychle a smyslně Kristy Bromberg

Ze začátku mi docela vadila podobnost s 50 odstíny.Ale zvědavost,jak se bude vyvíjet osud chlapců a celkově příběh Rylee a Coltona mi nedala.Nakonec se mi příběh líbil a po dočtení jsem sáhla ihned po druhém dílu.

20.08.2017 3 z 5

Hrej tajně Hrej tajně Emma Hart

Proti prvnímu dílu zklamání.Příběh zajímavý,dvojice hrdinů sympatická,ale na mě tam bylo až příliš sprostých slov a občas jsem se ztrácela v dialogu kdo to mluví.

24.06.2017 2 z 5

Gabrielovo inferno Gabrielovo inferno Sylvain Reynard

Celá trilogie se mi libila.

20.04.2017 5 z 5

Princ Princ Sylvain Reynard

Gabrielova trilogie byla super.Těšila jsem se,že se v této knize budu dál setkávat s Gabrielem a Julií,ale upíři?Vůbec mě to nebavilo,přišlo mi to o ničem.

20.04.2017 1 z 5

Všem klukům, které jsem milovala Všem klukům, které jsem milovala Jenny Han

Krásná,romantická a čtivá knížka.Ačkoliv nepatřím do kategorie -náctiletých,moc jsem si příběh užila.Navíc má knížka moc hezký obal.

03.03.2017 5 z 5

Léto, kdy jsem zkrásněla Léto, kdy jsem zkrásněla Jenny Han

Na tuto trilogii jsem narazila tady na databázi.Po dočtení můžu říct,že se mi moc a moc líbila.Krásně čtivě napsaná.

17.01.2017 5 z 5

Nemilovaná Nemilovaná Virginia Cleo Andrews

Krásné a poutavé čtení.Hltala jsem jeden díl za druhým a pak mi bylo líto,že už jsem to dočetla.

25.02.2016 5 z 5